На море в Турция - тема 21

• 93 472
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте момичета!Намерих и аз време да се похваля с резервацията ни за kusadasi golf & spa club la costa 5* от 04.09. с 9нощувки.Бях решила,че е време да посетим Чешме или Дидим,защото само там не сме били,но офертата за този хотел ми се видя супер изгодна.Прочетох и отзивите на някои от момичетата и смятам,че всичко ще е супер както винаги.Пожелавам всяка от вас да намери най-доброто за семейството си! Grinning

# 211
  • ВАРНА
vanq_6119 благодаря ти много за отговора  HugВчера и аз резервирах за Веноса Бийч със Ориент99,дано да останем и ние толкова доволни,колкото си ти била   bouquet
А времето в началото на юни как е, ние ще сме от 7-14юни,досеха сме ходили винаги началото на септември и е много топло  Grinning

snqg благодаря

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 14:33 от lora

# 212
vanq_6119 благодаря ти много за отговора  HugВчера и аз резервирах за Веноса Бийч със Ориент99,дано да останем и ние толкова доволни,колкото си ти била   bouquet
А времето в началото на юни как е, ние ще сме от 7-14юни,досеха сме ходили винаги началото на септември и е много топло  Grinning

Здравей! Миналата година бяхме от 08.06 във Веноса  и беше супер , а за времето  голяма жега , единия ден беше 42 градуса.

# 213
Здравейте и Честита Нова година на всички Simple Smile
От няколко години почиваме в Турция, като всяка година гледаме да сме на ново място. Тази година харесах два хотела в Кушадасъ : Onyria  Claros Resort и Paloma Club Sultan. Първият ми хареса, че се препоръчва за семейства с деца, а вторият е с много зеленина и симпатични къщички. На първа страница прочетох отзиви за Онириа, но няма за Палома. Ще се раздвам, ако някой има лични впечатления от Палома да сподели. Искам да ползваме ранните резервации през януари. Hug
Трудно е да се направи особено голяма разлика между двата хотела. По отношение на зеленина, територия, малки къщички, храна и забавления разликата е нищожна. Onyria  Claros Resort е доста по-нов /2009/ и доста по-луксозен като обзавеждане на стаи и общи пространства. Има по-голям аква парк /визирам повече и по-разнообразни водни пързалки/ за възрастни и отделно аквапарк за малки деца с приличен по размери басейн. До отдалечените места се пътува с мотокарчета. В Paloma Club Sultan има хубав детски кът за игра, но няма аквапарк, а до отдалечените места се пътува с малко автобусче /доста раздрънкано/ и до колкото си спомням има разписание/може и да греша/.  Остава разликата в цената.

# 214
  • София
Здравейте, момичета. Случайно попаднах на снимки на курорта Фетие и много, много ми хареса. Дали някой би могъл да сподели впечатления? По принцип Турция (въпреки, че много я харесвам) не ме е привличала специално за почивка на море, т.к. не обичам големите и шумни хотелски комплекси с много атракциони от които почти не се излиза. Предпочитам по-малки и спокойни хотели и възможност за разходки сред природата. Дали това го има във Фетие или някъде другаде в Турция (някой по-малък и непопулярен курорт)? Също така ме интересува освен до Анталия дали има чартъри и до други хотели? За Фетие намирам оферти за самолет от преди няколко години само... А разстоянието си е много за автобус или кола.

# 215
Лекси, ние сме ходили до Фетие - курортно селище казва се Олу Дениз. Там се намира синята лагуна и е страхотно място. Препоръчвам го. Няма много 5* хотели и All inclusive, но ние не обичаме такива организирани истории. Мястото е съчетание на море и планина и рай за парапланеристи-страшна красота. Аз също не съм любител на Турция като морска дестинация, но там определено ми хареса.
Ходихме обаче с кола, просто си направихме екскурзия, но е доста далече. Ако имаш повече въпроси съм насреща.

# 216
  • София
Здравейте, аз с мъжа ми вече направихме резервация за Чешме с Емерелд, надявам се да не съм сбъркала с избора тази година. Някой ако е бил там моля да даде мнение.

# 217
Здравеите пак и от мен днес званях на Емералд е да ви кажа този беше толкова заспал по телефона,че се изнервих да му вадиш думите с ченгел никаква информация не получих до ден два уж щели да ги качат цените в саита им ние изкаме да пътуваме с собствен транспорт до Бодрум,някакво предложение за хотел да имате ,но да е близо до центъра приемам всякакви препоръки Peace

# 218
  • София
ndimitrova благодаря за отговора. Вероятно ще се ориентираме към Onyria. Явно е по-подходящ за деца. Иначе разликата в цените е сериозна за мен. Onyria ще ни излезе с около 500 лева по-малко за един и същ период.

# 219
Благородно завиждам на онези момичета, които вече имат резервации...... Simple Smile Нашата ще я правим в началото на м.март, по финансови причини естествено  Sad Хубава вечер!  Hug

# 220
  • Plovdiv
Здравейте пак и от мен днес званях на Емералд е да ви кажа този беше толкова заспал по телефона,че се изнервих да му вадиш думите с ченгел никаква информация не получих до ден два уж щели да ги качат цените в саита им ние изкаме да пътуваме с собствен транспорт до Бодрум,някакво предложение за хотел да имате ,но да е близо до центъра приемам всякакви препоръки Peace
Същата работа и с мене.Звъннах на този в офиса на Емералд в Пловдив и имах чувството,че доста е препил завалията.Мисля си ,че седи не по негово желание или е вързан за стола.

# 221
  • Димитровград
Благородно завиждам на онези момичета, които вече имат резервации...... Simple Smile Нашата ще я правим в началото на м.март, по финансови причини естествено  Sad Хубава вечер!  Hug
Нищо не пречи да резервирате сега и да направите първото плащане през март, разликата е около 2%. Ние така направихме!

# 222

бяхме
http://www.aquafantasy.com/
през  Бутик Травел
7 нощувки
автобус
2 възрастни + 2 деца
4 000 лв.

4000 лв Shocked меко казано са се оляли с цените! 3 пъти сме почивали в Аква Фентъзи от 2008 до 2011 г. и по наши наблюдения, с всяка изминала година цената за почивка там скача, а качеството се влошава. Единственото , което е все така прелестно в този хотел е аквапаркът  Peace

За сравнение, тази година ще почиваме:

7 нощувки
със самолет
2 възр.+ 2 деца (едното на 6, а другото- на 14 години)
в Делфин Ботаник 5* Анталия
3863 лв. (с вкл.летищни такси)

# 223
Аз да попитам тези които са почивали в Онурия Кларос ,къде е по добре да се спи,във вилите или в основната сграда.Предполагам във второто,защото има разлика и то немалка.Във вилите е по евтино.Интересува ме доста ли са отдалечени от основната сграда и аквапарка,като се има в предвид че сме с малки деца и малката много мрънка като ходи пеш.Ресторанта само в основната ли е.В Аквафентъзи имаше един в основната и един по близо до вилите.Тук така ли е?

За Емералд и на мен вчера сутринта ми казаха след ден два,ето и днес са казали след ден два,само да не стане всеки следващ ден да увеличават с ден два.Дано ме разбрахте Laughing

# 224
Аз да попитам тези които са почивали в Онурия Кларос ,къде е по добре да се спи,във вилите или в основната сграда.Предполагам във второто,защото има разлика и то немалка.Във вилите е по евтино.Интересува ме доста ли са отдалечени от основната сграда и аквапарка,като се има в предвид че сме с малки деца и малката много мрънка като ходи пеш.Ресторанта само в основната ли е.В Аквафентъзи имаше един в основната и един по близо до вилите.Тук така ли е?

За Емералд и на мен вчера сутринта ми казаха след ден два,ето и днес са казали след ден два,само да не стане всеки следващ ден да увеличават с ден два.Дано ме разбрахте Laughing

Здравейте,
 следя темата редовно
Онурия Кларос страхотен хотел бяхме там 2011г  14възрастни и 3  деца прекарахме страхотно ,
но за хотела тогава анимацията уникална ни спяхме в основната сграда заради едното дете над 7 години е ,стаята е една стандарна с апална и две легла на ъгъл ,другите спаха в вилите там  стаите са две отделни и посредата като малко коридорчи банята и тоалетната ,разликата е 2или3 квадрата и затова деца над 7год. неможе да спят във вилите (при положение че сте 2-възрастни).
иначе има и щатали в хотела ,малко е сръмен ресторан за похапване на плажа открит тип бар
основен в основната сграда басеини пързалките са на почивки сладоед както в сички 5* хотели 15:00/17:00ч. ако искаш още инфо на лични може и снимки дати покажа.
Ние бяхме голяма банда а й имаме лични спомени от този хотел положителни разбирасе.

Общи условия

Активация на акаунт