Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 343
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
 zvanche Благодаря !

# 346
  • Варна
Кафе машината от 11 лв  дали има постоянен филтър или се закупува допълнително?
Във Варненския Лидл срещу Кауфланд сутринта имаше 10 бройки от нея.

# 347
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
момичета и момчета (да не се обидят, ако ги има в темата  Blush ), преди време купихме гел пастели и оттогава само с тях се твори Simple Smile притеснявам се, че свършват, а такива не съм виждала повече. дали ги има изостанали в някой Лидл?
предварително благодаря за отговорите  Hug

# 348
  • о`майна лунна нощ е
Докладвам за добър улов в Лидл Пловдив-Тракия тази сутрин. Купих кафемашината , дамско яке, апарат за кръвно /на 25 лв.?/, инструменти /инбусни ключове за благоверния/, цяла книга със судоку за 1 лв, момчешка пижама за 5 лв., лепенка за капак на тоалетна чиния с мидички и една с пингвин /по 1 лв./, якенце за дъжд за дребната /11 лв./ и корнфлекс /непромоционален/ за хлапетата. Това всичкото - в 8 часа. Предполагам вече са ошушкали тотално магазина.

За справка - имаше около 6-8 кафемашини, 3 миксера /за по 15 лв. - без купи, само миксери/, 5-6 маши, кантари, клинове - в изобилие.

ПП - за кафемашината виждам, че е с индивидуални филтърчета. В тази връзка молбата ми е да ме ориентирате откъде мога да закупя допълнително такива, защото в комплекта към нея няма.

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 12:32 от `ТуиГ

# 349
  • Пловдив
Момичета, някой ползвал ли е от тези термо възглавници?  Ефектни ли са?
 http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_21026.htm

# 350
  • о`майна лунна нощ е
Да, ние имаме обикновената /правоъгълна, а не тази тип яка, която си дала като линк/. Върши ни работа, загряваме я няколко минути /с прекъсване и размачкване/ в микровълновата. Вътре са пълни с нещо като гъста кал - много е черно и имай предвид, че е доста миризливо. Ако не търпиш по-специфични аромати /като на гума примерно/, не я взимай. Съветът ми е да отвориш една в магазина и да я подушиш. Аз съм перде в това отношение и нямам проблеми с миризмата й.

# 351
Филтри за кафе купувам от Кауфланд, Била, ДМ и на други места съм виждала. Струват 2 - 3 лв. за 100 бр. и са на размери, тази машина като я гледам, мисля че е за 2 - ри номер. Иначе и в Дружба имаше всичко от брошурата, плюс протектори за матрак - 5 лв., комплекти шал, шапка и ръкавички за момченца - 3 лв., мъжки тениски - 5 лв., спрей за гладене - 1 лв., някакви инструменти, но не ги разглеждах, сатенена нощница с халатче за 7 лв. и доста неща единични бройки.

# 352
  • UK
Докладвам за добър улов в Лидл Пловдив-Тракия тази сутрин. Купих кафемашината , дамско яке, апарат за кръвно /на 25 лв.?/, инструменти /инбусни ключове за благоверния/, цяла книга със судоку за 1 лв, момчешка пижама за 5 лв., лепенка за капак на тоалетна чиния с мидички и една с пингвин /по 1 лв./, якенце за дъжд за дребната /11 лв./ и конрфлекс /непромоционален/ за хлапетата. Това всичкото - в 8 часа. Предполагам вече са ошушкали тотално магазина.

За справка - имаше около 6-8 кафемашини, 3 миксера /за по 15 лв. - без купи, само миксери/, 5-6 маши, кантари, клинове - в изобилие.

ПП - за кафемашината виждам, че е с индивидуални филтърчета. В тази връзка молбата ми е да ме ориентирате откъде мога да закупя допълнително такива, защото в комплекта към нея има само 12 бр. /това е посочено на кутията/.
Хартиени филтъри за кафемашина има в голоеми вериги, Кауфланд, Карфур, в Метро също съм виждала newsm78 мисля, че и в Билла Peace
Аз да попитам, преди седмици имаше един автоматичен миксер с цена 55 лева с купа, някой взел ли си е? И доволни ли сте?  bouquet

# 353
  • UK
За филтрите, да добавя и в Джъмбо има Peace

# 354
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря за информацията за филтрите. Предполагах, че трябва да ги зареждат като консуматив в хипермаркетите /даже май го писах в поста си преди малко, но странно не го виждам сега  newsm78 /

ПП - ПОПРАВЯМ СЕ ЗА ФИЛТРИТЕ!
В кутията на кафемашината няма комплект филтри. Комплектовката е само машина, кана, мерителна лъжичка, ръководство. Размерът на филтрите, според указанията е 1х4.

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 11:07 от `ТуиГ

# 355
И аз да се отчета, че оставих тая сутрин сумати пари в магазина   Crazy
Купих:
Преса за коса - много съм доволна, страхотна е
Гумени ботуши за 10 лв. - не са някакви страхотни, но за вилата в големия сняг и за градската киша са супер.
Шприц- не съм го пробвала
Силиконова подложка - четох, че някой по-нагоре я има, как действате с нея, направо във фурната ли или как..?
Ножици - 4 броя-две големи и две по-малки за 3 лв.Супер са.
Чорапи - дамски и мъжки - 2бр. за 2лв.Харесват ми.
Купи - бели, 3 бр. за 3 лв. - 3л,2л и 1л.

От стоките, които не са на рацпродажба си взех кухненаската система и чакам да ми я сложат.На първо четене ми хареса.

# 356
И аз бях в Лидл...Обаче се върнах с едно главоболие, защото не ми прочете картата на 3 пъти и трябваше да вадя пари от дълбоките джобове на портмоне, панталони и така нататък. Та, и аз взех подложка (вярно,че е от малките, а не като голямата, която взех по-рано, но исках 2 рзмера да имам), шприц за сладки и чорапи и дамски и мъжки и други хранителни неща.

Иначе за подложката..засега само съм точила на нея, не съм пекла

# 357
Някой в Русе видя ли да има някакви  дамски корсажи на някой от трите магазина? На миналата разпродажба имаше, да не би да има пак?

# 358
Аз не видях да има на тоя на болницата

# 359
  • софия

Силиконова подложка - четох, че някой по-нагоре я има, как действате с нея, направо във фурната ли или как..?

В тавата/скарите на фурната. Има ограничение за Т. Мисля беше 200 С.

Общи условия

Активация на акаунт