Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 217
  • 713
  •   1
Отговори
# 540
  • Велико Търново
Намерих Тобако-то Party ама съм заплес... ooooh! то,пуста еуфория ме обзе,а и от мен лъха на мед,ванилия и скъп тютюн,и се...омаях Crazy
Та,както и да е Wink BBeLLa, за Хелиотроп на Етро става въпрос Peace Аз тук нямам възможност да го тествам и го купих по препоръка на парфюмна фея,с която имаме сходни ароматни вкусове Hug,и като цяло миризмата му ми харесва,но пратих пробички на две съфорумки,от които едната е разполагала с оригинала,купен от Съркъл,и ми каза,че има разминаване между него и това,което аз съм пратила Thinking Много неудобно ми стана,защото аз не съм тествала преди това парфюма и това,което ми пратиха,го приемам за оригинал Tired

О,Рапунцел ме е изпреварила Hug
Благодаря ти  bouquet

# 541
  • София
Имайте предвид, че има разлика и между различните концентрации на Хелиотроп. Понеже съм тествала и EDC, EDT и EDP и макар и не фрапантна разлика - все пак има Peace

Рапунцел и Бисквитка, за една и съща концентрация ли говорим - да не би това да е ключът от палатката  Rolling Eyes

# 542
  • виртуално
Рапунцел и Бисквитка, за една и съща концентрация ли говорим - да не би това да е ключът от палатката  Rolling Eyes

мисля, че говорим за EDT  Thinking
а разликата е фрапантна
дори щерката каза, че съм получила друг парфюм

Къде си пробвала EDP, не знаех че го има  Thinking

# 543
Странно, аз тествах Хелиотроп в Съркъл, а на следващия ден ми пристигна тестера от парфюми-шоп и на мен ми се сториха абсолютно еднакви Thinking

# 544
  • Пловдив
  При мен също има отливка от *Biskvitka* на същия парфюм , аз не съм го тествала никога и не мога да дам мнение, но ако  друга съфорумка го има купен оригинал от магазина да ми пише на лични за да и пратя отливката и да имаме още едно експертно мнение освен на Рапунцел . Ако от  парфюми-шоп  са започнали да продават ментета на ниш ...  много жалко! Tired

Аз скоро бях дигнала под пара относно един друг парфюм закупен от сайта няколко съфорумки на лични, защото го сравнявах със стара проба , която имах-оказа се че пробата във виала, която съм имала е развалена (беше и с променен цвят) и така съмнението отпадна.

# 545
Момичета, ползвал ли сте този моноароматhttp://www.fragrantica.com/perfume/Monotheme-Fine-Fragrances-Ven … lossom-10623.html? Наистина ли е моно или има развитие? А като трайност как го определяте?

# 546
Момичета, ползвал ли сте този моноаромат?
Кой моноаромат? newsm78 А, ти го показа междувременно.
Да. Ужасен плодов бълвоч! Развален компот с ванилова сладост за още по-голяма гадост. Просто е ужасен! Върнах го на мига.

# 547
Странно, аз тествах Хелиотроп в Съркъл, а на следващия ден ми пристигна тестера от парфюми-шоп и на мен ми се сториха абсолютно еднакви Thinking

И моят Хелиотроп  е от парфюми-шоп . Имах си отливка от  Elitsa_z (нали не съм объркала) и от нея сравнявах- 1:1 бяха. За това и препоръчах на  *Biskvitka* да си вземе от този сайт. Сега като чета и започвам да се чудя дали наистина е менте. Мисля да сравня със Хелиотроп от Съркъл и аз  Thinking

# 548
Момичета, ползвал ли сте този моноаромат?
Кой моноаромат? newsm78 А, ти го показа междувременно.
Да. Ужасен плодов бълвоч! Развален компот с ванилова сладост за още по-голяма гадост. Просто е ужасен! Върнах го на мига.

Благодаря ти, значи няма да рискувам  Peace

# 549
  • София
Рапунцел и Бисквитка, за една и съща концентрация ли говорим - да не би това да е ключът от палатката  Rolling Eyes

мисля, че говорим за EDT  Thinking
а разликата е фрапантна
дори щерката каза, че съм получила друг парфюм

Къде си пробвала EDP, не знаех че го има  Thinking

Във Виена, на летището, има и EDP  Flutter За мен той е доста по-плътен/наситен от другите два. Между EDC и EDT разликата не е чак толкова голяма колкото между EDP и другите два.

EDC съм взимала от сайта, EDT имам от размяна - нямам повод да се съмнявам в оригиналността на нито един от двата  Peace

Не казвам, че не може да има ментаци, възможно е и още как  #Cussing out Просто често, както и при този, има разлика в концентрациите, които могат да обяснят една такава случка.

# 550
  • BG-DE
Здравейте, дами,  като стана въпрос за Хелиотропа  на Етро, искам да попитам дали някой от ходилите в магазина на Ерболарио е обърнал внимание на този аромат  http://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Almond-4452.html и дали действително има прилика с Хелиотроп, както твърдят във Фрагрантика?

# 551
... искам да попитам дали някой от ходилите в магазина на Ерболарио е обърнал внимание на този аромат  http://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Almond-4452.html и дали действително има прилика с Хелиотроп, както твърдят във Фрагрантика?
За мен е натурален аромат на Амарето. Да, бадеми са, но някак ликьореният бадемов мирис е това. Не мога да кажа, че много си прилича с Хелиотроп, доколкото го помня него. Rolling Eyes

# 552
  • София
Здравейте, дами,  като стана въпрос за Хелиотропа  на Етро, искам да попитам дали някой от ходилите в магазина на Ерболарио е обърнал внимание на този аромат  http://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Almond-4452.html и дали действително има прилика с Хелиотроп, както твърдят във Фрагрантика?

Прилика определено има, при това без специално да се напъваш да я търсиш.
Но тествах Бадема много бегло и не се задълбочих отвъд приликата.
Не съм ги тествала паралелно с Хелиотроп, за да кажа доколко са близки и доколко различни.

# 553
  • Чукарландия
Както се смеех на Ронита, че не се удържа, взех че спечелих ето тази красота. Откога го дебна, баш сега ли трябваше да се появи?!? От днес съм вече на пост (парфюмен) и молитви... Joy

# 554
аз също им тествах някои от нещицата, дори се сдобих с тяхното амбре наргиле - добре са го докарали  Laughing
т. нар. мъжки, който е харесала Бижу /с арабското име, не го помня  Blush/, е нещо, което и на мен ми допадна
100% бъдещи покупки са Хедера и Цитрус, а разочарования - Пачули и Амбър /амбър, който мирише на сапун е върхЪ на дивотията за мен!/ - за съжаление имах големи очаквания към тях; Ванилия и джиндифил е приятен, но нищо кой знае какво, спомените ми за другите пробвани неща са смътни; определено ще ходи пак за тестове, защото имаше още няколко парфюма, които ми привлякоха вниманието от описанията във фрагрантика
пп за Л'ерболарио става дума
ппп май чакам и една Виза  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт