Не обичам празниците.......

• 29 026
  • 529
  •   1
Отговори
# 225
Пуснете си Топ 100 на The Voice........Тепърва са първите 30.....спомага за добро настроение, определени песни ми носят емоции и спомени......
Ц... има реална опасност да се депресирам още повече.  Naughty

Ще потанцуваш тогава.....
Много ти благодаря за съпричастността,  Hug. Дано никога не стигаш до положение 98 от 100 песни да те карат да си спомняш и да плачеш.  Praynig

# 226
# 227
  • София
Аз заменям малобройната си рода за голяма. Нека ми е шумно, нека ми е натоварено, нека ми е изнервено. Но няма да се оплаквам.  Peace

# 228
Нямам Ютуб тука Wink искаш да ме развеселиш ли? Кажи кои са песните. Simple Smile

# 229
Нямам Ютуб тука Wink искаш да ме развеселиш ли? Кажи кои са песните. Simple Smile

Развеселя, може би не...трудно е...но поне да те усмихна......

Olly Murs - Heart Skips a Beat ft. Rizzle Kicks
Flo Rida - Whistle

# 230
Суета, материализъм и всеки се затворил в черупката си, тъй де, нали е семеен празник, удряш ключа на вси врати и празнуваш ли празнуваш... семейно... Всичко замира, не стигат гореизброените коледарски песни и табиети от всеки ъгъл, ами и по сто почивни дни дават! Отврат! ... Нова година е малко по-друго, има живец тогава, не е като коледното мъртвило. Та, да бъдем оптимисти - хубавото е, че дори един толкова тежък и дълъг празник като Коледа отминава!!!  Hug

Избягах от суетата, а съм семейна, та няма как да избягам от семейството си най-малко.Не обикалях по роднини и не готвих традиционното.Почивните дни ми идват дюшеш, предвид тежката сесия с по два изпита на събота и неделя и детските тържества паралелно.Отделно,че съм с vpn и си имам да си организирам разни неща от вкъщи, т.е. ще се работи от вкъщи, та не съм над печката главно.Мъртвилото направо ме възражда в случая, защото хаоса в големия град в работни дни ме кара да имам позиви често.Такъв спокоен град само като дете съм наблюдавала, та ми е ок като ги няма половината народ.
Мразя обратното-блъсканиците по магазините и презарежането.Аз си ходя всеки ден до магазина-за хляб вчера, днес за картофи, не съм ги пазарувала прединфарктно оня ден на юруш.Въобще, тази година го направих леееко идеално, точно, защото мразя софрите в този им вид, кудкудякането и Ой Коладе, Мой Коладе.....през 3 секунди.Телевизора не работи от три дена.Умишлено.
Догодина-пак така живот и здраве.Пък ще видя мразя ли я Коледата...още.

# 231

Развеселя, може би не...трудно е...но поне да те усмихна......

Olly Murs - Heart Skips a Beat ft. Rizzle Kicks
Flo Rida - Whistle

Благодаря ти много Simple Smile  Hug

# 232
  • София
Не обичам празниците.Писна ми от тях!Мразя зимата.Обичам да празнувам,когато на мен ми е празнично,най-често в делнични,обикновенни дни.Успокоих се,че има и други като мен!

# 233
# 234
  • София
Леле...мислех, че съм сама в усещането си за дъъългите празници
Аз освен вчерашното готвене, и днес идваха мнооого хора за да ни поздравят за Коледа, имам си и именници...  та чак сега седнах да ви видя какви ги творите - преди поредния тур.
Помага ми хубавата музика.
Мъчно ми стана за REAL_WOMAN . На мен като ми се сгади настроението правя една простотия : Поемам си въздух и се опитвам да не дишам поне 10-15 секунди /колкото мога/. Като си поема въздух и ми стане готино, че мога да дишам много бързо ми става хубаво. Бързичко падам на земята.
Даже се радвам на каквото дал Бог около мен.
Само здраве да има. Пожелавам го и на вас.

# 235
Не само не ги обичам...това е меко казано, аз ненавиждам и мразя тези празници свирепо...Мразя факта, че майка ми я няма, ненавиждам пияния съпруг, който в момента не знае какво прави и къде се намира...Всичко мразя...Щеше да е хубаво света да свърши на 21.12...поне за мен!

# 236
  • София
Никви ви нема...Плюскате, а? Не обичали те Коледа..... Mr. Green

# 237
Мразя Коледа, да...от дъното на душата си...
Нито искам да ям, да пия, още по-малко хора да виждам...

# 238
  • София
GENTIL аз гледам Шрек. Идеално ми идва - обичам чудовищата. Пък вечерях в 17 часа. Една чиния, както обикновено.  Mr. Green

# 239
Чета ви от няколко дни...беше ми виновно, че чакам почивните дни, за да се излежавам и да не правя нищо...все пак обиколих с мъжо по празните улици на Сф, купих си уникална пола...на 27-ми пак на бачкане, после за другите почивни дни - ще видим. Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт