На море в Турция - тема 21

• 93 485
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • гр. София
Запис, с надеждата мечтаната почивка в Турция тази година да се осъществи  Peace Миналата година за първи път почивахме в Турция  ,в Кушадасъ -Ефесия холидей бийч клуб. Много ни хареса:) Надявам се да се похваля,че пак сме резервирали там  Praynig

# 196
  • ВАРНА
и аз влизам да ви се похваля със резервация за хотел Веноса Бийч в Дидим от 7-14 юни,сега ще чакам и ранните записвания от Варна със самолет ,да резервира ме и за септември.

# 197
А някой знае ли нещо за Какао Турс?Пътували ли сте  с тях? Embarassed Мисля да резервирам там,но ги чувам за пръв път,а не намирам мнения в нета.

Ние сме пътували с тях до Турция миналата година и останахме изключително доволни. Мадамата, която работи там беше много любезна и ни даде страхотни съвети. Това беше единствената агенция, която се постара да ни намери това, което търсим, а не това, което искат да ни продадат за разлика от редица други фирми. Резервирай спокойно  Peace Коя дестинация си избрала?
Вие къде и за колко лв  бяхте?Аз избрах Виста Хилл в Кушадасъ , но все още не съм сигурна дали ще резервирам през тях,макар че с другите агенции ми излиза около 300 лв по-скъпо,но предпочитам да съм сигурна.Чакам още мнения за Какао Турс както и за хотела! newsm78

Феичка*,
Ние бяхме в Дидим - хотел Веноса през юни месец. Цената за двама мисля, че беше между 1200 и 1300 лева, ако не се лъжа, тъй като мъжът ми плати екскурзията   grinning039
Хотелът е невероятен, изкарахме си идеалната почивка  Peace
От Какао турс останахме много доволни, тъй като бяха коректни към нас и организацията им беше супер. Ако разликата в цената е наистина 300 лв. не виждам смисъл да правиш дарения  Peace

# 198
Привет, момичета  Hug За Атлантик

Комари има навсякъде, нямаше комарник на балкона ако това питате. Стаята ни беше с изглед към морето, за което доплатихме 60 лв, но на фона на пакета за 3-ма души, 60 лв ....нали се сещате  Stop Като цяло стаите са стандартно малки, ако си мислите, че има къде да се разхождате из нея - не, не е така, но е напълно достатъчна за прибиваване нощем, защото само нощем си бяхме в стаята. Допълвам - в началото септември Т варираха от 31 до 37 градуса, водата в бебешкия басейн е мнооого топла, но той все пак е 40 см дълбок, морето беше приказно - топло, синьо и солено, солта в егейско море е толкова много, че остава по устните - буквално го разберете  Crazy И знаете ли - в Егейско море няма мидички...много странно....ще допълвам ако нещо видя из постовете, на което не съм ви отговорила.

Пак допълвам - Емералд вадят цените месец за месец. Така до месец май, когато цените заковават. Септември рязко падат..... Ласт Минит  Mr. Green Mr. Green

# 199
Здравейте! Аз досега не съм почивала в Турция, но много ми се иска. Стига да успеем да съберем пари за нашето четиричленно семейство. Искам да попитам (може да ви се стори смешно) гледах в сайта на Тез тур и пише, че цените са на стая. Примерно както е в нашия случай дабъл плюс ту чайлд примерно 2000 лв. Това на човек в такава стая ли е за целия преод или как? Защото гледах някакви оферти тук в БГ с ал инклузив и това излиза на човек толкова.

# 200
  • София
Разглеждам 5* хотелите в Дидим и искам да попитам има ли някой, който да е прекарал почивката си в DIDIM BEACH AQUA ELEGANCE & SPA - 5 *. Харесах си Venosa,  но после видях и този, а на първата страница има само един отзив, от който не мога да добия много ясна представа за хотела. Има голяма разлика в цените на двата хотела, а защо?

# 201
Здравейте дами,
Това лято съм намислила да посетим Турското черноморие за пръв път и имам нужда от съвет:)

Ние сме млада двойка (без деца) и най-важното, което искам е красив плаж с хубаво море, природа, спокойствие, и т.н...красота  Flutter От това, което до сега съм чела в този форум, оставам с впечетление, че по-популярните тук курорти, примерно Кушадасъ и Мармарис нямат много хубави плажове. Моля, посъветвайте ме къде мога да намеря такива плажове, като от картинките  Mr. Green Не държа на лукс, и 5-звездни хотели, даже бих се ограничила в бюджета колкото може повече. Мислим да почиваме началото на септември и се надявам да се впишем в около 500-600 лв. на човек (е може и малко повече, това е най-оптимистичния вариант).

Моля, ако се сетите, давайте идеи, за курорт, а още по-хубаво и хотел и агенция (може и на лични)  Party

Благодаря ви, желая ви много усмивки   Nature Sunny

# 202
  • sofia
july1993  на първа страница коментарите са 3 ,изглежда ,че са за два различни хотела,но става дума за един и същ.В темата също беше коментиран хотела Peace(за мен бяха достатъчни ,за да резервирам)

# 203
Здравейте! Аз досега не съм почивала в Турция, но много ми се иска. Стига да успеем да съберем пари за нашето четиричленно семейство. Искам да попитам (може да ви се стори смешно) гледах в сайта на Тез тур и пише, че цените са на стая. Примерно както е в нашия случай дабъл плюс ту чайлд примерно 2000 лв. Това на човек в такава стая ли е за целия преод или как? Защото гледах някакви оферти тук в БГ с ал инклузив и това излиза на човек толкова.

Няма смешни въпроси нали затова е темата за да си помагаме всички.Цената е за стая за целия период,но гледай внимателно в някои сайтове цените са в евро в други в лева,за да не се заблудиш.На тез тур ако не се лъжа са в евро.Успех в избора на хотел Peace

# 204
и аз влизам да ви се похваля със резервация за хотел Веноса Бийч в Дидим от 7-14 юни,сега ще чакам и ранните записвания от Варна със самолет ,да резервира ме и за септември.
Веноса е страхотен хотел. Икономични 5* /в минибара се зарежда само вода/. Храната е разнообразна и напълно достатъчно. Забавленията също. Вечер след 10 часа на бара на басейна има жива музика и танци. Има и хубава дискотека. Плажът е хубав и широк, макар и пясъкът да е малко по-едър, но няма нужда от специални обувки и не боцка на краката. през деня заниманията са  както в другите хотели, но се създава настроение. Има маршрутки до Дидим и пазарен ден в събота /ако не греша/, но цените са доста високи.
А през септември за къде се насочвате? Аз също мисля за две почивки тази година, но още не съм избрала.

# 205
  • София
Още един минус - яко комари! Комари колкото врабци!  #Crazy #Crazy Но това е по-скоро местната фауна, та хотела не е виновен  Mr. Green Mr. Green
Бях миналата година в Атлантик в края на август. Нямаше кьорав комар. Grinning

# 206
Още един минус - яко комари! Комари колкото врабци!  #Crazy #Crazy Но това е по-скоро местната фауна, та хотела не е виновен  Mr. Green Mr. Green
Бях миналата година в Атлантик в края на август. Нямаше кьорав комар. Grinning
Лятото на 2012 имаше комари и в Анталия.

# 207
3дравейте, дами  bouquet
Честита Нова Година. Пожелавам ви 3драве и перфектния и3бор на хотел в любимата дестинация.

lora отговарям на твоето 3апитване 3а Ориент 99 и Веноса в Дидим.
Бяхме в хотел Веноса пре3 м. юни 2012 г. 3а хотела. Потвърждавам отличните впечатления, споделени до сега. Нямам никакви 3абележки. Надявам се да ти хареса.
3а Ориент 99. В последните три години пол3ваме тяхните услуги. Ще ги пол3ваме и 3а почивката си това лято. Коректни са във всяко едно отношение. Имам ба3а 3а сравнение с други фирми и 3а себе си съм решила, че ще им се доверявам и са в бъдеще...живот и 3драве. Ние пътуваме с автобус от Пловдив. Имат тяхни автобуси и такива наети от транспортни фирми.Ра3брах, че 3а новия се3он ще 3акупят три нови автобуса. Автобусите са и3ключително чисти, удобни.Шофьорите са внимателни, опитни и не съ3дават напрежение на пътниците с нера3умно шофиране ( 3а мен е важно).Водачките са мили, любе3ни, информирани.Винаги минаваме бър3о границата, имат перфектна органи3ация.В автобуса дават натурален сок , при вли3ане в Турция - локум.Почивките са на три часа. С Ориент 99 получавам точно това 3а което съм си платила, бе3 неприятни и3ненади.Получи се нещо като реклама, но наистина съм доволна и с тях пътувам спокойно и удобно.

# 208
vanq_6119,страхотна реклама им направи.Веноса остана на заден план Mr. Green Joy

# 209
  • София
Здравейте и Честита Нова година на всички Simple Smile
От няколко години почиваме в Турция, като всяка година гледаме да сме на ново място. Тази година харесах два хотела в Кушадасъ : Onyria  Claros Resort и Paloma Club Sultan. Първият ми хареса, че се препоръчва за семейства с деца, а вторият е с много зеленина и симпатични къщички. На първа страница прочетох отзиви за Онириа, но няма за Палома. Ще се раздвам, ако някой има лични впечатления от Палома да сподели. Искам да ползваме ранните резервации през януари. Hug

Общи условия

Активация на акаунт