Креми, радвам се, че сте добре!

Което пък мен ме изкарва извън нерви и съответно понякога не издържам и го ошляпвам.
У нас Терибъл 2 докараха Терибъл биг мама скендъл
- период", дори веднъж и на мен ми удари една глава та чак зъбите ми изтракаха. Това обаче мина, сега ми се сърди като ми обръща гръб и навежда глава - за една минута после и минава
.
Според мен обаче има място за развитие, защото още не започнал да прави напук.
, хубаво е че ви има и макар и виртуално, черпя сила от тук.
От понеделник на ясла ли сте?

Станала съм бетер всичките майки, които едно време съжалявах по улиците. Почва се с вдигане на ръце да го нося, после препречване на пътя, после крещене носи носи носи и накрая туп на колене, после завъртане, лягане по гръб и така...Другото е нова фаза на залепване до мен. Никъде не иска да ходи с мъжо, даже вече и до банята за къпане (мъжо го къпе по принцип) и сутрин ставане и сядане на гърне, вечер заспиване и т.н. само мама мама мама. Мъжо вече го е страх да остават сами, а преди се гледаха идеално 

, мина й след половин час хлипане и успокояване!

,няма оправия,добре поне че яде ДК,а в събота и неделя си скубя косите,ама да са живи и здрави 

, радвам се да те "видя" 
,явно има ефект от Инфлуцида,но трябва да се дава продължително време и поне по 2-3 пъти на ден,както и тонзилотрена,както ти бях казала!
)