На море в Турция - тема 21

• 93 500
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • sofia
nefertari30 за кога резервирахте?

# 166
ademara, ние сме за далечната дата 06,09,2013  Crazy

# 167
  • sofia
И ние сме от 06.09.2013г.Чакам да ми потвърдят резервацията,дано да няма проблем. Ние пътуваме с Ориент 99

# 168
Ще споделяме после значи  Peace

# 169
  • София
Здравейте, включвам се и аз. Ние вече избрахме за лято 2013 почивка в Дидим, хотел Дидим бийч Елеганс 5*, ще пътуваме с Емералд. Не търся мнения за хотела - просто споделям. Чета мнения за хотелите по света от www.tophotels.ru и до сега не сме бъркали. Мога да дам мнение за Атлантик в Кушадасъ от 2012 година. Ако някой иска мнение да ме попита. Много ви е интересна темата! Поздравления, момичета!  Peace
За кой период резервирахте?

# 170
 ние сме за далечната дата 06,09,2013 

# 171
Здравейте!
Насочили сме се тази година към Турция (за първи път) .Харесахме си Батихан .Четох доста ,но не срещнах мнения за Караджь Турс, че тяхната оферта е най-приемлива.
Пътували сме с тях до Истанбул,но все пак ,ако някой е пътувал с тях до там, да сподели-автобуси,екскурзовод и пр.
liani, защо решихте, че офертата на цитираната фирма е най-приемлива?
Погледнах и офертата с ваучера. Ами тя е за 5 нощувки - възрастен в двойна стая за 364 лв. (по 73 лв.) За същия период потърсих оферта и намерих за 7 нощувки - 450 лв. (65 лв.).

# 172
Здравейте, включвам се и аз. Ние вече избрахме за лято 2013 почивка в Дидим, хотел Дидим бийч Елеганс 5*, ще пътуваме с Емералд. Не търся мнения за хотела - просто споделям. Чета мнения за хотелите по света от www.tophotels.ru и до сега не сме бъркали. Мога да дам мнение за Атлантик в Кушадасъ от 2012 година. Ако някой иска мнение да ме попита. Много ви е интересна темата! Поздравления, момичета!  Peace

На кои дати бяхте в Атлантик през 2012г.? В две агенции ми го препоръчват, въпреки че има 4* хотели на малко по-ниска цена. Какви са впечатленията ти - плаж, стаи, анимация, храна, места за разходка?

# 173
Ние с мъжа ми миналата година бяхме в Дидим Бийч Елеганс в края на май. Мога да споделя, че сме много доволни. Настаниха ни сутринта веднага и то в новата сграда Елеганс /дори стаята имаше изглед към морето, без да сме плащали за това/, в която всичко е новичко и самата сграда вътре е много красива и луксозна. Храната беше много разнообразна, от всичко по много, гьозлемета имаше денем. Сладоледът е само за децата. Басейни - много. Водните пързалки са 6 броя. Няколко бара има. Хотелът се намира в много красив залив, водата е тюркоазено синя. В началото на плажа има камъни, но после си е пясък. Въпреки че не ставахме рано, намирахме места около басейна и на плажа /може би защото не бяхме в силния сезон/. Препоръчвам го като отлично съотношение между цена и качество. Ако имате въпроси съм на разположение.

# 174
Bliss,jfjallen, благодаря Ви. Този хотел е в списъка ми с фаворити.  Laughing

# 175
  • ВАРНА
pupi80 Venosa Beach Resort го предлагат Ориент99,пратих запитване и до Емералд и до други фирми ,но нямало да го предлагат тази година,така че и аз ще резервирам чрез Ориент99,само ми се ще да е от Варна за началото на юни,но от фирмата не знаят още дали ще имат тръгване от Варна, някой пътувала ли е със тях от Варна,някакви отзиви за тази фирма.

# 176
Здравейте
Тази оферта е много примамлива , но някой дали може да сподели мнения за хотела Дидим-Majesty Club Tarhan Beach

http://www.deals.bg/Turtsiya-Didim-5-noshtuvki-Ultra-All-incl-5- … lv-na-chovek_7120
Аз закупих ваучер и дано да не съжалявам. Офертата е много изгодна и не е за изпускане. Не знам как е климата там по това време на годината, но дано имаме късмет че мъжа ми ще мрънка ужасно. Който знае нещо за кимата и хотела нека да сподели, моля...  перода е 30.04-06.05.2013

С края на  април  свършва  и  дъждовния  период .  От  първи  май  сякаш   времето  става  коренно  различно . Но  водата  си  е  още  студена  ,  иначе   обикновено  става  за  плаж.  Аз  съм  се  връщала  със завиден тен  след такава  почивка от   Кушадасъ .
 Пожелавам  хубаво  време !

Завиждам  благородно  на  всички  ,  които  ще  почиват  това  лято  в Турция .

# 177
ivelina666, ти направо ми затвърди желанието за този хотел!   bouquet

# 178
А някой знае ли нещо за Какао Турс?Пътували ли сте  с тях? Embarassed Мисля да резервирам там,но ги чувам за пръв път,а не намирам мнения в нета.

Ние сме пътували с тях до Турция миналата година и останахме изключително доволни. Мадамата, която работи там беше много любезна и ни даде страхотни съвети. Това беше единствената агенция, която се постара да ни намери това, което търсим, а не това, което искат да ни продадат за разлика от редица други фирми. Резервирай спокойно  Peace Коя дестинация си избрала?

# 179
  • добрич
Здравейте
Тази оферта е много примамлива , но някой дали може да сподели мнения за хотела Дидим-Majesty Club Tarhan Beach

http://www.deals.bg/Turtsiya-Didim-5-noshtuvki-Ultra-All-incl-5- … lv-na-chovek_7120
Аз закупих ваучер и дано да не съжалявам. Офертата е много изгодна и не е за изпускане. Не знам как е климата там по това време на годината, но дано имаме късмет че мъжа ми ще мрънка ужасно. Който знае нещо за кимата и хотела нека да сподели, моля...  перода е 30.04-06.05.2013

С края на  април  свършва  и  дъждовния  период .  От  първи  май  сякаш   времето  става  коренно  различно . Но  водата  си  е  още  студена  ,  иначе   обикновено  става  за  плаж.  Аз  съм  се  връщала  със завиден тен  след такава  почивка от   Кушадасъ .
 Пожелавам  хубаво  време !

Завиждам  благородно  на  всички  ,  които  ще  почиват  това  лято  в Турция .
и ние още се чудим какво да правим-заявихме ваучерите , но незнам дали да ги платим.за времето не ме притеснява - миналата година бяхме по същото време в аква фентъзи в кушадасъ  и си изкарахме страхотно-времето беше супер , а в хотела има и вътрешен басейн. мен повече ме интересува мнения за хотела . а пътуването то си е ясно че ще е доста-ние миналата година имахме приключение с малката....

Общи условия

Активация на акаунт