"Под прикритие", сезон 3 - тема 5

• 59 984
  • 802
  •   1
Отговори
# 570
Confused убиха косъма, а като гледам и Марто е пътник Rolling Eyes
Е, и полиция имаше наоколо май... Може да го спасят. Thinking

Kiki_Miki, когато продуцентът (ако не се лъжа) гостуваше в "Нощни птици", каза, че при такъв интерес, няма как да не направят и 4-ти сезон. Дано! Peace

# 571
  • Стара Загора
Супер серия!
За финала ще се съберат всички на едно място,но без Косъма! Sad

# 572
  • Пловдив
Ей кво ще става в следващия епизод - колкото по към финала вървим, повече ми иде да си изгриза ноктите.

# 573
Ех, тоя Крум значи #2gunfire #2gunfire. Що народ изби. Ред му е на него вече. А Попов не може я опази тая папка и това е. Много гадно за Косъма. Все се надявах, че ще стигне до колата Sad Сега Куката няма да замине и се притеснява, че и с него ще се случи нещо.

# 574
  • sofia
Изпуснах трейлъра на следващия епизод #Cussing out

# 575
Много ми е тъжно за Косъма...плаках....олеее...Сега не искам и Куката да му се случи нещо...Последната серия,ще е много яка...Иначе много силен епизод Simple Smile

# 576
С глас ревах като убиха Косъма. През цялото време си мислех, че който и да убият освен него или Куката не ми пука особено.

# 577
Ох,каква серия ooooh! още не мога да си поема дъх-гонката на Косъма ме шокира от напрежение Shocked
защо се върна в къщи,да беше духнал веднага към летището ooooh!
 smile3518

пропуснах началото на трея,но видях Куката- явно и той ще остане да отмъсти newsm78
и Джаро разбра кой е Шмекера newsm78

Няма сигурост в тази държава и това е Naughty една папка не могат да укрият #Crazy

# 578
  • Стара Загора
Мисля че Куката и Близнака ще спасят Мартин.

# 579
Изпуснах трейлъра на следващия епизод #Cussing out
Следя сайтовете, че почти нищо не видях и не разбрах.
Ще споделя линк, като го качат. Peace

# 580
Тоя Здравко не можа ли да си събере боклуците по-рано, а тоя Мартин що не се затича малко  #2gunfire #2gunfire  преследваше ги като на разходка в парка

# 581
Много ме е яд за Косъма...наистина...Дано да оцелеят Куката и Близнака...Очаква ни голяма серия...Джаро ме дразни и Иво също... #2gunfire

# 582
  • sofia
 И аз си поревах newsm45 newsm45 newsm45,ама аз ревах и за Иво в предния сезон

# 583
Официално май са обявили, че ще има 4 сезон. Ама с нови герои ли?! Че тия половината си заминаха.
И аз пуснах няколко сълзички за Косъмчето. До сега не ми е било толкова мъчно за никого от този сериал. А Иво го мразя вече окончателно. И той и Крум да си заминават - изроди!!!

# 584
Оо, Косъмчето, не исках да умира  Cry Cry И Ади...тъкмо видя щастието ... Cry

(Лилия Маравиля е в "Нощни птици" в момента)

Финалният епизод ще ни остави без дъх, със сигурност!

Общи условия

Активация на акаунт