Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 209
  • 713
  •   1
Отговори
# 555
  • Чукарландия
ппп май чакам и една Виза  Crazy

И аз чакам една. Да не е моята? Joy

# 556
  • BG-DE
Много благодаря за мненията   bouquet, както ме е стегнала шапката сега ще се понеса натам да открия новия парфюмен сезон, нали една седмица мина Mr. Green

# 557
Обаче пръскай на кожа това, на което си се спряла, защото са много различни на блотер и на кожа.

# 558
  • BG-DE
Бижу, благодаря, ще го имам предвид, а иначе, се чудя между Бадема и Dolcelisir, като вторият ми е по-интересен, защото много ми се носи хубава вишна, а МЧР не се разви добре на кожата ми.

# 559
Ми не е лош Dolcelisir. Мирише на костилки от вишни, киснали в алкохол, на вишни от вишновка. Наистина много прилича на Ambre Narguile, макар да е по-проста смес. Laughing В смисъл, личи си, че Ambre Narguile е Нermes все пак. Но пък това на  L`Erbolario за мен е по-носимо, защото аз не примирам по  Наргилето. А, сетих се! Синът ми има един тютюн за наргиле с черешки, е, точно на него мирише - повече череши, отколкото тютюн обаче.
Определено Dolcelisir е по-забележим от Бадема.

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 17:38 от Бижy

# 560
Минах през L`Erbolario. Прекрасно малко магазинче с много прекрасни неща! Ами издъних се... направих първата парфюмна покупка за тази година. Crazy
Пробвах Fiore dell'Onda, Vanilla & Ginger, Vaniglia, Narciso, Neroli, Hedera и Iris, които не ми харесаха. Харесах Uomo и Tiare. Също така и аз намерих прилика в Dolcelisir и Ambre Narguile, но не харесвам достатъчно Ambre Narguile, за да си купя Dolcelisir. Rolling Eyes Не е лош, но не ми е wow.
Затова пък се изненадах от себе си даже, защото много харесах Meharees. ЛМ също много го хареса и съответно купих него. Ще си го носим и двамата. Grinning Прекрасни сладки подправки и смола. Момичето от магазина каза, че мирише на пустиня, ммм... Heart Eyes Много загадъчен и секси ми е този аромат. Получих и подаръци - календар за новата година, тефтер, мостри и най-много ми хареса сладкия пауч, в който слагат покупката. С Chanel 5 бях, но него не усещам, а само си пъхам носа в мястото където пръснах Meharees. В началото, преди да се превърне в прекрасния аромат, който и в момента усещам, ужасно много ми прилича на нещо познато, но така и не изплува име, още се чудя какво е.  Thinking
В заключение - магазинчето е кокетно и приятно, харесах още неща, но ще отида пак да пробвам, защото доста неща помирисах и вече ми беше трудно. Доволна съм! bowuu

Можеш ли да ми кажеш дали наистина Meharees е близък до Musc Ravageur? Мерси предварително.

# 561
Можеш ли да ми кажеш дали наистина Meharees е близък до Musc Ravageur? Мерси предварително.
Не мога със сигурност. Пробвала съм Musc Ravageur и виждам, че във Фрагрантика съм отбелязала, че ми харесва, но честна дума, нямам никакъв спомен за него, за да го сравня с Meharees. Само знам, че Meharees е фантастичен! Heart Eyes За първи път се впечатлявам толкова от парфюм, който е обозначен като мъжки и с удоволствие ще го нося. Според мен наистина е повече унисекс, както чета, че и други го определят. Но и на мъж стои ммм... страхотно! Crazy

# 562
Почвам да пестя от закуски вече за този Meharees! Hug
Че днес се охарчих доста, за едни ботушки дето дебна отдавна, пък и малко бяла козметика си накупих Embarassed
Надухте ми главата с него. Ще се купува на сляпо.

# 563
Почвам да пестя от закуски вече за този Meharees! Hug
Надухте ми главата с него. Ще се купува на сляпо.
Joy hahaha Като знам стойността на другите ти притежания, един ден не закусвай и ще си го купиш! Crazy

# 564
като знам цената на стотицата Dolcelisir /50 лв./, липсата на по-голямата плътност и дълбочината на АН я преживявам с усмивка  hahaha
така че, Силве, няма какво да пестиш за Meharees - и той е там ценово  Mr. Green
а за мен и Хедерата се оказа по-харесвана от Нинфео, което така и не купих в голяма разфасовка - т. е. много съм спестовна  bowuu bowuu bowuu

# 565
ппп май чакам и една Виза  Crazy

И аз чакам една. Да не е моята? Joy

нееее, тази си е моя  Joy

# 566
  • The Evergreen State
Трябва да тествам наново Coco Noir и Chanel 5 Premiere.

Здравейте момичета  Hug

Аз продължавам да обикалям около Шанел и се убеждавам че с този бранд не бива да се прибързва с изводите.

Макар че с лека ръка отписах и Коко ноар и 5 Премиер като само "ОК са", успях да си обърна тотално мнението през уикенда.

И двата парфюма са типично шанелски, изчистени и обрани.

Повече ме вълнува Ноар-а. Не е натрапчив, не е сладък, премерен е, хладен и тактичен е, някак хамелеонски и универсален. Пасва на всяка обстановка и време според мен. Леко се носи около мен и успявам да го уловя само ако си мисля за него. Вече ми е в уиш листата.

P.S. След дни на колебание реших в крайна сметка да си запазя Адикт-а. Днес отново съм с него и ме радва  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 19:21 от Athena

# 567
... няма какво да пестиш за Meharees - и той е там ценово  Mr. Green
Даже е по-евтин с 11 лв, защото няма 100 мл от него! Crazy

Ето чудни кратки описания от Калина на произведенията на L’Erbolario.
(а в коментарите  отдолу са ни споменали като патки  hahaha )

# 568
  • София
Къде е магазинчето?  Hug

# 569
... няма какво да пестиш за Meharees - и той е там ценово  Mr. Green
Даже е по-евтин с 11 лв, защото няма 100 мл от него! Crazy

Ето чудни кратки описания от Калина на произведенията на L’Erbolario.
(а в коментарите  отдолу са ни споменали като патки  hahaha )

да, бе! баш от титикуку ще се трогна  hahaha

в мола на бул. България, до офиса на булбанк, на етажа, който е равен с булеварда в дъното и в ляво, ако си с гръб към входа на мола

Общи условия

Активация на акаунт