Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 263
  • 713
  •   1
Отговори
# 525
  • Germany
Deziderata, за себе си установих, че не мога да нося Citizen Queen в студа. Някак е прекалено остра, рязка и категорична, като дръпната мома. Той е един от малкото парфюми, прибран за по-топло време, заедно с чушките, които по никакъв начин не мога да нося през зимата. В топлото време Градската кралица е истинска красавица, градско момиче, намахано, модерно и леко високомерно, показва невероятен шлейф, стели се като мъгла около тялото, красота.

# 526
Deziderata, през декември някъде го почнах, ама ми е 50мл и съм от врачанската школа Grinning

# 527
Минах през L`Erbolario. Прекрасно малко магазинче с много прекрасни неща! Ами издъних се... направих първата парфюмна покупка за тази година. Crazy
Пробвах Fiore dell'Onda, Vanilla & Ginger, Vaniglia, Narciso, Neroli, Hedera и Iris, които не ми харесаха. Харесах Uomo и Tiare. Също така и аз намерих прилика в Dolcelisir и Ambre Narguile, но не харесвам достатъчно Ambre Narguile, за да си купя Dolcelisir. Rolling Eyes Не е лош, но не ми е wow.
Затова пък се изненадах от себе си даже, защото много харесах Meharees. ЛМ също много го хареса и съответно купих него. Ще си го носим и двамата. Grinning Прекрасни сладки подправки и смола. Момичето от магазина каза, че мирише на пустиня, ммм... Heart Eyes Много загадъчен и секси ми е този аромат. Получих и подаръци - календар за новата година, тефтер, мостри и най-много ми хареса сладкия пауч, в който слагат покупката. С Chanel 5 бях, но него не усещам, а само си пъхам носа в мястото където пръснах Meharees. В началото, преди да се превърне в прекрасния аромат, който и в момента усещам, ужасно много ми прилича на нещо познато, но така и не изплува име, още се чудя какво е.  Thinking
В заключение - магазинчето е кокетно и приятно, харесах още неща, но ще отида пак да пробвам, защото доста неща помирисах и вече ми беше трудно. Доволна съм! bowuu

# 528
  • Sofia
Ombre Rose e направо за без пари.
Аз обаче не го харесвам.

# 529
Deziderata, за себе си установих, че не мога да нося Citizen Queen в студа. Някак е прекалено остра, рязка и категорична, като дръпната мома. Той е един от малкото парфюми, прибран за по-топло време, заедно с чушките, които по никакъв начин не мога да нося през зимата. В топлото време Градската кралица е истинска красавица, градско момиче, намахано, модерно и леко високомерно, показва невероятен шлейф, стели се като мъгла около тялото, красота.

Не е по темата, но описваш всичко толкова цветно, приятно ми е да те чета   bouquet

# 530
  • Велико Търново
Привет,парфюмни   bouquet Аз влизам да споделя,че имам нова любов Heart Eyes,благодарение на аН Hug, и тя се казва Табако Ванил на Том Форд Heart Eyes Знам,че повечето от вас са запознати с парфюма,но както съм споделяла по-рано,точно този аромат на ТФ в Търново го няма Confused Може ли да ми кажете на каква цена е най-малката разфасовка/предполагам,50 мл/ и от кой магазин в София мога да си го поръчам   bouquet

Редактирам-намерих описание на парфюма във в-к Капитал,има адресите на бутиците и цената на 50 мл. ooooh! Ще отварям касичка Mr. Green

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 10:21 от *Biskvitka*

# 531
Редактирам-намерих описание на парфюма във в-к Капитал,има адресите на бутиците и цената на 50 мл. ooooh! Ще отварям касичка Mr. Green
В продавалника го има на половин цена.Нали имаше промоция ти тогава не разбра ли? Rolling Eyes Hug

# 532
  • Пловдив
 *Biskvitka*  , подпали се и твоята черга май (аз го сънувах преди покупката)  Laughing . Похвали се ако го вземеш, цена от 175лв. наистина не е за изпускане.   Hug

Аз пък преди малко се нахраних доволно с гледка, тъй като не съм влизала в никой от бутиците в София, но пък преди малко се разходих на воля в   luckyscent  Whistling , забележете как са надписани рафтчетата , много организирано ... , искам една нощ да преспя поне там, но едва ли ще се спи!  Crazy

# 533
Идвам да се похваля аз, или да се оплача, не знам кое е по-удачно в случая, парфюмното ми въздържание не успя да продължи и два дни Confused

Този път изкушението беше Rahat Loukoum Serge Lutens. Не знам защо бях останала с убеждението, че е спрян този парфюм и е невъзможно да бъде намерен, освен на космическа цена. Но снощи докато разглеждах сайта на Серж Лутенс видях че е наличен и може да бъде поръчан веднага! Е как да устоя в такъв случай?! Crazy

# 534
  • Велико Търново
В продавалника го има на половин цена.Нали имаше промоция ти тогава не разбра ли? Rolling Eyes Hug

Аз едва преди два дни се запознах с този изключителен аромат/и,изобщо каквото да кажа,все ще е малко Crazy/,и вече го искам-ама мнооого го искам Blush Така,че нищо не съм разбрала,но ще наваксам-дано го има Praynig а дали няма да е менте... Thinking Че имах несполучлива покупка скоро от сайт-добре,че се намери съфорумка,която да сравни ароматите,и се оказа,че моето е имитация Tired

# 535
  • Чукарландия
Идвам да се похваля аз, или да се оплача, не знам кое е по-удачно в случая, парфюмното ми въздържание не успя да продължи и два дни Confused

Този път изкушението беше Rahat Loukoum Serge Lutens. Не знам защо бях останала с убеждението, че е спрян този парфюм и е невъзможно да бъде намерен, освен на космическа цена. Но снощи докато разглеждах сайта на Серж Лутенс видях че е наличен и може да бъде поръчан веднага! Е как да устоя в такъв случай?! Crazy

При това не си играеш на дребно! Joy

И LOUKHOUM Eau Poudree бил много, много хубав. Hug

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 11:55 от BBeLLa

# 536
Че имах несполучлива покупка скоро от сайт-добре,че се намери съфорумка,която да сравни ароматите,и се оказа,че моето е имитация Tired
И от кой сайт е това?!

# 537
  • Велико Търново
От parfumi-shop.net Tired - а преди съм купувала оттам,и не съм попадала на имитации...
Проверих в този продавалник-няма я Ванилията,само Орхидеята я предлагат Tired
Така,че най-официално моля Wink Praynig-ако някоя,от някъде чуе/види/разбере...ит.н. за някакво намаление-напр. под 300лв Wink на Табако Ванил,да ми пише Praynig
Брях...така не съм се омайвала отдавна Crazy

# 538
  • Чукарландия
*Biskvitka* за кой парфюм става въпрос (имитацията)? Hug

# 539
  • виртуално
*Biskvitka* за кой парфюм става въпрос (имитацията)? Hug
за Хелиотроп
нейният със сигурност не е оригинален  Peace
(съдя по отливката, която получих и сравнявам с виал от Съркъл, както и повторен тест в магазина)

*Biskvitka* ето я обявата  Hug
http://prodavalnik.com/tom-ford-tobacco-vanille---parfyum-i14895023

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 12:40 от Рапунцел

Общи условия

Активация на акаунт