Детенце от дом с мечти

• 1 740
  • 3
  •   1
Отговори
Мили майки искам да попитам за вашето мнение както темата детенце за коледа аз искам да запитам дали някои от вас е вземал детенце за празниците и за след това да се вижда да го искарва да прекарва време с него та и така мисалта ми е . Искам да си взема детенце нямам възможност да осиновя но искам да направя някое детенце щасливо , искам да го зема за празниците и след това също да си го земам макар и да не живе при мен да мога да помагам с отглеждането му какво ще кажете по тази тема очаквам вашите мнения Благодаря

# 1
  • София
за щастие това е невъзможно!

и не мога да разбера какво ви става по Коледа - всяка Коледа някъде се пуска подобна лудост - как ще го върнеш това дете в дома после, бре, какво ще му кажеш, след като си го взела за 3-5 дена, защо го връщаш пак там? Тези деца имат чувства - не са животни, въпреки че аз и животните едва си оставам при роднини за 10 дена докато сме на море  ooooh!

ако наистина искаш да помогнеш - свържи се с Движението на българските майки

# 2
  • Вън от пространство и време
shmamichka, тук някой писа, че има такава практика и тя давала добри резултати, но за по-големите деца - над 12-13 години. Техният шанс да бъдат осиновени е на практика почти нулев. Ако са деца, за които никой не се е интересувал до този момент, и според мен е полезно да си имат близък, на когото могат да разчитат извън дома. Но това си е ангажимент. Малко или голямо е детето, то се привързва и не бива да се правят експерименти да видим как ще тръгне.

Та ако искаш да помагаш, наистина е най-добре да се свържеш с ДБМ или други организации. Иди в някой дом, виж обстановката, запознай се с децата и като тогава за себе си реши как да бъдеш полезна, ако имаш такова желание.

# 3
da mami blagodarq prqvi ste shte vidq nqkakva druga vuzmojnost za pomosht

Общи условия

Активация на акаунт