"Под прикритие", сезон 3 - тема 5

• 60 037
  • 802
  •   1
Отговори
# 405
Колко нови продукции, страхотно Simple Smile Значи това е последния сезон на под прикритие.

# 406
  • София
Темата изпаднала на 3 стр.
Още 45 мин. до новата серия Party

# 407
След епизода, ако искате гледайте Мариан Вълев, Венцислав Янков, Кирил Ефремов и продуцента Иван Дойков в Нощни птици с Искра Ангелова (в  21.50)  Flutter

# 408
Бенишев от предните сезони се появи...

Както някой предположи,  шампанското е преди избухването на Джаро...

# 409
Иво ли открадна досието newsm78 ooooh!

# 410
И аз се чудя кой е...
стана ми странно как изтече инфото за Джаро, а то ето как се е случило.
За папката само прокурорът знаеше.

# 411
  • Стара Загора
Отново добра серия-това с изчезването на досието на Мартин намеква за финала и разкриване на "под прикритието"

# 412
  • Бургас
Иво ли открадна досието newsm78 ooooh!
И аз това се питам,вероятно ще разберем в следващия епизод.Нещо ми остана и недовършено това със Зори и Мартин,след целувката не дадоха какво стана newsm78

# 413
Може пък просто да е обир и да са го задигнали без да искат. Много добра серия отново.  Ще ми липсва сериала като (ако) свърши.

# 414
Има още 3 епизода до края на сезона (сериала евентуално)...от промото на другия епизод нищо не разбрах конекретно, ама става ясно, че много неща ще се случат май май. Но дават Иво и Джаро един срещу друг!

Много добра серия!

Не разбрах Елица кой я информира за Джаро?

# 415
Иво знае ,че Куката никога няма да го предаде на полицията, но винаги се е съмнявал в Мартин Naughty за това мисля ,че е Иво...

И кой ще го отнесе сега за съкровището- защо не закопчаха и Иво newsm78

Джаро вече е почти аут с папката Crossing Arms

Колко серии остават до края newsm78

# 416
 ooooh! Забравих за промото и го пропуснах #Crazy

# 417
  • sofia
"-Изпрати се!" rotfImbo rotfImbo

# 418
Или: "Toва да не е от бонбоните"
 Laughing

Промото за следващия епизод:

http://vbox7.com/play:2739ff0836

# 419
Супер серия! И пак се завързаха въпроси. Чакам с нетърпение другата неделя. Джаро изглежда е бита карта вече. Мартин ще бъде разкрит до края на сериала явно. Браво на екипа на сериала, сега ги гледам в Нощни птици!
Ред. Гледах отново промото. Крадците са случайни, Мартин ще ги намери, това предполагам. Иво и Джаро изглежда са заети с други неща.

Общи условия

Активация на акаунт