Аз се направих на ударена преди години, когато близък човек си отиваше, и до сега не мога да си го простя. Така че, отивайте!

И май бяхме единствените луди там, имаше само двама рибари и се бяха затворили в една кола
. После се качихме към морската, само 2-3 колички имаше. Освен в морската къде другаде се разхождаш? На мен много ми се излиза, но не знам сега с това кърмене бебка кога ще огладнее и дали бих се справила с кърменето навън /то и кърмата ми май не й е достатъчна все още/.
. Моята баба много се радва на бебка.
. Влезе и се разположи в хола, където бяхме и ние. Извади си лаптопа, пусна си фейсбук... бил се измъкнал от работа по-рано
. Тръгна си чак след 6. През това време с баба ми стояхме в спалнята, тя варди бебка, аз се къпах. И сега имам предчувствие че утре може пак да дойде непоканен и да си повиси вкъщи, и в неделя пак понеже не е на работа, а не му се стои у тях. Не смея нищо да му кажа, защото напоследък е с доста високо кръвно. Направо не знам какво да правя. Дано поне е хубаво времето, че да изляза някъде с малката. Тъкмо почнах да кърмя и си искам спокойствието за да може да се нагодим с бебка. Освен да залепя една бележка на входната врата "Моля не безпокойте! Кърмя!"
.
? Радулита?