SUPERNATURAL: Love me, Winchester!

• 23 373
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
ами не стана,но инсталирах ГОМ медиа плейър и след като поправих и при нея проблема със излизащите във вид на йероглифи субтитри (по указания в интернет) се получи.преди като инсталирах за пръв път КМ плайър имах същия проблем и пак така го оправих по указания от една страница.айде честито да ми е!

# 16
malko_angel4e_
Благодаря и добре дошла   bouquet !

Маритка,
Ако те устройва, пробвай тук да гледаш онлайн. Не съм проверявала детайлно, но видях, че има епизоди от шести, седми и осми сезони. Субтитрите са си във видеото.

Вижте какви сладки нещица са изпратили фенове:

# 17
Лол , много сладурски  Peace

# 18
Импалка,   bouquet  Hug прекрасна идея за тема и прекрасна тема.

malko_angel4e_    bouquet

Четох, че някой питаше дали да верни нещата от епизод 6.15.Ето в този клип всичко е обяснено
http://vbox7.com/play:4ea0ccad6e

Голяма пауза между епизодите се очертава.Можем нещо да измислим да обсъждаме или някоя анкета.Мислих нещо в синхрон с идеята на темата.Примерно коя от жените, с които са били Сам и Дийн най-много ни харесва и смятаме за най-подходяща за тях.

# 19
  • гр. София
Вonsoir  Grinning

Минавам да ви пратя мого здраве от Дейна  Grinning

Ангелче, добре дошла в темата!   bouquet

Голяма пауза между епизодите се очертава.Можем нещо да измислим да обсъждаме или някоя анкета.Мислих нещо в синхрон с идеята на темата.Примерно коя от жените, с които са били Сам и Дийн най-много ни харесва и смятаме за най-подходяща за тях.

Веднага казвам за мен - Сам и Мадисън!  Heart Eyes Absolument, certainement et définitivement!!! (Белс, къде си с червената химикалка?  Hug)
Сматам, че чудесно им се получи. В за жалост епизодичното им изживяване имаше и страст, и нежност, и емоция, и отдаденост, и копнеж, и... От всичко по малко.
Отделно че цялата сцена беше много пипната и добре заснета. Камината придаваше завършеност на нещата.
Това според мен е най-хубавият любовен момент в целия сериал.  Peace

# 20
Ако някой има идея за довършване на историята в темата за вълци,да се включи  Mr. Green

Убуу девойче, невинно такова.  Laughing

В подземията на Оригиналдъ Аби Лас Кас, който беше изгубил нощното си зрение при инцидент с метилов алкохол, се препъна в полуизгнила щайга и се убоде на ръждясал пирон.

- Ужас! - писна фъркатото. - Ми ако ме хване тетанус?!
- Кас. Кааас. -  с успокоителна интонация (низходяща), започна Лас Мигльо. - Виж, че ръждата е зелена. Няма да те хване тетанус.
- Как тетанус? - намеси си Лас Муус и веднага отвори лаптопа си, който, разбира се, имаше връзка с интернет дори тук. - Я да ти видя имунизационния календар.
- Ами то... - Лас Кас се заоглежда с уж съсредоточен вид.
- Пропуснал си последната си ваксинация! - възкликна драматично Лас Муус и свъси вежди, между които се очерта двойно триъгълниче, което показваше, че той е разтърсен до дън душа. Лас Мигльо пусна уан менли тиър, защото живото му въображение вече рисуваше картините на последствията от небрежността на Лас Кас.
- Е, момчета... явно е време да се разделим. - изрече той възтежко и с въздишка. Въздухът натежа от печал.

Пуц има бездуварести бе .

Има, мойто си.  Heart Eyes Други не ща.

Разделиха се благополучно и Лас Муус закара Лас Кас в болницата за инжекция против тетанус,която му бе сложена от една червеноока демоничка госпожица с неизмерно огромни „ангелски очи”,които веднага щяха да бъдат забелязани от Лас Мигльо ако беше наоколо.
Но това бе невъзможно тъй като той отсъстваше,беше се качилна  Импалата и отиде в стриптийз бар да изпие няколко ,съдържащи C2H5OH напитки,като завърза юлара на Импалата за най-близкото дърво до бата,за да може тя да яде.
Стоеше си на бара,обръщаше едно след едно напитките и се замисли защо аджеба не отиде с Лас Кас и Лас Муус,за да държи ръката на първият.
Но вместо да го мъчат тези мисли Лас Мигльо ,изпи до дъно последната чашка с C2H5OH и реши да мине през отдалечената църква,за да запали свещичка.
Стана, бутна леко стола,сложи пачка от двадесеттачки на плота,мина през WC и излетя навън.
Но главата му беше толкова замаена след напитките,че 5 минути стоя изстуманен пред Импалата ,погали я по челото и целуна нежно,след това почти с батманови движения скочи на гърба и й подсвирна за да тръгне в галоп.
Не щеш ли по пътя,скрити в храстите,почти невидими за окото стоят полицейска кола и пред нея снажна,но тъмнокоса полицайка,която разбира се като видя ездач и кон да препускат с висока скорост,скочи в полицейската кола и  веднага тръгна след тях.Лас Мигльо забеляза и заби звездичките си от каубойските ботуши в хълбоците на бедното животно,което ще не ще,спря. Беше му заповядано да слезне  с високо вдигнати ръце и документи за самоличност,слиза Лас Мигльо и за миг замръзна  смутен от незакопчаният му дюкян,изчерви се когато полицайката се доближи,но вече бе твърде късно, тя видя Лас Мигльовото Достойнство ...

# 21
Да и на мен ми харесваха Сам и Мадисън.Интересни бяха и Сам и Сара (епизод 1.19).Искаше ми се да ги развият повече.А за Дийн вероятно най-подходяща щеше да е Джо.Все пак и тя е ловец и нямаше толкова той да се притеснява.Само да не се страхуваше от Елън. Grinning

# 22
Мерси за посрещането момичета! Hug

Та значи сериалът се излъчва онлайн от 4 сутринта в Четвъртък с радост бих ставала обаче съм едва на 3 сезон не искам да ги осмесвам .

# 23
Мерси за посрещането момичета! Hug

Та значи сериалът се излъчва онлайн от 4 сутринта в Четвъртък с радост бих ставала обаче съм едва на 3 сезон не искам да ги осмесвам .

Да,карай си поред най-добре,и аз имам желание да гледам вече другото  smile3508 , но лека-полека ги настигам  Mr. Green

# 24
Лисичке ти докаде си ? Simple Smile Малко е кофти така като сме по назад но няма значение . Надявам се ваканцията да мога да мина 3 сезон защото сега никакво време нямам . Cry

# 25
Аз съм до сезон 6,малко по-късно ще гледам епизод 4  Hug

# 26
Ооо аз ли съм най-назад с материал Grinning

# 27
Ще ни настигнеш няма къде да идеш Simple Smile

Май манип,ама нищо  Whistling

smile3534 важно е лицето  Heart Eyes

# 28
E аз карам бавно не съм от хората дето седят денонощно да гледат нещо Grinning лека по леко и е по сладко Heart Eyes
Ауу тая снимка и първата само с устните са ШАХ и МАТ Heart Eyes . Много ми беше забавен момента със заешкото краче Joy .

# 29
Да,със заешкото,обувката на Сам  hahaha
Има много забавни моменти  Crazy

Дженс е голяма красива душа  Heart Eyes

за Г.Краули спициалнУ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт