SUPERNATURAL: Love me, Winchester!

• 23 857
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Някой намерил ли е на самостоятелно клипче частта с интервюто на Джаред и Джен на червения килим, че не мога да го намеря?

Импалка, а последните снимки от фотосесия за наградите ли са?

# 571
Ох,Импала , много са красиви  Hug

# 572
Джен,
Не съм открила и аз отделно клипче. Би трябвало да се покаже, рано или късно Rolling Eyes .
Не ми излиза информация снимките да са от някаква нарочна, специална фотосесия. След като получиха наградата, момчетата отидоха зад кулисите и предполагам, че там са снимани по този начин, както всички победители.

Tова вече ме разтопи Heart Eyes :
2005                                                                             2013

# 573
Импалке и мен, и мен, определено 2013 ми е по на сърце  Crazy, каква разлика само, с годините все по-хубави стават  Heart Eyes
Страхотни са! Hug  bouquet

# 574
Мерси, Импалка!  bouquet

Промо на СПН и сериала на Алона Тал - Култ
http://www.youtube.com/watch?v=l7UU59bO4Ww&feature=youtu.be

# 575
  • # супернатурална #

Tова вече ме разтопи Heart Eyes :
2005                                                                             2013

По повод тези снимки и питането на ...Лиска май беше, за това дали са близки и в живота...Одеве пак гледах "Жълта треска", щото преди това слушахме с детето в колата "В окото на тигъра" и тя вика - искам пак да видя Дийн как я пее, ама да гледам и цялата серия. На мама естетката  Heart Eyes Както и да е  Laughing Та накрая, като започна това знаменито изпълнение, и като гледам как се забавлява Дийн, и слушам как се забавлява екипа около него, и най-вече как Джаред се къса да се хили, си помислих колко готини хора са, как се сработват толкова години и колко им е приятно и забавно да са заедно. То на кой ли не би било приятно да е с тях, де  Laughing

# 576
А сега, dulcis in fundo, ще ви нагътам всичките Twisted Evil Joy .
Сам-момичета:
Скрит текст:

Дийн-момичета:
Скрит текст:

Иии ахтунг!
Скрит текст:

Въх! Овулация Joy !

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 23:38 от Impala

# 577
Я, приблизително ни ориентира  Laughing

Мииии аз както го смятам излиза някъде юни е да е. Страшна съм математичка  hahaha

Изгледах и аз най-накрая наградите, на мен ми се видяха много точни момчетата - излязоха, благодариха вкратце, представиха си категорията и точка, без разни лигавщини. Това по повод коментарите, че били стреснати. Перфектни си бяха.

По повод външният вид и облеклото, наистина Дженсън и Данийл бяха най-добре изглеждащата двойка. Очи за другите мъже на наградите нямах, та не мога да кажа кой как е бил облечен, но от жените най-много ми хареса роклята на Сандра Бълок.

Импалка, защо я криеш тази снимка? Тя направо си заслужава отделен пост  Heart Eyes

# 578
Вие вече сте казали каквото исках.  Grinning Аз мога да констатирам само, че косата на Джаред с годините става все по-зле, особено като е зад ушите... напомня ми на прилежна ученичка. Mr. Green

Аууу, Джен колко е красива! Heart Eyes

# 579
А цялата церемония няма ли я никъде????

иначе момчетата са прекрасни... а Данийл е просто номер 1. Прекрасна е!!!!

# 580
Добро утро

# 581
Здравейте, не съм забравила СПН вселената  Grinning   Прекрасни са ни момчетата, да. Когато са в костюми са ми уникално привлекателни  Grinning  А Данийл колко е красива, сияе. Честит ви петък!

# 582
Ей,Импала , пак утрепа всичко що дишаше в мене  Mr. Green
Не си спомням да съм питала за близки,май Маритка беше,ама може и паметта да ме лъже,иначе да от песента Eye of the tiger наистина Джаред вади адски смях там  hahaha
Много са сладки!МНОГО!
Снимката,където Дженс целува жена си ...   Two Hearts

# 583

Вчера я имаше в Арена.

# 584

Вчера я имаше в Арена.
О,и аз да завлача тогава  smile3508
Иначе на даденият линк си я даваха вчера и погледах красотата на нашите

Общи условия

Активация на акаунт