Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 292
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Някой да има отзив за верото , което е на промоция?
 newsm78

# 496
  • В полите на Витоша :)
Днес съм много щастлива, сдобих се с преса от новия Лидл (Рамстор). Имаше 4 броя към 17ч. И аз в първия момент казах "не работи", след това задържах копчето и си заработи Simple Smile Само че имам един въпрос към тези момичета, които имат пресата - като се стисне, плочките хубаво ли прилепват една за друга? Моята прилепва само отпред, назад вече има луфт между плочките. Това ми е първата преса, която купувам и не знам как трябва да е по принцип...

# 497
Иска ми се да похваля на Mister Chok фъстъците със захарна глазура - 1 към 1 м&м's, но много по-евтини. Някой пробвал ли им е от миниблокчетата тип Сникърс?

# 498
Иска ми се да похваля на Mister Chok фъстъците със захарна глазура - 1 към 1 м&м's, но много по-евтини. Някой пробвал ли им е от миниблокчетата тип Сникърс?

Да. едно към едно Сникърс - само че по-евтини  Simple Smile
Тези мини блокчета всичките съм ги пробвала, но фаворит са ми кокоските  Heart Eyes

# 499
Шоколадчетата са хубави, но като не са на промоция, нямат голяма разлика в цената с оригиналите.

# 500
  • София
Миниблокчетата са много хубави, аз като фен на карамела, тези с карамел най-много ги обичам.

# 501
Миниблокчетата са много хубави, аз като фен на карамела, тези с карамел най-много ги обичам.

Да страхотни са  Peace

# 502
  • Stuck in a moment
Днес съм много щастлива, сдобих се с преса от новия Лидл (Рамстор). Имаше 4 броя към 17ч. И аз в първия момент казах "не работи", след това задържах копчето и си заработи Simple Smile Само че имам един въпрос към тези момичета, които имат пресата - като се стисне, плочките хубаво ли прилепват една за друга? Моята прилепва само отпред, назад вече има луфт между плочките. Това ми е първата преса, която купувам и не знам как трябва да е по принцип...

Моля, кажете коя от двете преси хвалите, червената с отчаяни съпруги ли?
Днес имаше в нашия Лидъл едни лилави преси, които са на по-висока цена и се чудих да взимам ли.

Иначе днес, освен обичайните неща, взех и термочорапогащник. Малко стегнат ми се струва, но ще видим.
Доволни ли сте от кисело мляко Пилос? Купих с 3.6% мазнини, обаче консистенцията му е необичайна, при старателно разбъркване си остана на малки бучици, все едно вътре е с извара.

Редактирам се, поразрових в темата и видях, че червената преса е хвалената.
А лилавата?

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 17:04 от l'etrangere

# 503
  • Burgas
Лилавата ако е тази от 29,90 Silver Crest както писах по напред оная вечер моя мъж ми я купи, днес се изправях с нея, много съм доволна за няма и половин час се изправих, а косата ми е гъста и чуплива.

# 504
  • sofia
Масажора никой ли няма да купува, че утре съм се засилила на там специално за него -

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-887D6DC9-5D6A6497/lidl_bg/hs … m?offerdate=21069

# 505
Момичета, какво ще кажете за ютията, която ще пускат утре? Пускали ли са я преди това? И що така пише без кабел, пък на снимката има кабел?

# 506
  • София
аз пак да си питам http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-B0FA5FA1-E2AA30C3/lidl_bg/hs … l/index_21064.htm това за какво се ползва(извинявам се ако съм пропуснала отговор от някой, уж следя внимателно), някой има ли го?

# 507
Момичета, какво ще кажете за ютията, която ще пускат утре? Пускали ли са я преди това? И що така пише без кабел, пък на снимката има кабел?
Ютията ,я имам от предишната промоция/някъде преди половин година,си я взех за резервна,че старата Филипс почна да ми залепва,а беше с някакво тип тефлоново покритие,дето трудно се чистеше/ и май оттогава само с нея гладя.Малко голямка ми е,като размер,но иначе пуска перфектно пара,има система за самопочистване,плочата е лесна за почистване....абе,с две думи за 39лв/с 3год гаранция/ е перфектна.Това с кабела-да,може да се откача от него,има една подложка-като оставиш ютията на нея и натиснеш едно копче,частта с кабела остава на основата и можеш да гладиш и без кабел/издържа спокойно една дреха време,после трябва да се позареди/.Тази опция е много удобна,ако решиш да ползваш някъде на трудно достъпно място/аз например едни плюшени пердета така съм "опъвала" от гънки,както са закачени на корниза/......или набързо ако искаш,нещо да пригладиш.....

# 508
Масажора никой ли няма да купува, че утре съм се засилила на там специално за него -

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-887D6DC9-5D6A6497/lidl_bg/hs … m?offerdate=21069

и аз утре мисля да се сдобия с един, но отзиви никакви не съм чела и чувала досега.

# 509
  • о`майна лунна нощ е
Нашият апарат за кръвно, който взех в първия ден на разпродажбата, се оказа говорещ  Shocked Аз не вярвах до последно, че е такъв, но ей го - взе че проговори и мъжът ми му се радва като малко дете Mr. Green Казах му, че е подарък за св. Валентин .....до къде я допряхме. За рождения ден очаквам да ми върже жеста с торба хапове  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт