Мама много се вълнува - НОЕМВРИйче първа Коледа празнува! - тема 1.

• 28 393
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
ангелче много е сладко. хубава е жабата. какво не и харесваш?ако тази е грозната, представям си хубавата  Joy

# 586
Меци , много си права , всеки различно казва . Аз все пак си мисля , че не може да се изписват капки по тел. и от баткото съм се научила да се обръщам , когато е нужно към съответен специалист. Моите уважения , но не може личният лекар  да е специалист по всичко .
 Ние днес сме по-добре , че снощи окото почти ни се затвори и беше много зачервено . Не се уплаших , защото очната ме предупреди , а и с баткото сме минали по този път , но беше по-голям .
Сутринта ходихме в педиатрията , всичко е наред . Дадоха ни направление за невролог и се обадих за рехабилитация , ще я започнем от четвъртък . Всичко е просто препоръчително за деца родени с ниско тегло и мисля да не си го спестяваме  newsm78 Дано му се отрази добре на малчо и всичко да е наред.
 Днес и аз питах за капките Вигантол , но ми казаха да не ги сменям . Били най-добри и най-подходящи за по-продължителна употреба .
 Е , това за термометъра и мен много ме вълнува . Хич не мога в дупето да меря . Не съм го правила и с баткото . Имахме за ухо , сега се чудя  newsm78 Ще следя какво споделяте .
 Още в болницата всички , акушерки ми казваха да ям лук , ама като не мога . Мами са ми споделяли , че има ефект .
tara31  какви са тези лепенки , че аз съм изпуснала ?
angels_zg  уникално сладка е тази жаба , много готина дрешка  Grinning

# 587
  • В къщурката на хълма на феите
аз днес мерих на Ема температурата в дупето - сложих я да легне по гръб и понеже тя обожава да е по голо дупе изобщо не протестира, държах и краченцата и й говорих 2-3 минутки, защото мерих с живачен термометър .. надявам се скоро пак да не ми се налага да го правя, но ми се стори, че е малко топла, пък температурата й беше 36.6 Thinking

мда и аз да питам за лепенките, които използвате, за да се сдобия с тях своевременно ooooh!

# 588
една мама беше споделила какви техники за изакване й е казала педито да прави. За масажа на коремчето знаех, както и за "каране на колело", но прочетох и за тази дето 5мин да се държи детето в поза клекнал. Е, понеже сме от тези дето акат на 5 дена веднъж, днес реших да приложа тази поза, като опрях коленцата в коремчето й и зачаках, ами незнам съвпадение ли беше, дали беше си дошъл момента или позата помогна, но половин минута по късно се чу ''пъсссс''  Mr. Green и се започна  акането Simple Smile Много съм доволна, след това ревна че е адски гладна и сега спи спокойно. Та исках да благодаря на тази мама   bouquet, (да не се връщам назад да търся коя беше) и е много хубаво, че всеки по нещо споделя, има голяма полза.  Hug

# 589
nadinkapl Точно такъв термометър от Лидл за 20 лв имаме и е пълна боза. Въобще не е верен.
Ейнджълс Ами Коце точно такъв биба купи. С 2 години гаранция, ако има нещо зле ще го връщаме. 36.4 показа бибата и съм по-склонна да вярвам, но ми се вижда топличка.
А за мерене с живачен ..... ами тя ще се изака 1000000 пъти докато той измери. Колебаех се между бибата и този на чико дето мерел за 10 секунди ( все си мисля, че за толкова ще успея)
Бяхме на консултация. Девойката е 58 см и 4,700кг
За сополите изписаха еуфорбиом и назал гел да ги редувам след физиологичния разтвор и издухването с помпата за прахосмукачка. Между другото Лили реве повече аз като съм в ролята на прахосмукачката отколкото като я издухвам с прахосмукачка.

Монси Как пиеш Лицетина? ОТ както е сополясала не може да суче добре и ми се появиха бучки въпреки, че се опитвам да се помпам ама не става то и тя реве и трябва нещо да свърша и винаги докато се стискам бързам и съм на тръни.

# 590

Монси Как пиеш Лицетина? ОТ както е сополясала не може да суче добре и ми се появиха бучки въпреки, че се опитвам да се помпам ама не става то и тя реве и трябва нещо да свърша и винаги докато се стискам бързам и съм на тръни.

Ами аз го пих само 2 - 3 дни по 1 на ден още докато бях в болницата...не мога да кажа дали е било преди или след ядене, че там не ядох много много...да не казвам хич....но още след първото хапче имаше ефект ...стискам палци и при теб да е така  Peace

# 591
Надинка много се радвам, че съм помогнала .. Ема от вчера и тя доста време изкарва в акащата поза Mr. Green

# 592
Аз давах Панадол два пъти по половин доза. Премерих само веднъж темп. с дигитален и успях.

Angels страхотно е това комплекче с жабата. Този H&M ми е любим магазин за децата. Я ми кажи дали в Джъмбо предлагат от тези шейни http://www.hippoland.net/shejna-snezhko.

# 593
  • София
няма .И ние искаме същата и до сега най-евтина в кауфланд сме я видяли за 79лв.Но беше миналият месец и с тези подаръци не останаха пари.Сега ако още я има,може с парите от сурвата да му вземем.
Ние се поразходихме малко,че дреби нещо мрънкаше в къщи.
Вие се чудите как да се изакате,а на нашият посри не можем да му смогнем на памперси. Laughing

# 594
  • Варна
А на първата ваксина за хепатит Б давахте ли панадол?Ние днес бяхме на консултация и ни я биха. Взех панадол, но не съм давала на дребка, а и тя няма темп. На опаковката пише, че не е за бебета под 2 месеца. Иначе дребка вече е5кг (с 2кг отгоре за месец и половина Simple Smile ) и 54 см.

# 595
няма .И ние искаме същата и до сега най-евтина в кауфланд сме я видяли за 79лв.Но беше миналият месец и с тези подаръци не останаха пари.Сега ако още я има,може с парите от сурвата да му вземем.
Ние се поразходихме малко,че дреби нещо мрънкаше в къщи.
Вие се чудите как да се изакате,а на нашият посри не можем да му смогнем на памперси. Laughing

Мерси за инфото. И ние с паричките от сурва ще и купим на каката Simple Smile. В Хипото видях в сайта им по 90 лв. Ще накарам мъжо да види в КАуфланд.
При нас днес беше много студено, слънцето само лъжеше. Аз излязох да купя нещо на свекървата за Бабинден и умрях от студ. Надявам се утре да е по-топло за да излезем. И ние доста си по акваме, но дано така отколкото да се мъчим.

Neli_ аз на тази ваксина не съм давала, тя все пак е втори прием и е по-лека.

# 596
Усетихте ли земетресението?

# 597
Усетихте ли земетресението?
Видях че има актуална тема тук във форума и се замислих. Поне при нас нищо не усетих. Ти в София ли си?

# 598
ъхъъъ ъхъъъ усетихме го дааа, само дето в първия момент си помислих, че пак ми се вие свят от дългото люшкане на Ема Mr. Green

# 599
  • София
не съм давала след хепатитната,но тя е лека и без странични действия.

Ние бяхме навън,та не сме усетили нищо.Вярно слънцето лъжеше и духаше доста,но го завих беб с одеяло и после си беше топличък.

Общи условия

Активация на акаунт