Оскотяването - приоритет на държавата

• 6 554
  • 135
  •   1
Отговори
http://www.sliveninfo.com/all-news/item/20773-%D1%83%D1%87%D0%B8 … D0%B0%D0%BD%D0%B8

Днес в едно училище, утре в повече, вдруги ден сред нашите деца, по улиците и в домовете ни. Всъщност всичко това се случва и днес, за утрешните размери не смея да мисля и да прогнозирам. Страхувам се.

# 1
   Интересно защо директорката е заела такава позиция и не контролира охранителната фирма, оттам тръгват явно нещата. Иначе че са в някакво гето е ясно

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 15:51 от Iris04

# 2
  • Колибите
Зачудих се и аз  Rolling Eyes- ми пълно е с училища в България, да кандидатстват тези учители за частните школа, като са толкова кадърни, какъв им е проблемът да си намерят добра работа - да преподават само на класове с умни и интелигентни българчета.

# 3
Нещата и в редица "български" училища са трагични. А изказвания като това на Розмариня ясно илюстрира, че проблемът изобщо не се разбира от обществото.

# 4
  • Колибите
Че ситуацията с възпитанието на децата, младежите и техните родители повсеместно в България e трагична, е ясно. От гетата до елитните квартали.

Само не ми е ясно, с каква цел се кладе етническа омраза. Следващата стъпка е да се призовава циганите да се пратят в газовите камери. Осъзнайте се, бе хора.

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 16:03 от Розмариня

# 5
Това, че учители в един български град усещат живота си застрашен и търсят защита не е контрапункт на толерантността между етносите.

# 6
Розмариня, не се изсилвай! Не съм привърженик нито на газовите камери, нито на малоумното приемане за истина на всичко захаросано, което ми се поднася - по медиите например.
Благодаря Касита, че сподели мнението си! Не че се радвам, че  още някой вижда същото, което и аз. 
Ужасявам се, че има цели групи, у които се възпитава стадното, първичното, скотското. Под зоркия поглед на държавата и милионите наливани от ЕС. И преди още някой да ме е обвинил и в друг грях, не, темата не е и политическа. Темата е за децата ни, на които утре ще им се наложи да живеят всред множество от маргинали.

# 7
Зачудих се и аз  Rolling Eyes- ми пълно е с училища в България, да кандидатстват тези учители за частните школа, като са толкова кадърни, какъв им е проблемът да си намерят добра работа - да преподават само на класове с умни и интелигентни българчета.

Защо плъзгаш темата по тази плоскост? Дай завой на разговора и нека обсъдим положението на учителите в българските училища, независимо деца от какъв етнос учат там.
Ако темата премине изцяло в расистки уклон, вина ще имаш и ти.

# 8
  • Колибите
Темата е сериозна, а не за това чии цици са по-големи и коя е била най-красивата в квартала на младини.
Казвам моето мнение, давам моя глас. Все още имам право на това, нали? Щото иначе с 99, 99 % избираме знаем кого и какво.

# 9
  • Колибите

Защо плъзгаш темата по тази плоскост? Дай завой на разговора и нека обсъдим положението на учителите в българските училища, независимо деца от какъв етнос учат там.
Ако темата премине изцяло в расистки уклон, вина ще имаш и ти.

Касита, няма да успееш, недей. Не пасем трева, колкото и да се опитвахте да ни набутате в гетото. Не можахте.

# 10
Розмариня, моля те! Темата е сериозна.

# 11
Розмариня, не се изсилвай! Не съм привърженик нито на газовите камери, нито на малоумното приемане за истина на всичко захаросано, което ми се поднася - по медиите например.
Благодаря Касита, че сподели мнението си! Не че се радвам, че  още някой вижда същото, което и аз.  
Ужасявам се, че има цели групи, у които се възпитава стадното, първичното, скотското. Под зоркия поглед на държавата и милионите наливани от ЕС. И преди още някой да ме е обвинил и в друг грях, не, темата не е и политическа. Темата е за децата ни, на които утре ще им се наложи да живеят всред множество от маргинали.

Аз също се страхувам. Проблемът е, че подобно маргинализирано население ще се увеличава с годините и то не само у нас. Опитвам се да открия кое е най-доброто в дългосрочен план частно решение-спасение.

# 12
Розмариня, извинявай, под достойнството ми е, воденето на подобен диалог.

# 13
  • Колибите
Розмариня, извинявай, под достойнството ми е, воденето на подобен диалог.

Добре де, разбрах те. Освобождавам теб и останалите твои другарки по оръжие от присъствието си Simple Smile.

# 14
Касита, няма да успееш, недей. Не пасем трева, колкото и да се опитвахте да ни набутате в гетото. Не можахте.
Розмариня, ти ромка ли си?

Общи условия

Активация на акаунт