Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 294
  • 713
  •   1
Отговори
# 510
  • Чукарландия
Да успокоя момичетата, които се притесняват  Mr. Green Милички, Мимс е права, че "манията" е на периоди. Аз например от доста дълго време съм в ремисия, ама наистина много дълго време - трета година вече. Оказа се, че една бременност и раждане доста пренареждат приоритетите. Пък и няма къде да си развяваш парфюмите... Отрезвяващо ми действа и това, че имам пълен шкаф и трябва да освободя място, за да подредя нови. Дала съм си едно такова незаклето обещанийце да не придобивам нови, докато не смъкна бройката поне на 10.
Скрит текст:
Отскоро гледам едни предавания за вещомани по Фокслайф и...

При мен лошото е, че нито ще забременявам, нито ще раждам, та да ми подейства отрезвяващо. Изпълнила съм си дълга пред Родината (погрижила съм се за прираста на населението).
А още по лошото е, че не работя от май месец насам и даже нямам оправдание, че има къде да си развявам парфюмите... Развявам се из къщи по парфюм и празно портмоне. Но ми е хубаво. Joy

# 511
Не разчитайте на бременността и раждането, аз тогава се развихрих  Crazy докато лежах цялата втора бременност по цял ден четях за парфюми и мъжа ми събота или неделя ме разхождаше да пробвам и купувам  Laughing
Да ви се похваля, големия ми син спечели парфюм Фере от бонбони Мерси  Grinning дядо му тръгнал да хвърля опаковката, а на малкото му дай в томболи да участва, веднага прибира всичко, явно има късмет, ще го водя и до тотото  Laughing

# 512
... Все едно някой да каже на Бижу да спре да купува обувки, когато много, ама много и се купуват....
Blush Blush Laughing
Всъщност, тази година не съм купувала нито парфюми, нито обувки! Crazy Twisted Evil
hahaha Ами какво чакаш. Mr. Green

Преполових новичка бутилка Еликсир Whistling Обожавам го, втора зима вече Heart Eyes

# 513
Ех, че е доволно.
Направихме мини обиколка, за запознаване с някой и друг аромат. Като цяло констатирах- Allure sensualle, 100% ми харесва и трябва да си го набавя.
Както и нещо, което също впечатлява- Долче пор Фемме (2012). Сладък, но не бонбонено сладък като захарния памук на Ланкъм Lancome

Разгледахме и доста от мъжките, но нищо ново интригуващо Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 20:45 от denicool

# 514
  • София
Нося ви най-актуалния парфюмен лафоризъм на годината - "Няма уд - няма бранд" - Оливие Кресп  Grinning

# 515
Както и нещо, което също впечатлява- Долче пор Фемме (2012).
Joy Наистина впечатлява. Дано не е аромат на женски пор, изхождайки от името! Crazy Laughing

# 516
Ех сега pour, пор все тая Wink Наистина впечатлява.

# 517
  • Чукарландия
Нося ви най-актуалния парфюмен лафоризъм на годината - "Няма уд - няма бранд" - Оливие Кресп  Grinning

Голям уд - голям бранд! Joy

или: Колкото повече уд - толкова повече бранд! Joy Joy Joy

# 518
  • София
Ех сега pour, пор все тая Wink Наистина впечатлява.

Абе, като има замесен пор, и то при разговор на тема парфюми, не е шега работа  Joy

# 519
Момичета, може ли някой да ми сравни/даде мнение/разкости Wink следните парфюми:

Insolence ЕДТ

Insolence Eau Glacee

My Insolence

Пробвала съм само първия. Благодаря предварително!

# 520
  • Варна
Момичета, може ли някой да ми сравни/даде мнение/разкости Wink следните парфюми:

Insolence ЕДТ

Insolence Eau Glacee

My Insolence

От първия вадиш сладостта и добавяш малко лед = втория.
Към първия добавяш малинки или някакви сладки червени плодчета = третия.
 Simple Smile

# 521

Insolence ЕДТ

Insolence Eau Glacee

My Insolence

От първия вадиш сладостта и добавяш малко лед = втория.
Към първия добавяш малинки или някакви сладки червени плодчета = третия.
 Simple Smile

bouquet Първият или вторият ще е!

# 522
Гласувам за Insolence EdP.  Grinning
Вземи ги и трите, да ти е мирна главата. My Insolence е спрян от производство, Eau Glacee е идеален за лятото, а ЕдТ е идеален непрекъснато.

Как попаднах в темата? Прописах пролетта на 2009 и се чудех дали да купя за подарък Промес на Кашарел.
Пренесени желания имам не само от миналата година, но и от по-миналата. Появяват се нови, по-силни желания, всичко по реда си.
Чакам едно Ombre Rose L'original, омагьоса ме този парфюм, да си призная. Романтичен, носталгичен, ах... Heart Eyes

Goddess, кога започна преполовената бутилка? Искам да видя поне едно дъно този месец, но кога да нося новите любови?
ММ ми подари Кралицата Гражданка, която пропусна да ми подари миналата година, а аз не си я купих сама от инат. Носих я седмица нон-стоп и нещо ми стана...сега само чаени аромати искам, изтощих се олфактивно.

# 523
  • Чукарландия
Чакам едно Ombre Rose L'original, омагьоса ме този парфюм, да си призная. Романтичен, носталгичен, ах... Heart Eyes

+1 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Толкова го обичам и аз. В началото на пролетта се бях сдобила с една 30-тичка, с триста зора и вече отдааавна ми е свършил. Това ще е единия от парфюмите, които бих подновила. Само да го найда изгодно. Или може би количеството ми беше малко, да му се наситя. Иначе не обичам да повтарям един и същ парфюм. Трябва да е наистина голяма лИбоФ. А Омбре-то е такава. Heart Eyes

# 524
Омбрето го взех от cheapsmells, 30мл за супер цена. Погледни, може още да е там.

Общи условия

Активация на акаунт