Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 314
  • 713
  •   1
Отговори
# 420
Честита Нова Година, дами!  bouquet Много сбъднати желания през идната година ви желая, не само парфюмни!

Armira, а кой парфюм си носила 10 години ако не е тайна?

Аз като че ли се претоварих парфюмно,  Embarassed, последните 2 дни нося Розата на Пол Смит, чаената нота в него е прохладна и освежаваща, не мога да погледна нито ванилия, нито пачули, дано повредата е временна. Не съм бременна със сигурност.

# 421
  • Пловдив
Deziderata ,не е тайна разбира се,ето го.Последните ми три шишета намерих трудно,може би се спира, не знам,но не искам и да мисля повече за него.

# 422
  • Sofia

Лю, може ли да помоля за ОНАЯ снимка, заинтригува ме...  Mr. Green   bouquet

18+ .

# 423
 Big Ups Mного хубав парфюм. Един от малкото, които съм имала 2 пъти и изхабила до последната капка. Това да се е случило с още 3-4 максимум.

О Боже Господи, не знаех че тази снимка има "продължение". Гледала съм я само до кръста

# 424
  • Козлодуй

Относно питането на рак-щрак за пренесените парфюмни желания. Нямам такива. Може би едно-две летни, но имам време да го мисля и да разносвам мъничко.
Колкото и да е необичайно за мен,май и аз нямам никакви желания в момента.Няколко съвсем хипотетични,неспешни,от рода-ако стане,ако ми попадне,но мога да живея и без него.Даже за тест нямам нищичко належащо.Наслаждавам се на наличните,има и съвсем малко,от които бих искала да се отърва,но ако никой не ги пожелае,има кого да зарадвам.Виж,има няколко мъжки/унисекс аромата,които изгарям от желание да тествам върху (една конкретна) мъжка кожа Mr. Green За начало чакам онази прословута самосвалка на Атти,ще видим дали ще бъде оценена подобаващо Praynig

В темата попаднах случайно.Не съм отрасла с парфюмите на мама,защото тя не ползваше такива.Може би за компенсация на калпавото ми(от малка) зрение,обонянието ми е доста чувствително и винаги съм обичала хубави аромати.Но дълго време не смятах,че са ми по джоба.Докато в издирване на нещо ново и интересно не попаднах в темата за fragransEx,а от там в парфюмната Обичате ли парфюми? №7.Търсех един стар и спрян парфюм на Ив Роше за приятелка,така и не успях да и го взема.Т.е. поръчах от немския ибей и така и не дойде.Беше точно покрай Коледа.Междувременно изчетох всички предишни теми с интерес и останах...

Колкото до мъжката голота-не ме шокира и не ме отвращава,дори в този вариант Grinning Само чехлите и чорапите леко нарушават естетическото ми усещане...

# 425
  • София
Karen,   bouquet  Joy Joy Joy Голям смях му ударих... Не ми е естетичен, никак даже...  hahaha hahaha hahaha

Относно пренесените парфюмни желания - пренасям си мерака да тествам Флоработаника (момичешкото в мен е силно привлечено, дано не се разочаровам  Sunglasses ). А имам и съвсем пресничко желание за тест - новата Ботега!  Grinning

# 426
  • София
Бижу, ама този търговец не шипва до Бг., а нали с ПейПал може само до Бг. Аз ли съм назад с инфото при поръчване или нещо не стоплям newsm78

Познава ли някой това:http://www.fragrantica.com/perfume/Brooksfield/Nuance-8932.html?

# 427
  • Germany
И аз нямам парфюмни желания за тази година, спокойно ми е Mr. Green
Днес бях на гости на моя приятелка - мой парфюмен антипод Wink и пробвах новата Флоработаника на Баленсиага. Продължаваме да сме парфюмни антиподи Mr. Green Имах големи очаквания. Има прекрасна кутия и флакон, с много красива плътна капачка. Парфюма е описан като цветен ориентал, но за мен си е цветен, много цветен парфюм. Но хубав, както ги правят Баленсиага. Започва с много роза, тръпчива, остра. Смесена е с много осезаема мента, но такава истинска, мека и натурална, като за мохито. Не е лютива и остра, нито е като в дъвка. Розата е розова, сапунена и студена и дава доста хладно усещане. На този етап е непоносим за мен. След това по периферията изненадващо се появяват нотки на червен осмомартенски карамфил и липа, нищо, че не е посочена в пирамидата и те невероятно много омекотяват аромата и му дават една топлина, но пък става доста цветен за моя вкус. След няколко часа омеква много, розата вече не е толкова интензивна и липата се усеща особено красива. Базата му я усещам леко ретро, цветна, мека, по някакъв далечен начин ми напомня Листото на Кензо и невероятно но факт - малко на Амариж без тубероза Mr. Green. Много елегантен и красив и съм сигурна, че ще бъде от много харесваните аромати. Който е любител на цветни аромати и роза ще го хареса много!

# 428
  • Пловдив
И за мен е интересна новата Баленсиага, няма да пропусна да я тествам ако ми попадне.

Вижте какво открих в една обява за парфюм Монтал  Rolling Eyes  , само ние тук май не сме разбрали, че е най-търсения и нежен аромат , а се пръскаме с бодливи .. Simple Smile :
"Montale Paris Crystal Flowers е най-нежният парфюм , който някога сте виждали. Той се използва от звезди като Лейди Гага , Тейлър Суифт , Селена Гомес , Виктория Сикрет и много други. В момента това е най-търсеният и нежен аромат , затова и цената му е по-висока. "

# 429
Бижу, ама този търговец не шипва до Бг., а нали с ПейПал може само до Бг. Аз ли съм назад с инфото при поръчване или нещо не стоплям newsm78
Няма такова нещо! Пазарувам си от еВау до английски адрес и винаги съм си плащала с PayPal. Peace

# 430
  • Варна
Жаки, къпала съм се в р. Йордан, донесла съм си у нас и поръсвам от време на време, ама от това не произтича чудо, да знаеш  Laughing Hug

Мъжката голота ме кефи, обаче този мъж... ммммм, как да кажа, абе отврат е.

Пренесени парфюмни желания имам не от миналата, а от 2-3 години назад. Хич не се напъвам да ги сбъдвам, купуването на парфюм отдавна не ми е събитие номер едно, като им дойде момента - добре дошли.

# 431
Петя, тя Карен ме е изпреварила със снимката - разбрала си какво имам предвид вече, нали? Тоя човек...абе, всеки път се чудя какво му е в мозъка...
Самсара, тази Криция я има Обич Синеока, ако не се лъжа. Аз може да съм писала за My Afrika - нея съм имала, нея познавам. Беше трайна.
Жаки, толкова Ейнджъл се е излял по тая земя, че ако беше вярно това за чудотворната вода, Йордан отдавна да е пресъхнала, израелци и палестинци да си пият кафето заедно и шефът на Глаксо Смит-Клайн отдавна да гледа био зеленчуци на някой самотен остров.

# 432
 Joy Слагат по капка за разкош
Аз така и не знам от къде се пръкна тази легенда

# 433
Като ви чета ми идва по полетя..толкова е хубаво и уханно при вас Hug

Тази тема ме подтикна да направя крачка напред - за първи път от 10 години реших да си сменя парфюма. Знам ,че ви звучи странно, но за мен е голяма крачка.Спрях се на Грелен и неговата  idylle sublime. Утре ще е при мен и се надявам да се харесаме. Ако ли не- ще търся помощта ви за нещо друго. Hug
Ох armira, така се радвам да те видя и тук. Heart Eyes Hug  bouquet
Ще ти хареса парфюма, много е хубав.

# 434
  • Чукарландия
Колкото и да е необичайно за мен,май и аз нямам никакви желания в момента.Няколко съвсем хипотетични,неспешни,от рода-ако стане,ако ми попадне,но мога да живея и без него.Даже за тест нямам нищичко належащо.

А аз за разлика от теб съм бъкана с желания, не зная от къде да ги подхвана... Joy
И главният виновник си ти, Сънче. Heart Eyes
Всъщност, си оспорвате първото място с Атти. Тя също е велик подстрекател. Wink

Днес разносвах Cuir Amethyste Giorgio Armani. Ееех. Красота. Crazy
Ама пусто, много скъп. Намерих го в Ибей - 199 евро, 50 мл. Че и доставка 13 евро.ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт