ФЕВРУАРЧЕТО расте, ето става то на две, вкусна торта ще яде!...35

• 37 195
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Кафенце - мафенце:

Креми, радвам се, че сте добре!  Hug

# 676
Айде сега малко да раздвижа темата или поне да се опитам с едно въпросче към вас:
Минаха ли децата ви през така нареченият детски(бебешки) пубертет? Как се отразява той на самите дечица - тръшкат ли се, инатят ли се, ядат ли, правят ли всичко напук на вас? Вие как реагирате на "изявите" им? И въобще разкажете как се справяте с "ужасните" 2 годинки.

Ето и снимков материал как днес детето ми плака 40 мин без да знае защо и така си и заспа  Crazy

# 677
АЗ признавам, че от време на време му отупвам прахоляка от памперса. Винаги заради едно и също - като му вземеш нещо, което той много иска, започва да си удря главата в пода с невероятна сила!  ooooh! Което пък мен ме изкарва извън нерви и съответно понякога не издържам и го ошляпвам.

# 678
Ааааа, Бобчо, те винаги знаят за какво реват! Ама ако им го дадеш бързо си променят мнението, че е за друго  Joy У нас Терибъл 2 докараха Терибъл биг мама скендъл  Laughing Поради липса на памперс отупвам прахта от панталона и дупето. Големия си блъскаше главата като Бобо. Този ходи да удря, щипе или хапе. Ми тъй де - няма него да боли я! Последно бой яде като се качи пак в чекмеджето на шкафа, на който видяхте снимките и започна да подскача щастлив вътре. Снощи беше много възмутен от един приятел, който говори на висок глас и му правеше забележка да пази тишина  Rolling Eyes Забавен е, ама да го гледаш от страни  Laughing

# 679
Здравейте мами на Февруарковци и Февруарки! Приемате ли нови членки в групата? Исках само да прегледам, но с темата за бебешкия пубертет ме провокирахте да се включа и аз. Дъщеря ми е на 2г. и 1м. и смятам, че сме преполовили този епизод от развитието и. Не съм тупала праха от дупето, но когато нещо трябва да стане така, както аз казвам, а пък тя не ще - то се случва против волята и. Ние също имахме "Banghead - период",  дори веднъж и на мен ми удари една глава та чак зъбите ми изтракаха. Това обаче мина, сега ми се сърди като ми обръща гръб и навежда глава - за една минута после и минава smile3503.

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 08:44 от ellie.bo

# 680
Привет!
Ellie, радвам се, че се включи в темата!

"Бебешкият пубертет" не виждам как скоро ще премине. Реакциите му са точно като на Бобо плюс тропане с ръце и крака в пода. Дори приятелката му научи "стига" и "не" от много повтаряне.  Whistling Според мен обаче има място за развитие, защото още не започнал да прави напук.  Laughing Аз дишам дълбоко и чакам да се успокои сам. Апетитът му не е същия, но това го отдавам на отминаването на бебешкия период.

# 681
Ятце, не знам как съм изпуснала поста ти  Hug Съжалявам!

# 682
Хелоу мацки.
Прах още не съм тупала,но мерак не липсва.Като не стане на неговото започват едни писъци,направо тъпанчета пука.Особенно му харесва да пищи по улиците,надминава Павароти.За яденето-не яде и това си е,мисли за фигурата си човека.Повече ме дразни големия пубертет,то големи фасони и чупки,ревове и лигавщини.Не става и да я бия,че станала дърта магарица.Как ще се оправям и аз незнам.Да са живи и здрави,пък на нас нека да ни побеляват косите.
Аз съм на трети АБ,но поне децата вече са добре що годе.Какъв беше този бацил,няма изтребване.
Всички болни да оздравяват!
Янче ,мир на праха му!

# 683
Добро утро, при нас е така  cold

# 684
Момичета, благодаря ви за подкрепата Hug, хубаво е че ви има и макар и виртуално, черпя сила от тук.
Свърши и тази тъмна седмица - за мен тя беше изпълнена с много отрицателни емоции, но също така за пореден път осъзнах важни за живота неща. Той е преходен и не трябва да се психясваме за неща, от които не зависи щастието ни, както при мен факта - ще остана ли на работа или ще се "освободят" от мен. В офиса с останалите 2-ма колеги, с които сме в един отдел се гледаме като куче и котка, готови да се нахвърим един срещу друг, за да оцелеем и за какво?!?! Обещавам си да си гледам семейството, близките и обичани от мен хора и да не се поддавам на тия емоции!!!
Такаааа, "ужасните 2", детски пубертет, както и да го наречем - аз му казвам чист инат, и при нас вирее. Без глас останах от викане, а и дупето си го отнася понякога, когато не ми издържат нервите, а повярвайте, тази седмица хич не съм от търпеливите Mr. Green А и това ужасно и студено време, този вятър, да не може да мръднем някъде за малко и само затворени вкъщи да седим, ме подтиска още повече...
Бобчо, Ради е много сладка, макар и след 40 минутно тръшкане Heart Eyes От понеделник на ясла ли сте?

# 685
Ятце  Sad Hug Hug Hug
Наистина трябва да видим кое е важно в живота и там да си насочим енергията ...
Аз също много емоции отдавам на работата, ама за кой ли Crossing Arms
На Симо бебешкия пубертет е класическо въргаляне на земята, без да отбира коя земя #Cussing out Станала съм бетер всичките майки, които едно време съжалявах по улиците. Почва се с вдигане на ръце да го нося, после препречване на пътя, после крещене носи носи носи и накрая туп на колене, после завъртане, лягане по гръб и така...Другото е нова фаза на залепване до мен. Никъде не иска да ходи с мъжо, даже вече и до банята за къпане (мъжо го къпе по принцип) и сутрин ставане и сядане на гърне, вечер заспиване и т.н. само мама мама мама. Мъжо вече го е страх да остават сами, а преди се гледаха идеално  Tired
Дори мъжо да иска да ме остави да поспя и да стане той с него, няма начин, онова заляга в леглото, търкаля се, куфее, докато не стана аз. Или идва до 5 минути с "тавай мамо"
Същевременно луда любов към дядо си, там пък ни отсвирва всички Crazy
такива ми ти работи
отивам да проскам Sick

# 686
Да взема и аз да драсна некой ред? Rolling Eyes
Янче, моите съболезноваия мила Sad Hug
Дано вече всички да сте по-добре в къщи и черната серия да си заминава вече Praynig
Бебешки пубертет ли Twisted Evil и Борянка я хваща редовно и си отнася я бой по гъза,я по бузите,ама то си е заслужено,че ако не вземем мерки О"време и става лошо Naughty
Днес например, като започна да се тресе и да подскача като Петел,че искала да седи на двора при баща си във студа и вятъра,докато той й оправя колелото,а аз се опитвам да я прибера в къщата и да видши как я строих в две редици Twisted Evil
Ама буквално се тресе от нерва и подскача ooooh!, мина й след половин час хлипане и успокояване!
Бобчо, Ради е голяма сладуранка Heart Eyes
Зелдичка и Боряна се е привързала много към мама,но не отказва тати и баба и мен ми е кеф, даже си мисля да ходим да я закараме малко при свеки,ама да видим Thinking
Щом обича дядо си, ги оставяйте да си се Обичат Mr. Green
Аз вече си чакам с нетърпение кухнята,която до един месец трябва да е готова,но ни предстои смяна на плочките на пода и пребоядисване на стени и ме хваща страх, от бъркотията и прахоляка,който ще стане,но нали уж е за хубаво та ще трая Laughing
Деси, дано да спреш до тук с АБ,че не си е шега работа Praynig Hug
А пък за яденето ooooh!,няма оправия,добре поне че яде ДК,а в събота и неделя си скубя косите,ама да са живи и здрави Praynig
Добре дошла на новата мама Ели Hug
Да вземе да каже как се казва щерката,пък може и да ни е покаже Hug
Булче, как сте вие?
Аз чакам Евридика,Дейзи, Миленка, да минат да се разпишат,ааа и Бенджи не е писала скоро, пък и некоя мама която ни е позабравила може да намине Wink Hug
Хайде чао, днес съм се наготвила,отивам да ги видя диванетата кво тропат отвъде Tired

# 687
Освен да съдействам за доизбутването на тази тема, че верно ще я бутате до Великден... Wink

Добра вечер на всички, Наде Hug

Около нас ничево ново, обичайните неща, тези дни сме си у дома, че много духа, малкия не се траем издивява...щом днеска си преоткри конструктора и реди кула повече от 15 минути... Mr. Green Искам вече да е топличко и да излизаме повече, имам нужда от слънце спешно  Peace

Тъжно е да четеш за болни дечица, стискам палчета с лошото време скоро да си заминат и всички болести  Praynig

Това за сега, малко телеграфно, но наистина нямам какво да се похваля или оплача, затова и не пиша много вече, еднообразието ме налегна, имам чуството, че едни и същи неща си изсмуквам от пръстите с всеки пост... Whistling

Лека на всички, чакам да се запиша в новата тема... Sunglasses Hug

# 688
Добро утро в тази слънчева сутрин! Хайде елате да си изпием кафето тук...

Наде, а аз си мислех, че вече твориш в нова кухня, но нищо и това ще стане. Искаме снимки после. Бубето като гледам май е успяла да се справи с вирусите, което много ме радва.
Зелда, при нас също имаше период с отказ да върши каквото и да е с баща си, все за мен ревеше, но отмина. Предполагам, че и Симчо ще го прекара скоро Simple Smile
Днес е един хубав християнски празник и имаме покана да идем при свекърва ми, което ме освобождава от готвенето, но ММ не му се ходи нещо, та сега ще водя преговори Mr. Green Хубав празник пожелавам на всички!

# 689
Добро утро скъпи мои Heart Eyes Hug
Миленкааа Heart Eyes, радвам се да те "видя" Hug
И тук времето е отвратително,но като няма къде да отидем се натоварваме и при свекърите на къщата, от както бях болна и Борянка се гледаха със баба  й 3 дена,като спеше и ядеше там на обяд и се посвикнаха една друга и обича да ходи там и да си играе със баба, да готвят, да играе с котките, да се крие със баба под масата (базата Laughing) и да светят със фенерче! Със дечица избягваме да се събираме в затворени помещения,че много ме е страх, само на открито и при хубаво време!
Янче, незнам колко сме успели,от време на време си пощипва нослето и на няколко пъти вечер й се запушваше,но само толкова Praynig,явно има ефект от Инфлуцида,но трябва да се дава продължително време и поне по 2-3 пъти на ден,както и тонзилотрена,както ти бях казала!
Иначе за кухнята, ни казаха към 12.04,но до тогава трябва много работа да свършим,само чакаме края на март, за да започваме със бушенето на плочките,че да не седим много време на разбутана къща,дано Буба да се гледа 1 седмица със баба,за да мога да помагам на ММ!
А ще се наложи ние да си вършим много от работата за да си спестим некой лев,че покрай новите мебели и уреди и ще се стопим на 0,само плочките ще дойдат да ни ги залепят!
Нали знаеш колкото банята показах,толкова и кухнята Mr. Green ooooh!
Нооо ще се взема сериозно и като лъсна банята поне нея ще покажа Laughing
Ох извинете ме за сериозното отклонение!
А сега да ви зарибя  отново(ако вече не сте го открили де Simple Smile)
със филма Гарфилд със превод на БГ, страхотеннн е много му се кефим всички в къщи и най вече Борянка!

Айде да отивам да готвя една супа топчета за дечурлигата,а довечера сме на гости при свекърите на вкусна баница, зелена салата,а аз ще приготвя Гювечета по Асеновградски или нещо подобно Crazy

Снощи Борянка си хапна много вкусни спагетки болонезе приготвени от мен и аз съм много хепи Blush
Беше гладна, сигурно щото не яде следобедна закуска Mr. Green
Чаооо,че пак се оляххх ooooh!

АААА Илианка къде сиииии, как са Дария и Александра Hug
Дейзи, пишии беее Naughty

Общи условия

Активация на акаунт