Конизация в Пловдив/Ст.Загора/ -при кого?Помощ,момичета!

• 1 100
  • 2
  •   1
Отговори
Момичета,някоя от вас правила ли си е конизация в Пловдив и при кого?Изчетох много ,общо взето от няколко дни само това правя,и в крайна сметка нищо конкретно не намерих.Не знам при кой онко гинеколог да отида.Искам да е наистина опитен и добър! ooooh!С дисплазия 3 степен съм.Януари след МЦ трябва да отида на конизация.Модераторите ,моля ви ,не ми махайте темата. Praynig Praynig PraynigОтчаяна съм!Не знам кого да питам и на кого да се доверя,а и време нямам!
За Стара Загора също приемам отзиви!От Димитровград съм!

# 1
Аз от София но специално за Пловдив, бих те насочила към клиника Селена и фамилията д-р Даскалови.  Пък и може и да ти се размине, направи още една консутлация но не в Стара Загора или Димитровград, моя позната от друг форум направи конизация на бързо в Стара Загора, сега има известни проблеми относно забременяване  и износване , даже и бяха скъсили шйката повече от необходимото. Самата аз минах през дисплазия 3та степен и се разнимах с конизацията.  Sunglasses

# 2
Как се размина,моля те сподели.Какво стана?Какви ти бяха резултатите,имаше ли биопсия?Моля те кажи по подробно.Къде ходи,кой каза че нямаш нужда от конизация?

Общи условия

Активация на акаунт