Коледа на вратата чука, а след година СЕПТЕМВРИйче в креватче ще гука!

• 24 664
  • 707
  •   1
Отговори
# 525
Йоанка, добре си дошла!!!  Hug
Аз съм си ревлива по принцип, та и дори да не съм бременна бих си поревала за съсипаната маса....
Кога ти беше последния цикъл?

# 526
  • София
Добро утро, мацки!

Как сте днес? Хът, честито и от мен!
Някой попита как се живее с Дева. За дете не знам, но с мъж е мноооого трудно  Twisted Evil Какво да се прави, дано дечко да наследи моите красиви черти  Mr. Green

# 527
Някой попита как се живее с Дева. За дете не знам, но с мъж е мноооого трудно  Twisted Evil Какво да се прави, дано дечко да наследи моите красиви черти  Mr. Green

Да вметна, че и аз живея с две Деви  Whistling ... мъжо е душичка /роден през август/, обаче малкото от сега виждам, че ще е голям дивак  Mr. Green

# 528
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Мъжа ми е дева и е душичка, дъщеря ми е дева и е малко дяволче. От 60 септемврийски деви имам чувството, че мойта щерка е дива за всички. Много е будна, много е палава, много бели измисля и нямам миг спокойствие. Още като не можеше да се движи искаше да е гушната и да зяпа - заспиваше САМО навънка - на -10 е спала, абе ужас Simple Smile Да не ви плаша, ама има разлика явно. Дано дева номер 3 в семейството има милост към мама   Joy

# 529
Какво да се прави, дано дечко да наследи моите красиви черти  Mr. Green
Сохо, и аз на това се надявам.... моят е скорпион  ooooh!
Аз затова искам принцеса... да я науча на финес! А не мъжо да учи сина на бабаитлък  Joy

# 530
Mama na Rali4ka ... ти с три деви  Crazy завиждам и благородно. И аз искам следващото ми дете пак да е дева  Mr. Green

# 531
благодаря ви момичета  Hug

ани, ами обмислям варианта да се следя там, ама е 550лв проследяването, а пък плащам осигуровки и си мислех, че мога да намеря свествен доки по ЗК. Ама още незнам какво ще правя, щото ме е и шубе.... Rolling Eyes

добре дошли на новите бремелинки   bouquet

# 532
Добро утро, как сте днес?

Баща ми е дева, доста буен характер на младини. Иначе познавам доста деви и много добре се разбираме. Жените са много нежни и красиви, поне приятелките ми от зодията.
Онзи ден срещнах едно много красиво стихче във ФБ за мама и се разплаках. Мъжът ми само се обърна и вика "А такааа, хем плаче, хем се смее", стана ми смешно от учудената му физиономия  Grinning

Хайде по кафенце 

# 533
и аз на това се надявам.... моят е скорпион  ooooh!
Аз затова искам принцеса... да я науча на финес! А не мъжо да учи сина на бабаитлък  Joy
[/quote]

хахах. И аз това си мислех за нас. Същата работа, само където милото е Козирог, ама  все тая. Аз рак- пълна противоположност.
Hut, честито за двете ембриончета.Страхотно е!Да растат много здравички и пухкави. Мъжът ми има сестра близначка и при нас има някаква вероятност, но по -скоро ми се иска да е един брой Grinning

# 534
Леле, колко много сте написали от вчера, откакто четох за последно  Hug Тази сутрин беше много заледено и като излизах за работа паднах пред входа  ooooh! Пак, че успях да направя някакъв акробатичен номер, че да се изтряскам по дупе, а не на нещо друго, ама много се уплаших  Sad Сега нищо не ме боли и си мисля, че може би нищо не ми е станало от сътресението, ама пак не съм сигурна. Ама явно отстрани още по-страшно е изглеждало, защото един съсед тъкмо излизаше от входа и като ме видя да седя седнала на леда и дотича при мене и ми вика "Олеле, да не си си счупила нещо, защо седиш и не ставаш, какво ти има" и ми помогна да стана, той се уплаши човека май повече и от мене  Laughing
Иначе за девите - татко ми е дева, наистина както казвате по-горе - много буен характер на младини, ама сега е кротък и добър  Simple Smile

# 535
Какво да се прави, дано дечко да наследи моите красиви черти  Mr. Green
Сохо, и аз на това се надявам.... моят е скорпион  ooooh!

хахах. И аз това си мислех за нас. Същата работа, само където милото е Козирог, ама  все тая. Аз рак- пълна противоположност.
Hut, честито за двете ембриончета.Страхотно е!Да растат много здравички и пухкави. Мъжът ми има сестра близначка и при нас има някаква вероятност, но по -скоро ми се иска да е един брой Grinning
[/quote]

# 536
Йорка, много гадна изненадка тая сутрин!  Sad Мисля, че синини по-скоро може по тебе да има или както се е уплашил съседа, но бебо е защитен. Не се притеснявай! И да внимаваш повече вече!  Hug
Сега ледове и студове - гадна работа! Юли и август ще е жега , а ние с големи тумбаци!  ooooh!
Аз дали мога да покарам малко ски другия месец примерно?  newsm78 Може би трябва да питам докито като ида.....

# 537
На мен продължава да ми е отпаднало и да ми се повдига от храната, а съм гладна.
Не мога да се излежавам и почивам, че имам малко дете и още в 8 ч. ставаме. Да го измия, преоблека, нахраня, преоблека за разходка, после обяд, игра, сън, пак хранене, игра, хранене, баня, игра и сън. Буди се по няколко пъти през нощта и не мога да си почина добре. Сигурно и това влияе.
Аз знам, че с козметиката трябва да се внимава, заради зародиша/бебето. Съставките попиват в кожата. Може да попитате лекаря каква да ползвате и избягвате.
Относно зодиите- не вярвам.

# 538
Соррии, два пъти съм постнала едно и също нещо Simple Smile

# 539
Добро утро, сладурки!!!
Много сте писали за една вечер Simple Smile Да кажа и аз за девите - татко е дева и е много спокоен и мил, винаги е бил такъв...
Да си призная и аз, че съм страшна ревла попринцип, постоянно за нещо се разплаквам, често рева на новините, като ми стане тъжно, но скоро не съм плакала, станала съм бетон!  Laughing

Добре дошли на новите бремелинки и честити две радости на Хът  Hug

Общи условия

Активация на акаунт