Коледата ш посрещам вечИ пУ плетени космати гащи и червено влакнестУ ИлечИ-32

• 51 126
  • 704
  •   1
Отговори
# 90
  • Varna
Ей, туЙ Бобата,
Гълта хапчИта за пУзнаванИ бе Hug Верно каке, нямам Илха  Laughing УтрИ може да я нарИдЪ да сЪ състИзава с менИ пУ гиздавуС Wink
И пУнежИ пУзнаваш щЪ пУчерпя с нещУ  Wink

Зузата,
....шИ пЪтува

Що така малкУ зорлем я вкарват У тренО newsm78

БенитУ,
сЪ Ублякла с нова дрешка....шЪ празнува, днеска. Ама що така през глава сЪ Ублакла newsm78 шЪ стани някоУ сакатлък ма жИна. Я виж Фана грешнУ пътя Shocked

ЕтУ, виш кака си Нерка,
И взимай прИмИр Wink

ЕликсандроооУУУ,
Виж тая хомеопатия до де тЪ дУкара ма какаааа ooooh!

гледааам, тоЙта хомеопатия....дава крилееееее Wink

# 91
  • BG
Благодаря ви, милички мои хубави, сладки, най-любими!
Ни мога да са дукопам извупще до компа. Фчера цял ден гости слит гости, мама пусрещах, други хора и отнесахми до 05,30 таа сабахлян  ooooh!! Спах до 09,00, Мончи пойчи ни ми отпусна и ся залитам напрау  Crazy!

Скору пак ш'пучерпя, ама с друго!  Wink

Хади нацелувам ви и да знайти, че при първата най-сгодна възможнус съм при вас, поне да ва закна! То ся сички са заети с манжи, гости, пътуване, ама нейсе - колкот толку! Поне по ино редче да са утчитами! Ади! Ш'кача снимки посли и ш'свирна!  Whistling

# 92
Хо хо хоооо!
Малък Мончи бил роден на този ден необикновен!   love001
Малко позакъснял поздрав и от мен!
http://smotri.com/video/view/?id=v716283bbb0

Видях ви вече как се изнесохте всички по празниците  ooooh!

Мастерчони само нещо не е доволна от манжите  Crazy
http://video.i.ua/user/646460/36051/270980/

Фейтови  не са уцелили пударъка  Thinking
http://video.i.ua/user/2728399/40830/217975/

Айди на всички  Heart Eyes
много здраве, щастие, късмет и мнооого любоФ да намерите в торбата на стареца!
http://www.prikolzzz.ru/34.swf
цъкайте на елените!

# 93
  • Varna
мУмичИтаааа Hug

Днеска Сял ден съм ей такаааа ooooh!

Сутринта обачИ успяФ да ида на козметик, че не си спомням от кога не бях ходила....но някой път става и така. СлИт тува бях като това препускащото кученце, до преди час.

# 94
  • загубено
Цитат на: Трънка Бодливкова link=topic=693705.msg23885737#msg23885737
[video
http://www.prikolzzz.ru/34.swf[/video]
цъкайте на елените!

Много яко това с еленчетата .
Дребен ме побърка днес с него Joy Joy Joy Joy

Делте,ама как си бухнала тичайки на снимката hahaha hahaha hahaha
Така ли си подържаш обемът? hahaha hahaha

# 95
  • София
Цитат на: Трънка Бодливкова link=topic=693705.msg23885737#msg23885737

http://www.prikolzzz.ru/34.swf

цъкайте на елените!

Много яко това с еленчетата .
Дребен ме побърка днес с него Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Много са яки и моите госпожици много ги харесаха и ги цъкат. Мерси много, Муми  Hug

# 96
  • BG

Снимки в снимкаджийницатаааааааа!  Hug

# 97
  • София
Бенка, ного сладък рожденика и тортата ного сладка и гаЖитУ на рожденика ного сладку.... обачи ей ся гу излових у крачка, ко туй гажи  Thinking..., що ни изневерявате..свако....ей ся стана пробУем..  newsm66 Sneaky
Сега чакам да ми кажеш, че му е братовчедка  Mr. Green

Бобата и Зузата дъ съ явът в изпувидалньтъ

# 98
  • BG
Бенка, ного сладък рожденика и тортата ного сладка и гаЖитУ на рожденика ного сладку.... обачи ей ся гу излових у крачка, ко туй гажи  Thinking..., що ни изневерявате..свако....ей ся стана пробУем..  newsm66 Sneaky
Сега чакам да ми кажеш, че му е братовчедка  Mr. Green

Ама, Еликсандринчей, каке, ми мъжка му раута, начи...!!!!  Blush То предимну гу бийм гажиту, та вируятно скору шима развод!  Twisted Evil Ма инъчи саму вас убичами - важни са чувствата, де!  Peace

# 99
  • София

Ама, Еликсандринчей, каке, ми мъжка му раута, начи...!!!!  Blush То предимну гу бийм гажиту, та вируятно скору шима развод!  Twisted Evil Ма инъчи саму вас убичами - важни са чувствата, де!  Peace
#Crazy  #Crazy

Е, ся още повече мъ стресира Scream...шси пумисля дъли дъ ви съ даваме...  с бой или без бой  Laughing

# 100
  • Varna

.......И слИТ малкУ шЪ слагам кънкитИ, УтновУ newsm49

# 101
Леле, това Мончито каква яка кола е забърсалооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И едно хубаво, хубаво, чак се изкушавам да взема да родя едно женско и да се сбием с Еликсандра за младежа  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Хора, аз станала рано-зарана и започва да шета и довечера даже и малко ши готви за утре, така чи хич няма да ме има, да знайти  Blush Blush За пръв път ши готвя, ако докарам чак и трапеза да наредя, ши снимам, чи никой не ми вярва туй да стане  Mr. Green Mr. Green Ако не се появя, весело посрещане на Коледата на всички  Hug Hug Hug

А вие докато още спите, Делтулиня вече се е наконтила и отива на пазар  Crazy Crazy

# 102
Ха здравейте  Hug

Явявам сЪ от името на двете  bowuu Mr. Green

начи аз съм добре просто чакам мъжо си и разбирайте шетам и се вълнувам  hahaha. Преди час беше на 300км от Русе тъй, че се забързвам още повече с шетането, че и готвя боб щото туй му се ядяло  Laughing. Зузулина по последни данни се намира при свекър си  Crazy пътували са нормално и това е кУето моа да заявя по въпроса, надявам се тя да се включи с повече инфо Whistling.

Бени снимките са чудесни  Hug , тоз големия рожденник много сладък и там на последните снимки двамата сте много хубави  Heart Eyes.

Точе шА чакаме снимки на трапезата  Peace

# 103
  • BG
Бобе, хайде весело посрещане на милия! Представям си какво ти е на сърчицетУ!  Heart Eyes Как трепка!

Точице, ни са пуаши, каке, аз вече 18 години ина проста питка ни моа да направя за Бъдни вечер, хубу, че има готови в магазина. И сърми има, и сичку!
Ш'чаками   снимки!

Елинко, и дан съ дадети, ш'въ уткрадним! Казах!  Naughty

# 104
  • Varna
ПрибраФ сЪ Hug
мЪ нИ свършиФ раУтата, ами наЙ - сЪ моткаФ Embarassed

Скрит текст:
Ходих да запиша една 40 дневна литургия на МойтУ ВсичкУ. На всеки 40 дена ходя да записвам от години. Дано помага наистина ooooh! Обаче отивам аз и гледам У негУватЪ черкУва- мУряшката има пУгрИбение...а ми казаха, че и преди това е имало друго...и аз сЪ УтказаФ да пиша литургия днеска. шЪ УстаЯ за УтрИ, ....само да не е навалица утрИ по голяма с пУгрИбения Rolling Eyes
.

Бенчорка,
сЯ отивам да видя твоЙтИ крЪсУтИ Wink

Точе,
шЪ сЪ спраЙш кака, хич не се съмнявам. Hug Винаги има първи път кака, шЪ гУ шашнИш гаЖИтУ smile3521 Ако си на зор, питай аз съм насреща Hug АкУ искеш и тИлифонЬ щИ пратя.

Общи условия

Активация на акаунт