Отговори
# 570
Наде,хич недей да се дразниш,чувствай се поласкана,че първа си избрала това име и то допада и на други.Между другото много харесвам името Кристиян,а Криси се казваше любимата ми кукла Heart Eyes.Но за подаръците въобще не съм съгласна.След като толкова недоволстват купи си каквото искаш и за колкото пари си отделила.Айде сега столчета -молчета Crazy от по 100лв нагоре,моля ти се.Ако сте близки и се разбирате,да,но при тези обстоятелства категорично съм против Naughty.В крайна сметка в днешно време,е глупаво да изискваш от някой скъпи подаръци,нали?
Аз до сега за Ники от никой не съм искала нищо,само от родителите ми и дори и с тях се съобразявам с цената.Когато искам нещо скъпо за детето ми събирам пари и му го купувам.
Количката ни я подариха свекитата,всичко останало си купихме сами.На питите получихме проходилка,столче за кола,столче за хранене,но пак на никой не бях казала нищо,когато ме питат-каквото решите,аз съм много такава.Все си мислля за другите и какво ще им коства този разход.
Честито на всички празнуващи,живи и здрави бъдете.
Ели,прекрасни снимки,чудничко сте си изкарали.
Ей щях да забравя Дидан,линковете на столовете ,които си сложила ги разгледах и се оказа,че и ние имаме такъв стол,но може ли да ми каже как се прави в легнало положение,че аз до сега не съм го разгадала това ooooh!
Добре сме,аз започнах един курс и време не ми остава за нищо,но какво да се прави,няма начин.Ники ми  е станал един глезан,тропа с крак вече,направо Mr. Green се започва.
Памперс още носим,понякога чишка и ака на гърне,но общо взето все е с памперс,като се напика е много смешен вика само:аууууу мамо,напиках се,мокро е и ходи разкрачен и ме гони по цялата къща да го сменям Mr. Green,нооо и това ще отмине.Да се надяваме,че до 15.09 ще сме с гащи вече Mr. Green
Бобче,браво,браво ти си вече известна,ама с тези вкусотийки,които правиш как няма Hug,хайде сега е ред и на Пашик,че и тя с нейните торти направо Crazy Heart Eyes така ни изкушава.
Честито на Орхи,успяхте да ги нашарите Mr. Green
Хайде лека вечер на всички Hug Hug Hug

# 571
Честити поводи за похапване и пийване!
Флъфче, весел рожден ден и много сбъднати мечти.
Пашик, направо ме "матира" с тортата, да ти е жив и здрав рожденика, МИшанче - твоят също, ня ръце да ви носят и в очите да ви гледат Hug
Мама- Ам, Хейли, да са ви живи и здрави имениците!  Ех, че весел откъм събития ден!
Бобче, не губи време да се оплакваш,ами спретни едни питчици, че имам едни подозрения, че екипът ще очаква още една доза. НЯма само съдиите да ядат,я  Laughing Не се шашкай, т о е така само първия път, после се свиква Peace
Лурдес, а каза ли докторът как да решите проблема с акането. Дано тия дни твойте двамата да ги избие на послушание. Адвантан е кремът за екзема, да

# 572
Бобинка, има едно копче отдолу под седалката, обикновено се натиска  нагоре към седалката и докато го държиш натиснато, с другата ръка буташ седалката надолу или нагоре  Peace нашето има 3 позиции, ако не се лъжа. Легналата я ползваме само след като е заспала Мая Simple Smile Дано съм го обяснила добре  Peace

# 573
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Привет,

Мерси за пожеланията!  Hug Честито и на другите с поводи за празник,които съм пропуснала!  newsm24
Нестор тази година прояви творчество и изненада татко си с арт подарък  hahaha
http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/mishana13.543200.29636583
Моето участие е след отправената молба за оцветяване на сърчицето,която звучеше по-скоро като заповед:''Мамо,аз не могам,ти мамо го цвети!" Joy и ми дава пастелите....

Мише, и твоят рожденик да е жив и здрав и много да те глезоти  Hug Пооправят ли се вече пъпките?
След като вчера имах чувството,че ще пукна,днес нещата са пъти по-добре! Благодаря,че питаш! Hug Боря се, тъпча се с лекарства и чакам да се появи съвършеното лице... Whistling hahaha
Бобче,успех в начинанията! Peace Звучи вълнуващо!

# 574
 Hug Благодаря ви за подкрепата. Не съм се отчаяла в никакъв случай. Просто ми е малко едно такова... тъпо.  Confused Мамам-че, и на теб пожелавам от сърце скоро да си намериш твоята работа.

Мишанка
, много хубав подарък  Flutter

Бобче, това което правиш за себе си е чудесно. Сигурно се чувстваш удовлетворена.  Hug

Мамам, Хейли, честити именници.   bouquet

И какво се оказва. И аз съм именничка, и мъжа ми. Той е Пламен, аз съм Елина. Досега не знаех към коя дата да се насоча, защото има няколко, но така много ме устройва да сме на един ден.   bouquet

# 575
  • София
Мишанка, това е най-хубавият подарък! До скоро отговарях на въпроса на синът ми какво искам за РД с отговорът - нещо направено от твоите ръчички. И получавах нова програма, инсталирана на лаптопа  hahaha Joy

Нека да разкрася темичката с идея за противодействие на запека: вечер чаша топло мляко с мед. На сутринта би трябвало да имаме хубав резултат  Mr. Green

# 576
Мамам-ам, с работата нещата се разминаха. Много кофти ситуация. Та сега си мързелувам вкъщи.

Значи, всеки път си обещавам, че няма да се чудя на това и на онова, щото и  мен ме сполетява същото. Но Ели-ст като разказваше за дупките по стените, сътворени от Безценния, просто не стърпях очудването си Crazy и познайте - моят Синковец да вземе с една детска виличка да изкопае една дупчица в стената, взех му виличката и той си намерил една част от играчка, която се разглобява и я ползвал като отвертка и сега мога да си пъхна 1/2 кутре в дупката Crazy #Crazy . (там имаше една голяма дупка, която я запушиха с гипс, но много лесно се чопли тоя гипс ooooh! ). Скоро предлопагам и "съкровища" ще се крият вътре Laughing . Ама такива шамари яде, чак ми стана мъчно, ама 3 пъти го предупредих и на четвъртия не му се размина. Crossing Arms

# 577
  • Русе
привет и от мен
Ние  все още не сме открили че може да се правят дупки в стената но пък си тикаме играчките под дивана ,за ъгловия диван ,а когато издебне и през прозореца .Просто незнам как успява да е толкова бързо това човече -докато те гледа и се хили и вече е сторил белята .

# 578
  • Sofia
MISHANA13 да ти е жив и здрав мъжа и много да се обичате и уважавате!!!

Честито и на именниците вчера!!!

hailie да те успокоя малко. Нашата дупка си стои /тя е издълбана в гипса между касата на вратата и стената/. Хубавото е че не се увеличава и няма нови и вече не му е интересно. Спря да рисува и по стените. Явно и това е период. А ние пролетта има надежди да отстраним рисунките и да оправим дупката. Сега се забавлява да разглобява легото на сестра си...

Бобче ти вече си била пред камери и още 1-2 дена едва ли ще е проблем  Grinning

MISHANA13 днес по-добре ли си от вчера?

# 579
  • В сърцето на моите съкровища...:)
MISHANA13 днес по-добре ли си от вчера?
О,да определено! Вече почти не чувствам сърбеж,а и гледам,че започват да завяхват. Надявам се по-бързо да се случи това.  Hug Онази вечер явно бях направила криза...,но не вярвах,че 1 течен аналгин може да направи чудеса. Peace

Ама,какви дупки дълбаете?!  hahaha Ние не сме преоткрили тези фини дейности. Засега се увличаме по рисуването и ремонтирането на автопарка-сменяваме  гуми,изправяме джанти...и всичко с инструментите на тати. hahaha

# 580
А пък Борис имаше един период, в който късаше от тапетите и ги ядеше. И в момента в коридора стои скъсаното, не можем да открием такъв тапет и да подлепим.
Напоследък много обича да си играе със сервизи за хранене, също така вози в количка меки играчки и едно бебе. Малко момичешки игри за ужас на баща му.  Mr. Green А също така обича да му изрязвам от хартия фигурки и да си играе с тях. Любимата му е змията Ванеска. Аз веднъж му разказах приказка за нея и от тогава стана любим персонаж.

# 581
Лурдес, а каза ли докторът как да решите проблема с акането. Дано тия дни твойте двамата да ги избие на послушание. Адвантан е кремът за екзема, да

Ами каза той... Трябва да се храни както преди, да си яде плодовете, да пие течности, а като търси само коричката на хляба и как се нерви само като му дам филия с изрязана коричка. Crazy
А и говорих с една приятелка, нейното е на 4 и половина и още има проблеми с акането, стиска се като има позив, което води до запек и така. Tired

Мерси за крема, ще се снабдя с един такъв.

Тапети не късат и не рисуват по стените, че ги дебна и само викам. Всичко друго е омазано, надраскано, стените не ги давам. Crossing Arms

Мишанче, Hug

# 582
hailie жалко, че така е станало с работата. Аз така се зарадвах, че поне някоя мама си е намерила работа. Около мен почти всички майки с малки деца са останали без работа след майчинството и още не си намират нова  Sad
Светлозар още дупки не дълбае, има си едно очоплено място на стената и с него се забавлява, но гледам вече май му мина ентусиазма  Grinning Но също е на вълна да изрязвам картинки и той да си играе с тях. Най-вече ползвам кутиите от кашите - само като види нова каша и веднага сочи ножицата /щото не може сам да я стигне/  Mr. Green
И да кажа защо не бързам да проговаря. Вечерта го приспивам, но той се върти, става и аз накрая му казвам: "Хайде лягай вече, виж колко стана часа!" А той най-невинно ме поглежда: "Колко?"  hahaha

# 583
Здравейте мами ,влизам рядко тук и не съм ви чела от доста време...
Дайте някакви идеи, как да наракам Далия да не плаче при капане...от около  месец  и половина,какво се случи незнам... винаги е обичала вода не можех да я изкарам от банята ,сега не мога да я вкарам ,пробвах какво ли не абе голяв рев ,страшно е  Shocked
дали нещо се е изплашила или е временно  Sick 

# 584
Здравейте!
Май доста дечица имат проблем с къпането включително и ние и то само къпането на косата .Мисля ,че е период и не отдавам голямо значение!
Чета ви предимно ,че няма с какво интересно да се включа.Занимавам се пак с торти ,племенницата ми ще е рожденничка в петък и подготвям изненади.Съботите започнахме да излизаме с приятели и без деца,от което съм много доволна ,иначе едно депресивно настроение ме гони.Но пък снощи се прибрахме към 2ч,Симона ни вдигна в 8:30 и целия ден съм парцал,ама то угодия нямам  Crazy
Симона,отказва да пишка с други гора (визирам свеки) и се изтърва ,което ме подлудява .Свеки решила ,че нещо ще й стане ,ако й казже че се е напикала и вух следното"то едно котенце ти е напишкало гащите" Twisted Evil направо побеснях ,обясних че тя така ще започне каквотои направи да казва ,че е някой друг .Аз директно й казвам защо се напишка ,Мони е бебе .И тя се кефи  и си пее на висок глас :Мони бебе ..."
Та такива щуротии....

Общи условия

Активация на акаунт