Черната пантера

• 20 713
  • 266
  •   3
Отговори
Предлагам да се позабавляваме тук и да качваме от многобройните колажи на тема тайнствената  черна шуменска пантера Sunglasses
Извън кръга на шегата - дано скоро хванат животното, което вероятно е много уплашено.

Линк към клип със звук Joy,  абе мяу бе Joy
https://www.facebook.com/share/r/1BztBpKT6H/

# 1
# 2
# 3
# 4
  • София
Пантера в Шумен, крокодил в Ботунец, леопард в Стара загора, сибирски тигри в Кремиковци, лъв в Мелник, ягуар в Ловеч. Нещо изпускаме ли?

# 5
  • Телиш/Плевен

# 6
  • София
Още не могат да хванат пантерата. Вече 24 часа, цяла нощ мина също.
За това ще се говори и след години, хаха.
Горкото животинче, кой знае коя нагла мутра го е отглеждала нелегално. Как не могат да разберат още...

Марвел смениха работното заглавие на 'Черната пантера 3' от Уаканда на Шумен 🤣

😁

# 7
# 8
  • Телиш/Плевен

# 9
Пумен, новото име на Шумен

Между другото, откъде е информацията за пумата, освен клипчето на пияния, на което много не личи що за животно е снимано? Все ми се струва, че е фейк. Ако беше истинско диво животно, онзи нямаше да се забавлява така.

# 10
  • София
Аз онзи ден или вчера беше (мале как не помни мозъка) като видях новината и после видеото веднага си казах, това е черна пантера или леопард. По-голямо е от пума и по-малко от ягуар. Не може да е пума според мен, ама кой знае.
Иначе чета сега, че някакви експерти били казали, че било пантера ама и те сигурно са заключили от размазаното видео. Защото доколкото знам други кадри няма.

Каквото и да е това животно, вече е гладно и тъй като не е родено в дивата природа и не знае как да ловува, нищо чудно да се огледа за кокошки или овчици.

# 11
  • Glasgow
Пантера в Шумен, крокодил в Ботунец, леопард в Стара загора, сибирски тигри в Кремиковци, лъв в Мелник, ягуар в Ловеч. Нещо изпускаме ли?
преди няколко години кенгуру от частен дом в пловдивско, близо месец плаши хората в селата наоколо🤣 кенгуруто Кенчо. и собственикът  по телевизията му казваше "Кенчо, сине, ела си"🤣

# 12
  • Бургас
А знаете ли( помните ли) Симба и бабата,която я гледаше
https://youtu.be/a-uoTQY0g_0?si=8qMIy3mjlZ7Glatl

# 13
Вероятно цял Шумен знае на кой е пантерата, само полицията не.

# 14
Най ме кефи клипа със звук! "Мяууу бе!"" вика човекът на пантерата Simple Smile И после на приятел: "Май ако тръгнем по пътя, ще ни нападне!" Явно до последно иска да изплаши хищника и да си минат по пътеката Simple Smile

lina_bs, благодаря за клипа със Симба, така не бях се смяла скоро Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 16:57 от Bеа_2022

Общи условия

Активация на акаунт