След празниците ние пак сме самички тримата вкъщи.Честно казано мен напоследък ме тресе депресийка и притеснение,че не се справям добре със задачите си на майка на две деца,домакиня и съпруга.Да не говорим,че нямам време да си направя маникюр,едва намирам време да се обезкосмя и изкъпа

Не знам майките с 3 деца как се справят,аз нещо с две се чувствам неуспяла.
Баткото все иска да си играем,Ради пък иска все да е на ръце.В момента на спалнята ни са метнати дрехите от три перални - чакат да ги изгладя.Трябва да пусна прахосмукачка,да избърша прахта и подовете.Чудите се защо си губя времето тук тогава,ами имам нужда и аз от отдушник

Поне няма да готвя,че имаме от идните дни сума ти храна.Отгоре на всичко татито ни довечера е на имен ден и аз ще съм и вечерта сама с децата

Ох оплаках се.Кажете как се справяте майчета???
Аз уж се справях,но синът ми ми каза един ден "Мамо,може ли утре да нямаш работа,а да си играем?" и ми стана ясно,че явно не му е достатъчно вниманието.Малката пък съвсем се разглези и все на ръце,а тя си и тежи имам вече супер болки в гърба

Ох съжалявам за негативния пост,ама да си излея мъката и ако намеря и някой за съвет още по-добре.
Хайде много прегръдки и до скоро!:)
).
за всички дечица, които са в кувиоз бързо да се оправят, за да могат мама и тате си ги гушкат вкъщи
. дано новата година да е по-добра от старата 
Ако все пак имаш съмнения допитай се и до лекар. 
. От ден 20-ти ги забелязах. От родата никой няма. Сега чакам да видя какви ще са ѝ очичките. Божее, не мога да повярвам
.
оказа се, че не обича много хора да я барат и да й обръщат внимание .. вчера надаваше вой само някой да се доближи до нея, пък камо ли да посегне да я гушне, та в общи линии всички се снимаха с нея и с мен, защото само така ставаха нещата .. при първа възможност ще ви споделя сничици от вчера