Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 439
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
А днес като отидох в Лидл бяха сменили мястото на маслото смес (което е от 65 ст) и си помислих,че са го махнали от асортимента. Обаче го намерих при киселите млека. Дано не го махнат, че иначе ме губят като клиент...само с него готвя...

# 511
Според мен плочките на пресата трябва да прилепват хубаво. Като стиснеш на кичура, той ще се хлъзне и няма да изправи ефективно. Ако питаш мен- върни я  Peace
А грахът от 0.99лв. вдигнали ли саго или е изчезнал? Само веднъж го уцелих, но сега гледам, че има за 1.09 и 1.39 или подобно- два вида са, но този от 0.99 го няма.

# 512
Момичета, какво ще кажете за ютията, която ще пускат утре? Пускали ли са я преди това? И що така пише без кабел, пък на снимката има кабел?
Ютията ,я имам от предишната промоция/някъде преди половин година,си я взех за резервна,че старата Филипс почна да ми залепва,а беше с някакво тип тефлоново покритие,дето трудно се чистеше/ и май оттогава само с нея гладя.Малко голямка ми е,като размер,но иначе пуска перфектно пара,има система за самопочистване,плочата е лесна за почистване....абе,с две думи за 39лв/с 3год гаранция/ е перфектна.Това с кабела-да,може да се откача от него,има една подложка-като оставиш ютията на нея и натиснеш едно копче,частта с кабела остава на основата и можеш да гладиш и без кабел/издържа спокойно една дреха време,после трябва да се позареди/.Тази опция е много удобна,ако решиш да ползваш някъде на трудно достъпно място/аз например едни плюшени пердета така съм "опъвала" от гънки,както са закачени на корниза/......или набързо ако искаш,нещо да пригладиш.....

Люба, благодаря. Ще видим дали ще се вредя утре след работа, че ставането сутрин ми е голяма мъка.  ooooh! Глася я за подарък на майка ми, пък ще видим  Praynig

# 513
  • София
Масажора никой ли няма да купува, че утре съм се засилила на там специално за него -

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-887D6DC9-5D6A6497/lidl_bg/hs … m?offerdate=21069

и аз утре мисля да се сдобия с един, но отзиви никакви не съм чела и чувала досега.

Aми четете! Обсъждали сме го поне 100 пъти, включително и тази година. Трудно е да се четат 20 теми (макар и да има търсачки за тази цел), но е нормално да се прегледат публикациите от последните 2-3 дни преди да се пита.

Грахът "Ядея" го повишиха и му смениха пликчето с малко по-лъскаво.  Wink

# 514
Масажора никой ли няма да купува, че утре съм се засилила на там специално за него -

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-887D6DC9-5D6A6497/lidl_bg/hs … m?offerdate=21069

и аз утре мисля да се сдобия с един, но отзиви никакви не съм чела и чувала досега.

Aми четете! Обсъждали сме го поне 100 пъти, включително и тази година. Трудно е да се четат 20 теми (макар и да има търсачки за тази цел), но е нормално да се прегледат публикациите от последните 2-3 дни преди да се пита.

Грахът "Ядея" го повишиха и му смениха пликчето с малко по-лъскаво.  Wink

публикациите от последните няколко дни съм чела, но явно съм пропуснала, предполагам че сте обсъждали, затова не съм питала Simple Smile

# 515
  • Русе
Да дам отчет за граха от 1,09 лв. - наистина е готов за 15 минути  thumbsup

# 516
  • София
публикациите от последните няколко дни съм чела, но явно съм пропуснала, предполагам че сте обсъждали, затова не съм питала Simple Smile

Ето - от 4.01 е. На следващата страница има още 2-3 положителни мнения.

# 517

[/quote]
[/quote]

Ето - от 4.01 е. На следващата страница има още 2-3 положителни мнения.

не съм уточнила че става въпрос за този http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-2929E964-64097928/lidl_bg/hs … l/index_21072.htm, който най-вероятно също е обсъждан, благодаря все пак Simple Smile

# 518
  • София
Да, като се отвори линка се виждат и двата масажора.  Laughing Всеки вижда това, което го интересува. Wink

# 519
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-87ECA8C5-5C6A7A80/lidl_bg/hs … l/index_21256.htm

тези батерии стават ли за детска кола с акумулатор?

# 520
Все някой вид ще стане  Wink добра идея е и аз да взема.

# 521
  • вече Пловдив
Да похваля и аз ютията от 39 лв. Имам я от предишната промоция, само с нея гладя и ми е много удобна!  Peace Напълно си заслужава покупката!
Не мога да кажа същото обаче за течната сметана на Пилос Twisted Evil Правих домашна торта с крем, който иска половин литър течна сметана. Купих 2 пакетчета от 200 мл /т.е. по-малко от необходимото количество/ и кремът си остана течен, не се сгъсти, както ми се е случвало с други сметани.  Confused Няма да повторя, още повече, че и тук четох негативни коментари за сметаната на Пилос.

# 522
аз пак да си питам http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-B0FA5FA1-E2AA30C3/lidl_bg/hs … l/index_21064.htm това за какво се ползва(извинявам се ако съм пропуснала отговор от някой, уж следя внимателно), някой има ли го?

Както пише в самото описание на продукта - "4 в 1: за лесно гладене, ударна пара, изчеткване и почистване на власинки от текстилни изделия" - имаше едни такива четко-ютии по WS телешоп, как докато нещо виси на закачалка можеш да го почистиш или изгладиш ... ей такова нещо е  Peace , аз съм малко старомодна, предпочитам нормална ютия за тази цел  ....

Снощи правих баница с кори (обикновени) от Лидъл, някой беше казал, че са хубави   bouquet - досега само на "Бела" се доверявах, но и тези наистина се оказаха много хубави и се усещаха като домашни след като се изпекоха, съвсем по-друга стана баницата, както и за киселото зеле от Лидъл на Сторко, много хубави ми станаха сърмите, отново благодаря, даже имам още в хладилника  Simple Smile

# 523
  • София
аха, ясно мерси, аз се чудех да не  е нещо за тапицерии и подобни и тази четка, нещо да изчетква  петна и т.н...

# 524
Моля , ако някой е взимал в последните дни от сиренето на Мизия милк (в сините кутии) да сподели какво е качеството му. От както се оплакахте тук не смея да до взимам, а ни беше любимо в къщи.

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 12:08 от Niki_1978

Общи условия

Активация на акаунт