Великобритания - тема 45 Коледно - Новогодишна

• 58 175
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
mimoza1910 НИН се взима от Джоб центъра и не е с БР документи. С БР1 може да подадеш за синя карта за теб и сина ви. И като ги получиш и си намериш работа да идеш на интервю за НИН. Пращат се и лични карти или паспорти оригинал,снимки и Свидетелство за брак. В документа е описано подробно, да не пропусна нещо. За детето, ако няма друг паспорт си помислете дали ви е важна тази синя карта, защото ще останете без никакъв документ за самоличност и не можете да пътувате с него.

# 106
  • Манчестър
Благодаря за бързият отговор Peace

# 107
  • Bristol
Miss Fine, и на децата ли се вадят сини карти?! От чисто любопитство, но за какво им вършат работа?

Давайте да изписваме вече Коледно-Новогодишната темичка, че ми става криво, като прочета заглавието Sad Свършиха празниците и почивките. Няма сняг, няма коледни украси и светлинки. Ние изкарахме една прекрасна почивка в Whoville, както децата нарекоха селцето, където бяхме за ваканцията, не ми се прибираше. Останаха снимки и спомени само. От утре пак на тръстиката.

# 108
Аз да се похваля, че си купих тенджера под налягане Laughing.
Даже сготвих вече първото си ястие - свинско с картофи. Добавих и цели лукчета и моркови и стана превъзходно. И само за 30 мин. Много съм доволна.

# 109
Miss Fine, и на децата ли се вадят сини карти?! От чисто любопитство, но за какво им вършат работа?
   Не съм супер запозната, но доколкото знам, няма голяма файда  Grinning Ако детето е на 17 години да кажем има смисъл, защото скоро ще е пълнолетно и няма да може да работи. Ако е мъничко като минат 5 години ще има паспорт евентуално, та все тази. Това са си мой разсъждения, някой, ако е по-запознат да каже. На моята не съм и вадила синя карта, не виждам смисъл, особедно да я държа една година без документи-всичко става...Може би по-лесно се доказва после за паспорт, че са били тука  Rolling Eyes

# 110
Здравейте момичета. Честита Нова Година, много здраве и щастие през цялата година.
Нашите гости си заминаха днес. Празниците прекарахме в семеен уют и топлина, а един от уикендите отскочихме на гости  Heart Eyes.

Сега две седмици тук и отиваме на почивка. Дано да е хубава, както миналите години. Този път сме в БГ защото учителя на децата е там. Тъкмо и паспорти ще изкараме, а ако Яна не желае да се учи, имам опции да я оставяна отглеждане Mr. Green

Лека седмица на всички.

# 111
Мойта щерка също има синя карта и аз се чудих за какво може да и е.
Иначе от утре сме сами вече. Тази вечер изпращаме свекървата на Станстед. Не мислех, че ще ми е тъжно, но е факт  Mr. Green
Хубавото е, че децата тръгват по училища и градини и ще си почина малко. Зажадняла съм за тишина и спокойствие  Whistling

# 112
за много години момичета  Simple Smile живи, здрави и много щастливи  Simple Smile а на всички именници - наздраве   bouquet

аз стягам багажи, че до сряда време не остана - в Полша и снежец завалял вчера  Simple Smile идеално ще е  Heart Eyes

# 113
  • UK
 За много години момичета!

Връщах темите назад и ми се замъти главата. Интересуваме как става записването при GP ,  мъжът ми е селф, а ние с детето имаме ли право на лекар?

# 114
Добро утро момичета и за много години.
Искам да попитам скоро родилите мами взимали ли са еднократната помощ при раждане, ако да каква е процедурата за тях?

# 115
Вече няма такава.

# 116
  • На село (близо до Лондон)
За много години момичета. Да ни е спокойна и да сме здрави през 2013!
...Този път сме в БГ защото учителя на децата е там. Тъкмо и паспорти ще изкараме, а ако Яна не желае да се учи, имам опции да я оставяна отглеждане Mr. Green

Какво ще ги учи този учител? На ски ли ще сте?
Голямо готвене падна  chef

# 117
За много години  Heart Eyes
От както съм с бебе и готвенето от любимо стана досадно  Blush
Празниците и ние си изкарахме вкъщи тримата. Имахме покана, но отказах защото семейството едното им дете беше болно.
Емма расте като гъбка. Много обича водата и мисля март месец да почнем да е водим на курсове по плуване  Simple Smile.  Във ваната такова плацикане настава, драго ми е да е гледам  Heart Eyes.

# 118
Оказа се,че има такава еднократна която е 500 паунда,но трябва да взимаш някакви видове помощи.

# 119
Добро утро момичета и за много години.
Искам да попитам скоро родилите мами взимали ли са еднократната помощ при раждане, ако да каква е процедурата за тях?

За първо дете дават еднократна от £500. Какви са условията обаче не помня. Аз взех с второто, но сега нещата са различни. Апликация се взема от Job Centre Plus for Sure Start Maternity Grant.

Общи условия

Активация на акаунт