Успех на конкурса 

,колкото и да не исках, се наложи да пие.Сега сме вкъщи и се гледаме.
, а сърцето и ума ми са при Йована в къщи. КОлкото и да се справя мъжо, не съм ли аз там, не е същото. Звъня му пред 5 минути 

), та само ви чета и се ядосвам, че не мога да се включа. У нас, разбира се, време за компютър няма и така, сега по някаква случайност всички спят, та пия кафе пред форума 
Много съм щастлива, защото реално нямахме никакъв шанс след като не я приеха на ясла, защото губехме цяла 1 точка, която ясленчетата ще имат. Да обаче една печена директорка тук успяла да убеди общината помещения, в които са били деца-сирачета, залепено до градината й, да й ги дадат на нея сега като деинституционализираха децата и затвориха дома. И така, по никое време, обявиха места в системата, тук при нас в Младост. Което съвпадна с това, че си смених работата и също съм в Младост и получих още една заветна точка
Тази също смятам да е много добра, поръчала съм го
Там много ясно са описали етапите на кандидатстване. Ние също ще се впуснем с тазгодишната надпревара,защото искам да го преместя по-близо до вкъщи. В момента системата е отворена за актуализация на профилите и подаване на кандидатури. През 2013 всяка седмица ще има класирания,което е супер.
Ако имаш въпроси или колебания за нещо момичетата от темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=656755.0 ще отговорят.
Нестор беше много доволен. Правеше си упражнения наравно с мен и само ми казваше :''Мамоооо,колко е хубавооо!'' 
- вече не знам какво да пия и какво да правя, ужасно ми е лошо, с Т съм, гърлото ме боли отвратително, вчера цял ден спах, до тоалетна едва стигам
. А утре съм сама с малкия, за капак мъжа ми се сърди, че довечера няма да ходя с него на купон
Препоръчани теми