"Под прикритие", сезон 3 - тема 5

• 59 894
  • 802
  •   1
Отговори
# 690
  • Стара Загора
Че няма да лети е ясно от промото на новия епизод.
За Косъма-
http://vbox7.com/play:4e5c9710c7
http://www.standartnews.com/lyubopitno-shou/feysbuk_skochi_v_zas … sama_-177641.html

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 10:11 от tanq555

# 691
Мисля, че Куката научи за Косъма и ще остане да довърши Иво с помощта на Марто. Така ще получи и подкрепата на Попов, който ще му помогне по-късно да се измъкне. Мисля също, че и Близнака ще си замине последната серия.
Елица едва ли е мъртва. По-скоро държана някъде. Много незавършена би останала нейната история, ако Джаро я е очистил  Wink
Аферата м/у Марто и Зори ми се струва логична - някак си Марто намира семейството си в лицето на Попов чрез Зори. Все пак Попов му е повече от баща  Laughing

# 692
Владо Пенев сега е гост в Сутрешния блок на БНТ.

П.П. Каза, че се надява на 4-ти сезон Simple Smile. Утре, както вече писахте, гост е Александър Сано.  Hug

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 10:01 от Анонимен

# 693
  • Norge

Завиждам ви!!!!!! Cry

За Елица деля мнение с Мамакати.

А за четвърти сезон аз нямам проблеми, бих гледала и още как! Heart Eyes Heart Eyes
Повечето така се одумвахте и след края на втория, а ето ни сега тук, тръпнещи в самия край на третия. Hug

# 694
Дам, таксито на Куката спря на аварийки на пътя. За мене е ясно, че сега ще обърне, ще се върне и ще се съберат с Мартин да се заемат с Иво. Куката ще отложи заминаването с още малко Wink

# 695
  • Стара Загора
Може би по вероятно е новината за Марто да връща Куката.
В колата са тримата с Иво и Близнака-дори ми изглежда че Марто е в багажника и отиват в планината да го ликвидират.Сцената как Близнака води Мартин и капака на багажника е отворен.
После нещо се обърква и Марто остава жив!
За полицията че е там ясно,ама за Джаро??

# 696

Завиждам ви!!!!!! Cry

За Елица деля мнение с Мамакати.

А за четвърти сезон аз нямам проблеми, бих гледала и още как! Heart Eyes Heart Eyes
Повечето така се одумвахте и след края на втория, а ето ни сега тук, тръпнещи в самия край на третия. Hug

Hug Само да не ликвидират половината главни герои, че ще ми е мъчно Simple Smile.

# 697
Абе, малко блудкав ми беше този епизод,уж Попов имаше съмнения а остави досието в сейфа,другото което ме из дразни е присъствието на Джаро в залата когато Косъма даваше показания.

Защо? Нали нямаше как, тъй като първоначално срещу него щяха да са показанията. И според мен е чул за убийството на Косъма и затова няма да излети, да, той каза, че се досеща за Мартин да има своя игра.

# 698
Във фейсбук направиха страница за 4-ти сезон, а и пускат някакви анкети свързани с 4-ти сезон. Подозирам, че ще  направят такъв.Сериала много се хареса, а в момента е на върха, надявам се ако правят 4 сезон, да не го оакат.

# 699
Според мен най-голямата недосмислица беше, че човек, който ще става ЗАЩИТЕН свидетел си дава показания пред маса народ. Мартин беше в една тъмна стаичка - той, прокурор ли е там не го знам и диктофона. Това с Косъма беше страшен цирк пред сумати хора.
И аз се чудя Куката на чия страна ще е, защото беше в една кола с Иво, а и Близнака там. Може пак някаква игра да играят с тоя трейлър да ни заблуждава. Чакам с нетърпение неделята.

# 700
Леле, пък как искам в четвърти сезон Куката да е внедрена кука и да разгромява българската мафия в Испания  Mr. Green Или в цяла Европа - де що се точат карти Куката там да е  Mr. Green

# 701
  • На земята, която е всъщност звезда.
Според мен най-голямата недосмислица беше, че човек, който ще става ЗАЩИТЕН свидетел си дава показания пред маса народ. Мартин беше в една тъмна стаичка - той, прокурор ли е там не го знам и диктофона. Това с Косъма беше страшен цирк пред сумати хора.

newsm78 Ако някой е лайкнал страницата им във фейса, защо не попита за тази малка подробност?

# 702
В коментарите във фейса казват, че той изобщо не е станал защитен свидетел, защото е дал показания по друго дело, което още не е образувано - това срещу Иво

# 703
  • sf
Сега го гледах, много мъчно ми стана, чак ми се дорева, хем знаех,че Косъма ще умре. За Ади също ми стана мъчно, нали и преди е била в такава ситуация.
По принцип не се вглеждам в недомислиците,за да не се дразня, но тия па съвсем, нещо друго да бяха измислили за Косъма, съсвсем издишаха тука.
Григоров се надявам да гризне дръвцето, хич не ги обичам такива продажници.
А Джаро такъв изтрещял, отврат
Елица, мисля,че ще е основен коз по-натам, инак язък й за ролята.
Още няколко сезона няма да откажа , ехее колко престъпност има по тоя свят  Joy

# 704
А какво "под прикритие" ще бъде като всички ще му разкрият прикритието на Мартин Laughing

Общи условия

Активация на акаунт