Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 362
  • 713
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
А в сайта потърси ли? Имаше го скоро на много изгодна цена - обаче рефил.

# 436
  • София
Все още го има. Ако не държиш на шишето, бЕгай бързо   animal037  animal037  animal037

# 437
  • Чукарландия
Все още го има. Ако не държиш на шишето, бЕгай бързо   animal037  animal037  animal037

В нашия сайт ли? Wink
Чеки да надзърна. Hug

# 438
  • София
Все още го има. Ако не държиш на шишето, бЕгай бързо   animal037  animal037  animal037

В нашия сайт ли? Wink
Чеки да надзърна. Hug

Oui  Hug

# 439
  • Чукарландия

В нашия сайт ли? Wink
Чеки да надзърна. Hug

Oui  Hug

Рефил не е сплаш, нали? Rolling Eyes

# 440
Не е и кутия си има.

# 441
  • Чукарландия
Благодаря ви!  bouquet

# 442
  • София
Шишето й си е наред на Аметистовата Кожа, само капачката не е камъкоподобна, а обикновена черна цилиндрична  Peace Гепи бързо!

# 443
  • Чукарландия
Шишето й си е наред на Аметистовата Кожа, само капачката не е камъкоподобна, а обикновена черна цилиндрична  Peace Гепи бързо!

Еййй, подстрекател чаровен! Heart Eyes

# 444
  • София
Като ви чета ми идва по полетя..толкова е хубаво и уханно при вас Hug

Тази тема ме подтикна да направя крачка напред - за първи път от 10 години реших да си сменя парфюма. Знам ,че ви звучи странно, но за мен е голяма крачка.Спрях се на Грелен и неговата  idylle sublime. Утре ще е при мен и се надявам да се харесаме. Ако ли не- ще търся помощта ви за нещо друго. Hug
Ох armira, така се радвам да те видя и тук. Heart Eyes Hug  bouquet
Ще ти хареса парфюма, много е хубав.

newsm67 Честита Нова Година! Hug- първо
второ- Сюблим е божествен парфюм ,аз съм влюбена във всички Идил-и  Heart Eyes Heart Eyes
трето-лиспсва ми тази темичка и се завръщам след дълго НЕприсъствие, най-вече да воайорствам,както винаги , но кой колкото си може...   Blush

# 445
  • Велико Търново
И аз съм фен на Идилиите,и на повечето Герлен-и Wink Та,в тоя ред на мисли,зимата може още да не е свършила/дори сериозно не се е проявила още Laughing/,но аз съм в търсене на моя пролетен аромат Crazy /нови парфюмни желания-бол от моя страна Wink/-имам си Нинфео мио,една прекрасна Зара Hug,днес се двуомих между Pure на  DKNY и Green Jade на Булгари,в уиш листата ми е Guerlain Insolence Eau Glacee ,но ми се иска и някоя Алегория Flutter-и,въпросът ми е : коя от всички е подходяща за пролетта,и отличават ли се с относителна трайност Thinking

# 446
  • София
Ей момичета за много години! И момчета също Simple Smile
Пожелавам ни да сме заедно и тази година - компанията е хубава.

И да съм имала парфюмни желания от миналата - са забравени, защото си имам чисто нови. Две лимонови Картусии - Mediterraneo Carthusia и Via Camerelle. Едната е като лимонов сок, другата - с кора (или препарат както точно отбеляза Densi). Не ги купувам, защото не мога да избера коя, а и съм малко озадачена от тази моя скорбутна страст. Ще изчакам седмица да видя дали ще ми мине.

За трайността на Алегориите според моя опит Мандарината е по-трайна от Pure на  DKNY, както и от Green Jade. Херба Фреска е кратка, пръскам я върху дрехи, където се задържа хубав ментов дъх.

# 447
Честита Нова 2013, мацки!
Бъдете здрави и винаги тук, за да го има това красиво ароматно островче  Hug Hug  bouquet.

Аз зарязах всякакви нови желания. Даже обмислям леко разчистване на парфюми. Тази година приоритетите съвсем се промениха, ще си оставя няколко най-големи любимци, другите ме дразнят.

А, и да ви кажа нещо, което вече си знаете -  не купувайте парфюм, който сте харесали по време на бременност  Stop. Вероятно след като родите няма да го понасяте вече. Да живеят отливките! Заради една такава щедра от Олето преди време, сега няма да си бия в главата 100 мл. Миднайт Ауд на Жулиетата с пушката... Crazy Ужасяващи, накиснати във формалин рози. За вече бившата си любов към Соар де Люн изобщо няма да разказвам. Добре, че имах по-спешни разходи в края на 2011, иначе сега втора безполезна дамаджана щеше да ме дразни от лавицата...

Както и да е, желая ви успешна година, обичам си ви и ви чета, макар, че съм на стенд бай и не пиша.

# 448
  • София
*Biskvitka*, ако имаш път през летище, задължително тествай AA Bouquet de Mai - точно пролетен и свеж, но пък учудващо (поне за мен) траен  Flutter За съжаление е лимитирано издание и се предлага само на летищата (или поне така пише, но наистина не съм го виждала никъде в магазин  Rolling Eyes)

# 449
  • София
Парфюмни мацки, и от мен за много години! Много здраве и любов пожелавам на всички през новата година!
И аз съм от групата на воайорите, въпреки че правя редки включвания, за да получа експертни насоки bouquet
В края на изминалата година (когато за моя радост ви открих) се запознах с много нови аромати, потикната индиректно от вас, и препотвърдих за себе си, че предпочитам нежните парфюми Heart Eyes

Откакто си взех Lolita Lempicka EDT, се влюбих в нотката на анасон, много пречистваща и кристално свежа я намирам. Сега мисля да пробвам Love, Chloe Eau Florale, в който ми се струва, че тя присъства. Сещате ли се за други анасонови представители (без Insolence-ите)? Peace

Общи условия

Активация на акаунт