"Под прикритие", сезон 3 - тема 5

• 60 054
  • 802
  •   1
Отговори
# 375
Оо, Владо Пенев много хубаво пеел Simple Smile

Добавих за Косъмчето два варианта.

# 376
На мен серията ми хареса. На Иво образа мисля, че доста прекалиха. Толкова черен, че чак не му вярвам да е толкова зъл. Освен това всичките тия поръчвания на убийства, как пък не се намериха предатели, някой който да ги издаде, някой заснет, всичко абсолютно се покрива, съвсем лесно изглежда отстрани.
Но пък серията беше пълна с реплики, а сюжета около залаганията беше много смешен. А на тримата футболистчета искрено се забавлявах. Косъма - велика роля, браво.
Владо Пенев го гледам сега в Нощни птици, много го харесвам. Наистина Марта Вачкова идва в повече, но той изглежда освен прекрасен актьор и много интелигентен и стойностен човек.
Само аз ли имам изкривявания в реалния живот от сериала? Като гледам новините си представям как на въпросния съдия му носят подкупа в кутия от пица, мачовете в спортните новини, хората от НАП и т.н. newsm78

# 377
Владо е абсолютно удоволствие да го слуша човек. Много симпатичен човек и доста добре пее, наистина.
Доволна съм от епизода. Не беше като предишните ама си беше на прилично ниво. Зори обаче сега ще направи някоя беля.

Само аз ли имам изкривявания в реалния живот от сериала? Като гледам новините си представям как на въпросния съдия му носят подкупа в кутия от пица, мачовете в спортните новини, хората от НАП и т.н. newsm78

Не си само ти! И на мен само такива работи са ми пред очите. Вече виждам нещата по друг начин.

# 378
На Владо Пенев гласът му е много приятен за слушане.

За черното тото нали скоро, преди 1-2 месеца, имаше скандал с футболисти, така че си е съвсем от нашата реалност..

# 379
Цитат
Като гледам новините си представям как на въпросния съдия му носят подкупа в кутия от пица, мачовете в спортните новини, хората от НАП и т.н.
Ми то това са си съвсем реално случващи се неща от нашата действителвост.

# 380
За малко повече от час - над 11 000 гледания във vbox-a има епизода.

# 381
  • София
А тигрите от Б група, бяха препратка към Бистришките тигри на Бойко.  Crazy

# 382
Всичките престъпни схеми са реални. Харесва ми, че засягат всичко това.
Но.. този път наистина имаше очевадни кофти моменти  Rolling Eyes

Да кажем... Зори и майка й на срещичка.. и съвсем случайно Марто се залепва на прозореца на кафето.. естествено без и да подозира Wink, та Зори - 19 годишна скорошна абитуриентка успя след това да си го проследи - посред бЕл ден, че и да подслуша, ама нааай-спокойно, таен егент и висш полицай на секретен, таен разговор.
Сцена, напълно достойна за "Дързост и красота".
Както и.. не ми е прекалено, че Иво се осмели да ликвидира генерала - и такива неща стават. Мина му срока нагодност, както той самият каза. Но прекалено ми е, че стана пред прага на известен ресторант, в който самият поръчител си хапваше, видяха се, а след показното убийство си излезе на улицата, минавайки с високо вдигната глава директно покрай трупа, сякаш... не го познават всички. Това е напълно нереално.

# 383
Гласувах за:
Иво няма да е жив;
Джаро - в затвора;
Мартин - в Рио;
Куката при жена си в Испания;
Косъмчето - в бизнеса с Куката (който върти испанския пазар Mr. Green) и Близнака.
Забравих за Попов, но последната серия ме води до представата за един изоставен, отритнат, уволнен и разследван пияница. Което ще е много жалко, но така е в Бг. Ти разследваш, теб те разследват, ти спираш да работиш, прощаваш се с идеите си и край с живота ти  Rolling Eyes

# 384
  • Стара Загора
От трейлъра на новия епизод аз си мисля че първо Джаро отваря бутилка шампанско за да се наслади на добра новина която очаква.Тогава е сцената когато са с Елица на масата и той е разгневен!

# 385
На мен епизода ми хареса много. Показват действителността в България
по правилен начин. Иво- вече няма нищо човешко в него. Талантлив е Захари
Бахаров. Гледах Владо Пенев в "Нощни птици". Много интелигентен човек.
Продължавам да следя филма с интерес.

# 386
  • На земята, която е всъщност звезда.
По въпроса за охраните: един от "ДС генералите", спряган в медиите за близък на ген. Любен Гоцев ми е съсед и ходи без охрана, а понякога и без шофьор. Но пък не знам дали е съпоставим с героя от филма като тежест в структурите. 

# 387
Хубав епизод снощи!  Peace
А от трейлъра за 9 епизод - Иво ще посегне на панагюрското златно съкровище?!  Shocked #Crazy ooooh!

# 388
  А аз да спомена за мачовете, че наистина е така, сумите са по-големи и схемите се получават по-добре с отбори от Б група Peace

# 389
  • España
Хареса ми закачката на Куката с ..."Козела"! Wink

Общи условия

Активация на акаунт