На море в Турция - тема 21

• 93 438
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Чудех се днес, ако цената на хотел сега е примерно 650лв за средата на септември, колко би била горе-долу според вас след 31 януари. Малко ме е шубе да давам пари от толкова рано, както обсъждахте и назад, ами ако нещо стане, има толкова време до септември. Дали не е по добре да се направи резервация с наближаването на почивката?

# 376
Чудех се днес, ако цената на хотел сега е примерно 650лв за средата на септември, колко би била горе-долу според вас след 31 януари. Малко ме е шубе да давам пари от толкова рано, както обсъждахте и назад, ами ако нещо стане, има толкова време до септември. Дали не е по добре да се направи резервация с наближаването на почивката?

Аз мисля, че не би имало голяма разлика. Миналата година от м.януари следях един хотел, който резервирах през април - през всичките месеци цената почти не мърдаше. Като се има впредвид, че ранни записвания има до 30.04, а и до 31.05 - не би следвало да има голяма разлика. Разбира се, колкото повече се приближава лятото, толкова и цената расте. За “моя“ хотел цената леко се покачи през март, и май си беше същата и за април. Разбира се, зависи от продажбите на съответния хотел, ако офертата сега е много изгодна и бързо се запълва лимита на фирмата, която го продава, или е обвързано с автобус, може и да има увеличение.

# 377
  • ВАРНА
 Този хотел за който питам е във Лара и е построен през 2003г.,не е този който се строи във Белек,а цени за Titanic Delux Belek- Астрал  Холидейз са пуснали вече цена за него

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 22:59 от lora

# 378
Този хотел за който питам е във Лара и е построен през 2003г.,не е този който се строи във Белек,а цени за Titanic Delux Belek- Астрал  Холидейз са пуснали вече цена за него

Извинявам се, аз само видях Титаник и отговорих, забравих, че има още един Embarassed Мисля, че миналата година четох не много добри отзиви за този, но ревютата от различните националности отговарят не техните стандарти, както и на индивидуални предпочитания. Четох в някаква друга тема, че на Booking.com са най-актуални, защото са на реално пребиваващи гости. Ние лично, след резервация на хотел чрез тях, винаги след това получаваме запитване за нашето мнение.

# 379
  • ВАРНА
  Grinning ще погледна и там

# 380
Момичета, можете ли да ми кажете какви са температурите в Анталия (Лара) за средата на юни? Hug

# 381

tromeros, цената наистина е доста атрактивна. Може би защото е нов хотелът.

# 382
Момичета, можете ли да ми кажете какви са температурите в Анталия (Лара) за средата на юни? Hug

През последните 3 години, около 22-24 юни винаги са били над 30 градуса.

# 383
здравейте1знаете ли когато се пътува за анталия с автобус какъв е маршрута,в смисъл минава ли се покрай другите курорти Кушадасъ,Бодрум.... и т.н или се минава по напряко по друг път.Колко часа се пътува от Варна до Анталия?

# 384
  • навсякъде
здравейте1знаете ли когато се пътува за анталия с автобус какъв е маршрута,в смисъл минава ли се покрай другите курорти Кушадасъ,Бодрум.... и т.н или се минава по напряко по друг път.Колко часа се пътува от Варна до Анталия?
Не се минава през Кушадасъ, а както се казва прекосяваме Турция "през средата". Пътува се около 20-22 часа, зависи колко се чака на границата. Пътя е хубав. Аз съм от централната част на България. Тръгваме от дома около 10 часа сутринта и на другата сутрин около 8 сме в хотела в Алания.

# 385
.Благодаря ти!ААз си мислех,че пътя ще е доста по дълъг.Предполагам се минава през Истанбул?

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 13:21 от anastasiqnen

# 386
Здравейте и ние тази година за първи път ще сме на море в Турция, спряли сме се на 3 хотела Paloma club sultan в Йоздере, Armonia и Ersan в Бодрум. Прочетох по един коментар за два от хотелите на първа страница, ще се радвам ако се включи и още някой с коментар. Утре ще ходим до някои агенции да ни направят оферта със собствен транспорт. Решихме да сме с кола защото сме с 2 деца на 2 и на 5 и най- вероятно ще направим междинно спане, защото децата няма да издържат пътя. Благодаря ви предварително

# 387
.Благодаря ти!ААз си мислех,че пътя ще е доста по дълъг.Предполагам се минава през Истанбул?

Ще минете през КПП Малко Търново,от там през Истанбул.На магистралата Истанбул-Анкара се отклонявате за Анталия.Минава се през Афион и Изпарта.

# 388
Ние сме кандидати за Мармарис  Hotel TROPIKAL 4*
някой да е ходил и да даде мнение Praynig много ще съм благодарна.

# 389
Някой бил ли е в хотел Alaiye Resort & Spa 5? Дали има бар на плажа?

Общи условия

Активация на акаунт