Отговори
# 675
  • Stavanger,Norway/ Varna
Хайли, , ами аз я научих първо да си вади ръцете от ръкавите и после да маха през главата. Така е по- лесно, тя също се оплита някой път и започва да нервничи и трябва да помагам, но с времето все по-малко става.
Мила още си е с памперса. Изчаквам да се затопли и да го махнем. Лошото е, че като не сме си в къщи двете, става трудно. В градината да ги помоля да я следят няма начин  Rolling Eyes

# 676
Този "НЕ" период при Никола продължи доста дълго, но някъде преди месец започна да използва и думата "да". Сега "не", "не искам" и "няма" пак са често употребявани, но е друго като ми отговаря понякога и с "да"  Crazy

Не ходя на протестите, но се радвам, че хората започват да се събуждат. Обаче честно казано не виждам как нещата могат да се променят, като народните представители са едни и същи от 100 години Rolling Eyes

# 677
  • Русе
Привет момичета
Чета ви редовно но понеже няма ново покрай нас не пиша .И при нас периода "няма не " продължава с пълна сила ,вече си мисля че няма да ми издържат нервите .Иначе като не се тръшка е като ангелче - помага ,играем ,иска да готви,да чисти,нооооооо откажеш ли му нещо е като фурия

# 678
  • София
Оле, не ходя на протести, но и не протестирам. Протестирам само за оставката на ББ и на правителството, но така тихичко, двамата си говорим в къщи (ние сме му фенове на премиера). Сега очаквам някой да хвърля камъни по мен, добре че съм далеч  hahaha Не се сещам кой друг деен и доблестен би поел поста  newsm78 Старите муцуни не искам да ги виждам, ама никак никак!
Иначе не протестирам, защото сметката ми за ток за декември е 60 лв., а за януари 50 и това е съвсем нормална сметка у нас. Парното ни за декември е 170, а за януари 160 - също съвсем нормални, даже ниски сметки мисля. Аз лично няма за какво да протестирам, пък и не си падам по насилието.

И Евка е в НЕ-периода. Аз и казвам да направи обратното и се получава точно каквото искам  Mr. Green

# 679
Сега очаквам някой да хвърля камъни по мен, добре че съм далеч  hahaha
И по мен  smile3534

Ако някой се интересува, в колектива пак са пуснали ваучери за Цирк на сцена  Peace

# 680
  • София
Оле, ние у дома протестираме, всяка вечер, всеки по различен причина.
Аз - че съм безкрайно уморена и тотално сдухана от седене по цял ден у дома сама с децата;
ММ - че като се прибере е разхвърлено и не е достатъчно чисто;
Ида - че никой не иска да си играе с нея;
Йоси - че ... ами той да вземе да се научи да говори, пък поне да разберем защо точно протестира  Crazy

Но си се справяме кой както може:
Аз - стискам зъби и чакам да стане 22:30 и да се хоризонтирам с децата;
ММ - хваща стирката и започва да чисти и разчиства (след него после няма и следа, че имаме две деца);
Ида - изчаква баща си да приключи с разтребването;
Йоси - ... ами то той нали не е много наясно защо протестира, та бързо му минава още щом види първата алтернатива.

Това в кръга на шегата.
Иначе за националните протести сме пас.
Разбрах какво се случва от ФБ и то преди три-четири дни, нищо  че живеем на няма и 5 мин. от Мин.съвет.
Новини у нас не се гледат, аз рядко намирам време, а и желание, да чета из нет-а какво се случва. Баба ми често ме упреква, че ще стане война, а нямало да разберем. За съжаление това й твърдение беше оборено преди няколко месеца.  Tired
Който иска - да протестира. Всеки е в правото си да изказва публично мнението си, разбира се по мирен начин. Тези т.нар. "ултраси" не мисля, че са част от протестиращите. Но не се и учудвам, че ги има. Има ги навсякъде, по цял свят, и в най-цивилизованите страни, не може протест без вандалщини, за съжаление.

Айде, стига по протестната тема.  Crazy

На този "Цирк на сцена" ходихме преди година и беше ужас! Или малко са си променили програмата, или моите представи за цирк са по-различни ... Имам спомен, че залата миришеше супер силно на евтин ароматизатор, Драго пускаше някакви плоски шеги, имаше един клоун, чиито смешки останаха някак неразбрани от Ида. Един "Тарзан", гол само по препаска, показваше разни животни, ама като в зоопарк. И едни какички/лелички вървяха по въже. На финала Ида се разплака, че това не било цирк (няколко месеца по-рано бяхме ходили на Балкански).
Сега ме замисляте по въпроса. Каква им е програмата този "сезон", евентуално ако е нещо по-интригуващо пък да вземем да го посетим .....  Thinking

# 681
Тези дни нещо все изникват разни неща и хич не ми остава време да драсна някой ред, но да се отчета по темите  Laughing
Светлозар още не е в НЕ-периода, но е в период Аз-са /аз-сам/, което също си е приключение  Mr. Green Сетих се за себе си, когато бях малко по-голяма от него и реших, че съм вече голяма. Само дето мечтите ми бяха да стигна най-долното копче на асансьора, да използвам мивката без да се качвам на стол и да мога да сглобявам с конструктора фигурките, показани на кутията  hahaha
За гърнето -  не ми се коментира. май не-периода точно там го е насочил, ама на пролет като се постопли ще имаме сблъсък на инати  Twisted Evil
На протестите и аз не съм ходила - защото разбирам, че е имало от телевизията  Embarassed Но съм за това всеки да изразява по този начин недоволството си. Доскорошния вариант да се мрънка само около масата си беше безсмислен. Кофтито е, че и аз не виждам да се е задал рицар на бял кон дето да промени нещата. Но знае ли човек, може пък и да се появи  Thinking

# 682
За цирка споделям, защото помня че Ани май беше ходила или се лъжа  newsm78
Аз не бих отишла нито на такъв нито на друг цирк, освен ако някъде има цирк само с хора, без животни - против насилието над животни съм, а всяка дресировка е съпроводена с много насилие...
Не знам за тия на каква им е програмата, моя приятелка беше ходила скоро, каза че на децата им харесало.

# 683
Обява в детската градина:
 "Уважаеми родители! Не вярвайте, моля, на всичко, което разказва вашето дете за детската градина! В замяна, ние ви обещаваме да не вярваме на всичко, което детето разказва за вас".  Договаряйте се отрано Wink)   

Оле като пишеш във феиса чети и отговорите  Laughing
 или ти "чукча не читател, чукча писател " Simple Smile))

# 684
Пуснах заглавията от първа страничка.

Бобче, не мога да го науча да си вади първо ръцете, нещо не успява да се справи...

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 10:39 от hailie

# 685
  • Stavanger,Norway/ Varna
Пуснах заглавията от първа страничка.

Бобче, не мога да го науча да си вади първо ръцете, нещо не успява да се справи...

ух, незнам, Мила лесно се научи, но и тя тогава беше в периода- Всичко искам да правя сама, та се възползвах. ТИ продължавай да му показваш, ще се научи. А и идват топлите месеци с късите ръкави скоро  Peace

# 686
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте, ей ни и нас!

Стоянн протестира също като Йоси на Илка - протестира, ама никой не знае защо, понеже и той не говори. Решили сме да го заведем на логопед, поне да разберем има ли проблем или няма, че е мноооогоо назад с говоренето и това вече ни създава сериозни проблеми. Получава се така, че той вече иска някакви по-сложни неща, но като не говори и ние не можем да разберем какво иска и настава драма!  ooooh! Естествено, това, че не говори, не му пречи да е в "не" периода, може друго да не казва, но "неееееее!" казва.  Crazy

За протестите, аз съм за, но съм категорично против оставката на Бойко, не го харесвам, но не смятам, че сега, няколко месеца преди избори и при настоящата политическа ситуация да падне правителството ще донесе нещо добро - напротив, това носи положителни точки за бат Бойко и само негативи за държавата.

За заглавие аз предлагам следното:
 Мартенички вече прави мама, а Октомврийче продължава с ''не" и "няма"!
Пролетта навън дойде, а октомврийчетата още викат само 'не" и "не"!
Егати периода, вече пролет стана, а октомврийчетата още са на "не" и "няма"  Mr. Green Joy

# 687
    Laughing Не Съм гласувам за твоите заглавия, страшни са  Joy
    Здравейте и от нас, ние сме добре. Утре имам рожден ден, но го правих вчера, то и днес и утре ще имам гости де  Whistling И сега ме боли главата и ми е лошоо, а пих две чаши вино-старост нерадост...Малката пък само квичи и ми бърка в мозъка  Crazy , че и от 6 стана, сакън да не преспим...
    За протестите, не бих отишла, защото с футболни гамени не ми се бие...Политически ход или не оставката не ми харесва, само това липсва в момента, ама нали всички са разбирачи, сега да видим. Иначе симапитизирам на Бойко, просто друг не виждам подходящ. Ако Станишев или Догановата партия дойде на власт съм обещала на всички, че повече няма да стъпя в БГ  #Cussing out

# 688
Добавих заглавията на Не съм-чето Mr. Green Mr. Green . Може да си редактирате избора на заглавие.
Не съм, твоята щерка снощи ми събра очите (гледах едно клипче във ФБ Laughing ) Голяма мома станала и вече почти ходеща Heart Eyes Heart Eyes

# 689
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте на всички!

Не съм писала скоро,но не ми остава физическата сила през седмицата...
Докато се приберем с малкия вечер и се подготвим за следващия ден и то станало никое време  Crazy

Аз имам питане касаещо препоръка за детски травматолог..? Някой сблъсквал ли се е с такива специалисти? Има ли впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт