ФЕВРУАРЧЕТО расте, ето става то на две, вкусна торта ще яде!...35

• 37 196
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Добро утро, кафенце от мен

Дано отминат болестите  Heart Eyes Времето ми се струва много променливо, та мисля от това ще да са тия вируси ooooh!
Дано ви се наредят нещата и в професионалната сфера, тия работодатели бееее,  чакали майките да уволнят берйййй.А Инспекцията е ала-бала, в нашата кантора така направиха, че накараха едно момиче само да си подаде молбата за напускане, или обезщетение предлагат и айде...Много момичета след майчинство ги разкарват, което е гадно- чакали са значи да се върне титуляра и айде (даже няма и кой лекинко по време на майчинството да предупреди....)
Иначе на мен все повече ми се ще да си сменя работата, ама нещо не ми стиска.... Crossing Arms
Дано поне пролетното време ни разведри, в събота беше голяма разходка, в неделя за сметка на това дъжд и в къщи...

# 661
Ха ха ха ... и днес бях на работа hahaha Може пък 3 дни да изкарам  Mr. Green
А за съкращение на майки с деца до 3 г. знам, че е с рарешение от Инспекцията, но при нас обезщетяват с 4 брутни и аривидерчи... Ще видим, ще разберете...
Булче, вашата сага с тия коки верно няма край... А дано този път ги изморите тия гадини вече!!!
А пък Явор с такъв кеф си пие илачите - сиропи, антибиотици, смекти, хидрасеци, линекси... кво ли не пи човека тия дни - нямам проблеми с приема. А Вит. С си го сдъвка и си го обича киселко - аз си му давам хапченца.
Иначе, друго си е на работа, сред хора, с обедна почивчица - на кафенце с приятели, абе - благинка! И понеже никой не знае ще го има ли утре в структурата, никой си не дава зор Mr. Green

# 662
Айде и аз да драсна два реда.  Flutter

Истината е, че може и два да не докарам, защото няма нищо интересно при нас. Мен нещо ме е подкарало на безразличие, много ми е скучно. Ходи ми се някъде на почивка дори и за два дни, ама няма финанси за съжаление.

Ако има болни веднага да оздравяват да не се разправяме!  Hug

# 663
Да се разпиша и аз, докато не ме е домързяло.   Whistling Нищо ново на хоризонта, освен че получих колетите за рождения ден на дребния от родителите ми, пратени на 8 януари, с дупки, смачкани и вероятно липсващи неща.  Laughing  Crazy
Иначе дребният е все така прекрасен и необщителен. Краде ми таблета постоянно и трие приложения. Аз чакам почивчицата и дишам дълбоко.  Whistling
Булче, ще ги преборите бактериите, това е явно, но шкафовете няма да оправите скоро.  Laughing

# 664
Момичета, изгубихме се съвсем...
При нас - трудни времена, не ми стига всичкото, което се струпа напоследък - болести, трепети в работата (за протокола - изкарах 3-ия ден и утре пак ще съм на работа, май #Crazy), а и на мъжа ми днес му извадиха мъдрец, израстнал перпендикулярно на последния кътник, с 4 шева е, подут, боли го... Явор уж се пооправи и мислех утре да го пускам на ясла, тази вечер откривам обрив около и на пацата... та сега съм в чуденка?!?! Казах на майка ми да не идва утре, ама вече не знам... Стиснете по някое палче да спрат неприятностите при нас Praynig

# 665
Янче, дано мине бързо черната серия при вас!  Hug

# 666
Янче, краж мила. И стиснати палчета и от нас. Дано утре да му няма на Явката нищо и да си го пускаш на яслата, а на Тм пожелавам бързо възстановяване.

Ради е горе долу добре вече, като изключим че днес пък е без глас незнайно от какво  и пак си я оставих, но от понеделник съм се зарекла да отива пак в яслата че ще забрави имената на лелите докато се натуткаме с тези болести ...
Иначе днес си прекарахме цял ден страхотно двете с Ради, преди обяд обърсахме всички пързалки и разните му там съоръжения за скейтъри, следобяд пък ММ ни води с него на малак разходка (той по работа естествено) и сякаш днес имах едно малко ангелче при мен. Дано и утре и всеки ден занапред да е така, че сериозно вече си  мислех че моето дете е зверче в детска кожа

Темата ни се движи със скоростта на бохо-бохо както казва Ради, та току виж чак за Великден сме се усмихнали с нова  Mr. Green

# 667
Добър деееен, хайде да ви подлъжа та минете от тук  Wink

# 668
Добър ден!
Кристиян днес е на последен ден АБ. Ники има още 5 дни обаче  Sad , а за да е по-готино започна много да го боли корем и глава - все странични ефекти на Зинат. Довечера сме на контролен. Иначе нищо друго ново няма около нас.

# 669
Янче fingerscrossed, и всички болни да оздравяват! Росен през нощта пак има Т, но днес цял ден е ок(пу-пу).  Докато съм била в тоалетната нашичкия свалил всички книги почти и  ги наредил на земята, влизам и го гледам се пъне на Властелина на пръстените, тя е огромна и тежка, и  Росен се опитва да я събори на главата си и вика-мамиии,  хубана  мига(книга), мого тежко Joy.

# 670
Яне, утре пак ли си на работа?  Mr. Green

# 671
Лили, на работа съм Joy...
Черната серия не спира - вуйчо ми почина снощи..., на майка ми брат, та...
Явката си е подсечен, но ще си ходи с червената чурка на ясла, няма начин...
Бобчо, радвам се за Ради, че е успяла да те направи щастлива мама на послушно дете тия дни.
Гале, Булче, да се оправят и вашите момчета, че вече нямам думи от болести, лекарства и тем подобни... и днес оставихме над 30 лв. в аптеката.

# 672
Много съжалявам за вуйчо ти ... Да е светло но душата му ...  Flowers Rose Flowers Rose

# 673
Янче, моите съболезнования.  Cry Много прегръдки на цялото семейство.

# 674
Как сте мили майчета? За съжаление не съм от най-редовните, сега прегледах последните страници и за съжаление пак чета предимно за болести. Давам ви положителната си енергия всичко при всички да е наред. Ние с Вероника сме добре. Много бързо се променят обстоятелствата в живота ми и вас ви обичам като сте нещо, което ми дава доза стабилност.
Дръжте се всички и дано да  има само радостни новини.

Общи условия

Активация на акаунт