Коледата ш посрещам вечИ пУ плетени космати гащи и червено влакнестУ ИлечИ-32

• 50 589
  • 704
  •   1
Отговори
# 615
 hahaha hahaha hahaha

Иван попълва анкетен лист при уролога. Следва въпрос: "Кога ви беше последния полов акт?"
Звъни на жена си:
- Маро, кога за последно правихме секс?
- Ъъъ...кой се обажда?
 Joy Joy Joy Joy Joy

Бени после да не се чудиш на телефонната сметка  hahaha hahaha

отдавна не съм показвала моите шофьорски умения  bowuu hahaha

# 616
  • София

Бени кУ може малко повече инфо  newsm78 Shocked hahaha

Ми ко, Бобайне, следпразнична разпродажба съм напрайла - отлеву шапки, секви модели, отдесно - убуфки, чурапи, гащи, малку фстрани - на койт му са ловът пипирунди летоска, имам и прибори за тва...Курема ним гу гледай, имам газуве!  Embarassed  Blush

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

hahaha hahaha hahaha

Иван попълва анкетен лист при уролога. Следва въпрос: "Кога ви беше последния полов акт?"
Звъни на жена си:
- Маро, кога за последно правихме секс?
- Ъъъ...кой се обажда?
 Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бене, пращай гу гуемуту беби наесен, пъ ний тука  си знайм раутътъ...шъ гу разведем из всички забележителности, кръчмички, барове и дуволен шъ остани  smile3521

# 617

И изпонамеждудругуту да ви каа - сички споделяния за четене на книги, гледане на филми и дълги разходки предизвикват в мен неистова черна завис, ку ва сърби некъде, да знайте, че е ут мен, щот ви мисла дуброто  Mr. Green !

Бени кУ може малко повече инфо  newsm78 Shocked hahaha

Ми ко, Бобайне, следпразнична разпродажба съм напрайла - отлеву шапки, секви модели, отдесно - убуфки, чурапи, гащи, малку фстрани - на койт му са ловът пипирунди летоска, имам и прибори за тва...Курема ним гу гледай, имам газуве!  Embarassed  Blush

Бенке, направо съм сълзи ме разсмя  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Фейтичко, леко съм отслабнала, но е едва забележимо Mr. Green Гушоци на ПламИнчУ Heart Eyes Hug Hug

Нерке, 'де го ФанахтИ тоз мръсен вирус #Cussing out Пожелавам бързо оздравяване на всички Hug

Цецоу, начи ку и теб нещо тъ сърби, да знаш, чий зарад мен Joy

Скрит текст:
Днес леко ми е ядосано, заради ония простакин горе пак..и мъ цепи кратуната  #Cussing out Тази вечер или утре ще ходим в полицията да пускаме жалба. Надявам се да е днес, но мъжо май ще има среща в 5.30 и ще окъснее, та ще видим  Crossing Arms

# 618
Бени разпродажба а  newsm78 умно си ти Joy Joy Joy Joy

ей я Цецката цял ден леж  hahaha hahaha

Ели кво пиеш  Thinking hahaha

# 619
Бобе, от малка обичаш сладко да папаш..първо Сникърс, сега фафли rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 620
  • София
Пак ли Зузо  #Cussing out аман от тоя....Отивайте в полицията, въпреки че те ще направят проверка и ще си отидат...Не може ли с някой адвокат да се посъветвате как да се справите с тоя тормоз?

# 621
Да, Ели,
Скрит текст:
и с адвокат ще се посъветваме, няма да оставим така нещата. Този път вече търпението ми се изчерпа и ще докарам нещата до край..аз така обичам Crossing Arms Първо ще пусна жалба при районния в полицията, а после вече ще видим какво и как. Тоз простак си кара колата дори, а уж пие антидепресанти..как за Бога става това, нали влияят на рефлексите тези хапове Shocked Ще разнищя това до край, не ми се искаше да излизаме на светло и да влизаме в подобна война, но явно няма друг начин. Не ме интересува точно колко са богати, отрепки такива, ще ги накарам да се изнесат #Cussing out

# 622
Тц, тц, откакто Цецка излезе в отпуска, тука в 6 няма никой братче,
глейти какви геройства правя тука да варя кафета-мафета  newsm47 newsm47

Айди бонджорно, бамбини,
който спал, спал  Laughing Laughing

Последно да отбележа, че Пламката и голямото еленче са много сладки  Heart Eyes Heart Eyes
Освен това, нещу ме мързи.
Отивам да пробвам ощи 1-2 часа сън, ама как ши изкарам работния ден, пълна мистерия е това  Joy Joy Joy

Пожелавам приятен ден, после ши се домъкна пак
ако се събудя де  hahaha hahaha

# 623
  • Куциндрел
А тръц, пръц. Напрау избоПщу съм са удала на мрЪзел. Па и имам ини игри на компа...

Бобич, напрау задобряваш у паргинга.

Зузо, ан тъй, уплачи съ.

Скрит текст:
Дано да се оправите с тез дет ви тормозят бързо и лесно. Аман от дебили.

Делти, нивируатна си.

Бено, прекалила си май с кифету и фасувити гледаш някакси на Х.

Елии, ко са нареди и ти там? Ко дават?

Неро, пладне е вече, стига са търкаля.

Точе, туй ут илхата ли гу набра?

Трънке, а хубу са начеши.

# 624
  • София

Елии, ко са нареди и ти там? Ко дават?

3 мишки + голяма бира на примоция  bowuu Mr. Green

Бене  Shocked накъде ш ги пращаш твоите мъШки...нали каза чак наесен  Shocked ooooh!

Зузата се барикадирала от зор  ooooh!

Бобата
и тя се барикадирала с/у себе си  hahaha Бобке, знам че няма невъзможни неща за тебе, ама ме светни как точно се вмъкваш с мпс-то тука  hahaha hahaha hahaha

# 625
хИлоу еврибари  Mr. Green (сама съм на работа за тУй е тъз зъбата усмивка )

Бобата
и тя се барикадирала с/у себе си  hahaha Бобке, знам че няма невъзможни неща за тебе, ама ме светни как точно се вмъкваш с мпс-то тука  hahaha hahaha hahaha

странично на две гуми  bowuu newsm01

Ели да ми обясниш кво пихте, че сте пуснали дългите  hahaha hahaha

Бени купила на мъжовете маркови патъци  hahaha hahaha

Зу мноо си практична браво  hahaha hahaha

Нери да се яви и да каже сбориха ли вируса  Rolling Eyes

Делте два дена бягаш по тъча, къде си  newsm78

Мумита и теб ли тряя да търсим с надписи  Crazy

# 626
  • BG

Бене  Shocked накъде ш ги пращаш твоите мъШки...нали каза чак наесен  Shocked ooooh!

Чак - чак, Еле, ама размисуих! Сичкити 200 броя ти ги даам да си имаш и мъШки, и женцки, па ас драсвам към Карибити!

Бобата

И хитра, хитра, таз Бобаааа - гуй курдисала мистото под дървоту, да пази от слънци и дъш!  Thinking

# 627

............., па ас драсвам към Карибити!

ти внимавай какво правиш на почивката  hahaha hahaha
Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 628
  • София

Ели да ми обясниш кво пихте, че сте пуснали дългите  hahaha hahaha

3 УдекУлончена джаснахме, пу ино за всеки и пулучихме тоз глитер ефект  smile3556 tooth tooth

Бене, аз любезно шти откажа, ма дай да измислим на кой да ги пратим твоите мъшки и моите шенски и идвам с тебе  Mr. Green

# 629
йехоууу Mr. Green (моята усмивка е щот шефа има ден ден и черпи с уиски Mr. Green)

Бено, убаа си, ама и лулата пак тий в устата hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Това било пернишка флашка hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт