Великобритания - тема 45 Коледно - Новогодишна

• 57 644
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • ENGLAND
Весела Коледа, момичета
И с един въпрос. Утре сме в Лондон, знам че метрото ще стачкуват и сега проучвам къде да паркираме. В централен Лондон ще е ужас. Ако някой знае трейн стейшън някъде в южен Лондон с паркинги наоколо и директна връзка до Виктория стейшън или някоя наблизо ще съм много благодарна. Ще ходим на мюзикъл в Новело театър и бихме искали да избегнем лутането по паркинги в центъра.

# 76
Весела Коледа, момичета, и спорна и успешна нова 2013!   bouquet

# 77
Честита Коледа на всички. Вече мина суматохата по отварянето на  подаръците и търсенето на чорапите с лакомства ( Дядо Коледа ги беше скрил,защото вечерта забравихме да му оставим чаша мляко и бисквитка). Имахме мои колеги на гости за коледен обяд в БЪЛГАРСКИ  вариант т.е. имаше  пълнени чушки, сърмички, свинско със зеле и т.н. Моите колеги винаги харесват българските  гозби - облизват си чиниите и искат допълнително Simple Smile
Всичко вече е измито и сложено по местата, хлапетата рисуват, а аз съм на дивана с чаша вино. След малко ще гледаме Приключенията на Тинтин.

# 78
Аз съм в шоколадовия рай  Crazy

Сладки празници и на вас  Heart Eyes

# 79
  • UK
аз съм болна вече 4 ден,аман  #Cussing out
но се глася да хапна и аз нещо сладко пък да видим кой кого Mr. Green

Дорет, за съжаление не ги знам гарите в Южен Лондон,но на Виктория има паркинг. Ако пристигате по-рано сутринта може да се вредите там. Ако не,в някоя от уличките наоколо би трябвало да има места за хора без резидентс пърмит. И без това всичко живо ще е на Оксфорд Стрийт  Laughing

# 80
  • ENGLAND
maimunka, благодаря. Ние сега проучваме къде в центъра има паркинги и ще ги обикаляме докато намерим място.
Да не те разочаровам и аз съм болна, вече месец, какъв е тоя вирус, побърка ме. От вчера за втори път съм на много силен антибиотик, дано утре да съм по-добре.

# 81
  • UK
мойто май е грип,понеже ме тресеше,а сега ме болят очите и ми е отпаднало
може да извадите късмет и да паркирате близо до театъра, какво ще гледате?

# 82
Хо хо хо Grinning   Весела Коледа момичета !

# 83
  • ENGLAND
мойто май е грип,понеже ме тресеше,а сега ме болят очите и ми е отпаднало
може да извадите късмет и да паркирате близо до театъра, какво ще гледате?
Дано успеем, Мама Миа ще гледаме, следобедното представление, че сме с деца. Още октомври плануваме и сега и двете с Ели сме болни, на неъа не и личи, ама аз лежа по цял ден.

# 84
  • Нотингам/Пловдив
Ох момичета и ние сме болни. След треската по Коледа подаръците и гостите, с най малката принцеса сега пазим леглата. Не знам дали е вирус или нещо по сериозно ще излезне но болките в гърлото са ужасни. Дано минава по бързо че иначе не знам  newsm78

# 85
Днес се събудих с ужасна кашлица, болки в гърлото и изгубен глас. На това отгоре съм на разположение - голям майтап беше когато ми се обадиха на два пъти.

# 86
Честито Рождество, момичета!
Дано да сте имали прекрасни празници, топли къщи и весели гости!
Много здраве и радост за вас и семействата ви!

Добри новини сте споделили преди няколко дни.
Който го е хванал грипа, да се оправя бързо, упорит е, дано да поутихне вълната скоро.

Весело посрещане на Нова Година!

# 87
Здравейте! Извинявам се, че се намесвам така в темата, но искам да попитам има ли майка от Кардиф?

# 88
Весела Коледа на всички от не снежна, но студена България Grinning

# 89
  • Bristol
За много години! Здраве и късмет през новата 2013 година!
Точно закусих и се чудя да подгоня ли и останалите да покараме ски поне следобеда или да ги оставя да се излежават и по-късно да се разходим да разгледаме едно градче наблизо. Много съм лоша, няма почивка Wink

Общи условия

Активация на акаунт