"Под прикритие", сезон 3 - тема 5

• 59 930
  • 802
  •   1
Отговори
# 645
Крум бил собственика на онова заведение от филма - Планет (да не обърках името само), не е артист май.

# 646
Крум бил собственика на онова заведение от филма - Планет (да не обърках името само), не е артист май.

Мерси!  Hug

Неартистите се справят доста по-добре от артистите май?!  newsm78

# 647
Страхотен епизод! Страхотен филм!  Peace
Въпреки дразнещите понякога пропуски. Това за папката, толкова секретна, че който не поиска не я видя. За разхождащия се Мартин...
Жалко за Косъма!  Sad Но още когато Иво му възложи да свидетелства срещу Джаро стана ясно, че косъма този път ще се скъса.
Според мен Елица е мъртва. Затова се явява в кошмарите на Джаро с другия отвъд - Миронов.  bishop

Някой знае ли как се казва артиста, който играе онзи г*з Крум?  Thinking

Казва се Владимир Вишански и не е артист, а собственик на Планет, просто участва "за спорта".

# 648
Неартистите се справят доста по-добре от артистите май?!  newsm78

Неартистите се справят добре, но не по-добре от артистите, вземи Захари Бахаров, Миахил Билалов, Мариан Вълев, Койна Русева, избери някой и кажи, че е по-добър от така наречения Крум.

# 649
Не ми харесва играта на Ивайло Захариев, Лилия Маравиля, Снежана Макавеева.  Peace
А репликата за неартистите беше провокативна наистина.  Wink

# 650
  • На земята, която е всъщност звезда.
Косъма кога разбра че Мартин е полицай под прикритие?

Мисля, че на покрива, когато Марто го уговаряше да каже истината в съда. Тогава накрая му каза: Ама не съм смел като теб! Ивайло много рецитира последните серии. Дано няма следващ сезон, защото се очертава да бъде доста слаб /без Койна, Косъма, Бахаров/.

# 651
Ивайло много рецитира последните серии. Дано няма следващ сезон, защото се очертава да бъде доста слаб /без Койна, Косъма, Бахаров/.

Така, така. Това трябва да е последният сезон, защото ще стане боза и ще развалят хубавата работа.

# 652
  • Стара Загора
За финал пак ще ни загатнат само малко дали ще има нещо м/у Мартин и Зори!
Той нали и каза-"И аз не искам да заминаваш"!

# 653
За финал пак ще ни загатнат само малко дали ще има нещо м/у Мартин и Зори!
Той нали и каза-"И аз не искам да заминаваш"!
Препочитам да няма нещо между тях.

# 654
  • Стара Загора
Ако не беше тоя Референдум вече щяхме да знаем всичко! Confused
Но ще почакаме една седмица-ще си заслужава!
За Косъма- smile3518
http://vbox7.com/play:4ba80c4606

# 655
Ако не беше тоя Референдум вече щяхме да знаем всичко! Confused
Но ще почакаме една седмица-ще си заслужава!
За Косъма- smile3518
http://vbox7.com/play:4ba80c4606
newsm45 smile3518 Ужасно тъжна серия беше

# 656
Страхотен епизод .

Много ми е мъка за Косъма , много  Sad Гледам клипчето с убийството му ,сетих се и това на Съни . Много трогателни моменти .

До другата неделя ще се гътна , наистина  Mr. Green Очаквам разтърсващ  финал  . И както беше написано по назад в темата , нека го оставят с края на 3ти сезон , като най-добрия сериал в България.

# 657
Тъпо, че "убиха" Косъмчето, много ярък образ беше.. Както са ги почнали, най-вероятно ще приключат шоуто след този сезон..  Simple Smile 

Ако има четвърти сезон, нищо не пречи да изскочи братът близнак на Косъма.  Laughing

Искам да има четвърти сезон. Мисля, че Марто ще умре, Джаро ще влезе в затвора, Иво ще се измъкне, Куката ще се спаси благодарение на Попов и ще го пуснат да литне към Испания.
Нов сезон, ново ченге под прикритие.  Laughing
Както някой писа, хубаво би било да е в друга държава или край морето. Да се раздвижи обстановката.
Доста недоизпипани моменти има и все пак ми харесва филмчето.

# 658
Ако има 4-ти сезон, може да се окаже, че някое от сега действащите лица е ченге под прикритие. Примерно Куката, може да е внедрен още преди Марто, и да има по-голяма цел от залавянето на Джаро. Иначе няма логика накрая да вадят на показ дъщерята на Джаро, мисля си, че ще си оставят някаква вратичка за продължение. Но трябва много да внимават да не го разводнят и да заприлича на Седем часа разлика или Стъклен дом.

# 659
Според мен след Косъма идва ред на Иво и Джаро.
Може би целта на Иво е да увие Джаро. Куката може
би ще се измъкне.

Общи условия

Активация на акаунт