Нашите second hand находки- част 15!

• 79 025
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
някоя девойка каза ,че от днес открива магазин за дрехи ВУ. да дава координатите.
обещала ми е 25 % отстъпка. ще си я търся и на оня свят  Joy

# 511
В Мъпет Маг изгодно ли е да се пазарува, защото четох, че за ВУ са им доста високи цените?!

Посетих 2-3 пъти Мания и то в деня на зареждане - е такава миризма и такива парцали не бях виждала. Не знам откъде в Мания намирате толкова хубави дрехи, но в зала А бяха ужасни, та не посмях в Б да вляза.

# 512
В Мъпет Маг изгодно ли е да се пазарува, защото четох, че за ВУ са им доста високи цените?!

Посетих 2-3 пъти Мания и то в деня на зареждане - е такава миризма и такива парцали не бях виждала. Не знам откъде в Мания намирате толкова хубави дрехи, но в зала А бяха ужасни, та не посмях в Б да вляза.

Около нас има няколко Мъпета, много са гнуснички, обаче има дни, в които го играя авантюристка и се пъхам да потърся нещо, не, че досега имам находки оттам ... та и 3-те магазина са с различни цени, в единия има поли по 1лв, сака по 2,50 и т.н. ,  в другия доколкото помня бяха по-високи ... странна работа са и в Мания също трудно се намират хубави неща, да се надяваме, че пролетните зареждания  ще са по-интересни...

# 513
  • Mediterraneo
Аз така се разглезих от Мъпетите, че вече рядко ходя в Мания, да не говорим в разни малки магазинчета. В нашия град има 5 Мъпета, кой от кой по- мръсен и миризлив  Mr. Green Не, сериозно- направиха ремонта на най- старите два магазина, сега е чисто, ароматизирано и приятно за ровене. А цените им са без всякаква конкуренция. Редовно си купувам по 5 пуловера за левче, 10 детски неща за левче, чифт обувки за стотинки. Трябва си време да търсиш находки, но колкото пъти съм влязла, винаги намирам нещо "свое"  Grinning

# 514

Това са глупости! В Мания винаги мирише супер хубаво и приятно,не знам къде си попаднала..

# 515
Има огромни разлики от Мания до Мания, така че не е толкова учудващо  Simple Smile

# 516
  • Варна
Днес ходих до Бултекса на разпродажба.

Въпреки, че всичко беше омешано - дамско, мъжко, детско, напълних 2 торби с дрехи за 9 лв. 
- пролетно яке и суичър - за мъжа ми;

- тънка блузка с копчета сърчица; панталон каки; ватиран суичър с цип - за детето;

- за мен - ризка на вертикални райета; сива блузка с 3/4 ръкав, горе деколтето е направено все едно отдолу се подава бяла ризка; права сива пола малко под коленете марка Зара; светло шлиферче H&M, което харесах още като цената беше 12.99, но не го взех, та сега ме чакаше )) и един червено-черен жакет за майка ми.

Дано не изпускам нещо. Доволна съм!  Mr. Green

# 517
А снимки кога? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 518
Има огромни разлики от Мания до Мания, така че не е толкова учудващо  Simple Smile

Еми много се съмнявам,обиколила съм супер много Мании и не съм попадала на лоша миризма. Само в разни затънтени ВУ магазинчета е миришело лошо,но иначе не знам.. Grinning

# 519
По стандартите на фирмата нямат и право да миришат лошо ... но в София бях попаднала на една не особено миришеща Мания, не помня вече къде се намираше .. беше преди около 4-5 години.

# 520
Днес скромно, та скромно - една чанта за мен, не че имам нужда, 2 блузки на сестра ми за детето, 3 шалчета за мен, на сестра ми едни кецове тип Конвърс за 4,56 - имаше отстъпка в маниите - минус 25 процента за мъжете  Mr. Green, та днес моя мъж ми беше много важен да ми е до полата. За него обаче от маниите нищо, в ЗЗ му взех една риза за него и една за дребосъка и се прибрахме щастливи Simple Smile

# 521
Бихте ли паэарували дрехи ВУ не от реален ,а от електронен магаэин ?

# 522
  • Варна/Лондон
Бихте ли паэарували дрехи ВУ не от реален ,а от електронен магаэин ?
Ne.

# 523
Аз съм си поръчвала,но е рисковано все пак са втора употреба ,не са нови.но съм доволна от поръчката си.

# 524
  • Пловдив
Днес  от ЗЗ при 9,99 лв. килото - три долнища за домашните, едно много мекичко като плюшена хавлиена материя - за мен - за в къщи, имам едно такова, взех си второ, че не искам да обличам нищо друго в къщи, толкова ми е комфортно, но все пак трябва и да се пере. И едни обувики за мъжо. Всъщност ако се бях застояла още щях да си харесам още неща, но естествено пак бързахме. Нищо - на разпродажбата ще си отделя един предиобед поне.

Общи условия

Активация на акаунт