Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 406
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
някой да е закупил ютията-от днес е в продажба,че мисля и аз да се подновя.Четох добри отзиви за нея..

# 541
  • София
на последните страници имаше 2-3 мнения за ютията.

# 542
Аз също искам да питам за микроскопа, колко големи са твойте изследователи и има ли някакви готови стъкла с еуглени  Laughing, много му се чудя защото ми се вижда малък за това...ама ти кажи, опита ми е по-важен Simple Smile от мисленето

# 543
  • София
Някой има ли отзиви за масажора?
Не съм впечатлена. На мен ми е слабичък. Имам го и не съм го ползвала повече от 2-3 пъти. Вероятно, защото имам друг, който подарих на баща ми и е значително по-силен.

# 544
  • София
Да дам отчет аз, след като питах. Нямаше нито един спортен сутиен! Ама нито един! Joy Joy Joy
Сега се чудя дали изобщо е имало... Thinking

Аз в събота отидох за спортен сутиен и бяха свършили, днес минах за друго и хвърлих поглед, нямаше естествено.  Confused

# 545
  • София
Събота имаше в магазина на резбарска.

# 546
  • Stuck in a moment
От предстоящата разпродажба хвърлих око само на ботушките. Обаче съм сигурна, че ще има и други артикули, които не са сложили.
От днес се отчитам плодове и зеленчуци на половин цена. Доста често взимам от преоценените и никога не съм сбъркала. Лимони, ябълки, чушки - всичко е ок.
Сирене от Лидъл не купувам.

# 547
  • Варна

От днес се отчитам плодове и зеленчуци на половин цена. Доста често взимам от преоценените и никога не съм сбъркала.

И аз.  Wink Последно взех една торба с чушки, домати. Чушките ги добавям към готвените манджи, ммм, замирисва така хубаво, все едно е лято.  Heart Eyes

# 548
Някой успя ли да вземе пилинга за дрехи? При нас беше свършил  Sad.
Видях в др верига такъв на по-ниска цена. За съжаление съм изхвърлила брошурите и не мога да кажа точно в кой магазин.

# 549
Люлин - сп.сутиени няма. Купих ютията от 39лв. пробвах я съм много доволна, имаше много тук зелени, сини и черни.

# 550
Момичета дали някоя от вас е купувала от олекотените завивки,които ще са в разпродажбата.Аз миналата седмица се загледах в тях понеже имаше изкарана на разпродажбата и ми хареса,но имаше само 1 бройка и затова не взех.В сайта гледам,че пише 85гр/кв.м дали не е прекалено тъничка.Моля да споделите мнение Simple Smile

# 551
Аз да попитам за ботушите- кой номер ще са?

# 552
  • Бургас
Да ви се похваля - успях да върна шивашкия комплект от разпродажбата! Така и не заредиха другие видове, само за кройките имаше.

# 553
Прахосмукачката от понеделник дали ще е добра? Преди пак бяха пуснали -бихте ли споделили отзиви? подобен ли беше модела, как е като качество .....изобщо дали са доволни тези които имат прахосмукачка от лидл Thinking

# 554
изпуснала съм темата ... Shocked
аз си харесах якетата от разпродажбата но в русе не ги видях явно са хубави за тази цена и са свършили

Общи условия

Активация на акаунт