ФЕВРУАРЧЕТО расте, ето става то на две, вкусна торта ще яде!...35

• 37 201
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
И да сложа обяд, точно това мисля да ям

# 646

Честит празник мили мои виртуални и не само приятелки! Дано деня ви е озарен от щастие, бъдете здрави и усмихнати, много обичани и уважавани дами!

Хубав празник желая на всички вас, насладете му се с много приятни емоции!

# 647
Честит празник мили мами! До скоро упорито отказвах да го призная за своя праазник и да го почуствам като такъв, но тази сутрин една малка ръчичка ми подари цвете с думите "Заповядай мамо, честит пазник" и познайте дали не ревах десет пъти поне от тогава, направо се разтопих... Heart Eyes Пожелавам на себе си и на всички вас много щастие, любов, здраве и късмет , на нас и виски около нас  Hug

# 648
 Пролет на вратата чука, болестите марш от тука, никой да не боледува вече, в парка ще  лудува февруарското човече. Rolling Eyes

# 649
За празниците аз да кажа. Като се роди Симчо, ни изписаха на 14ти февруари, та за мен вече този ден с това го свързвам само. Миналата Коледа почна да се пуска да върви, а официално проходи на Ивановден. На осми март мин. година взе да ме мамосва супер сериозно и осъзнато, като преди това казваше "мама" рядко и  по-скоро случайно. На тази Коледа и Нова година направи пак ключови неща за първи път. Наистина ви говоря за точните дати, не приблизително. Кажете ми какво е това чудо и ми кажете как да гледам на празниците вече- като съответния празник или като събитие, свързано със Симо Laughing

Така че, Миленка, то е ясно какво ще е 8ми март за теб отсега нататък  Heart Eyes

Мен ме е яд, че Симо изпусна празника в яслата днес Sad Беше си научил стихчето, не знам точно за какво му беше, при положение, че не пускат родители, но все пак...
Освен това пак вдигна Т, пак спешно петък вечер по доктори, взе че и повърна в кабинета на доктора без да имаме нищо за преобличане и рева през цялото време като магаре и не чух доктора какво каза. Беше УНГ доктор, много ни го хвалят, каза уголемена носна сливица Tired

Пролетта не е далече, никой да не боледува вече, в парка ще  лудува февруарското човече.
Малко попромених, че малко дългичко ми дойде, иначе е идеално  Heart Eyes
бягам, цун цун

# 650
Честит празник, момичета!  Hug

Малко съм ви зарязала, но съм се вмъкнала в мазето на Сатурновата дупка, която е вътре в Сатурновата дупка. Децата са болни и нервни. Пак на АБ и двамата за минимум 10 дни, а по-вероятно за по 14. Такива работи общо взето. Скоро ще съм съкратена, но това май е единственото нещо, което ме радва.

# 651
Хей, момичета, нещо отново зациклихме с болестите.... И в къщи нещата не са розови, направо са ... нямам думи. И за проклетия ако се наложи Явката да си остане вкъщи няколко дни, да се оправи хубаво, кой ще го гледа, като аз тръгвам на работа... Не ми се говори...

# 652
айде нещо за отпускане на душата и малко за позабравяне на проблемите

Пчелицата ако реши да е въздържател, има и за нея едно шърли темпълче

И дайте някоя клюка да разцъкаме. аз около мен нямам баш клюки, освен че Левски паднаха от Ботев и мъжо се завърна съсипан от мач, пък аз нали съм кореняк пловдивчанка се кефя (той не е) и леко намекнах, че е време да вземем тениска Ботев на Симо  Whistling Не се хареса идеята ми  hahaha
айди бегам, наздраве!

# 653
Брейййййй, не ви е срам! Нищо не сте писали за горките депресари да четем! А пък ние днес протестирахме с Роко и Галики  Heart Eyes Срещнахме се нейде там из петте хиляди.

# 654
И нали сме  си лични магарета се познахме от далеч Hug. Роко се накъсаха да го снимат, една леличка му подари знаме, не, че нямаме от миналата неделя, ама го бяхме забравили в колата.Той  мм като те видя и се развика-Гери, Герииии, и забрави знамето Mr. Green. И при нас нищо ново... онзи ден намерихме един  джиесем, и го върнахме, беше на детенце от нашия вход, беше много доволно, милото. Цвети я тресат първи любовни трепети Sick, а мен трески ме тресат, ама... Дано болничките са   пооздравяли Peace.

# 655
Момичета, незнам дали сте на моето мнениие, но предлагам да я затваряме тази тема и да започваме новата, че ми писна от болетси. Ради пак е с Т и вече ми иде да се гръмна. СНощи цели 2 часа рева като магаре насън и не можахме да разберем какво и е, дадох нурофен и спа до 4. В 4 пък пи мляко и вода и после си ги изповръща  Confused . Направо хващам гората вече, честно....

# 656
Бобчо  Hug Hug Hug Hug Стискай зъби, вируси върлуват, лошо време е  #2gunfire Симо и той уж оздравява и след някой друг ден вдигне Т  Sick Не беше вдигал от петък, днес пак  Close И на вас ви липсват последните 4 зъба, нали? Аз съм сигурна, че при нас те правят мизериите КАКТО ВСЕКИ ПЪТ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Гале, има ли за твоята мома достоен момък,   newsm78 Тя от най-личните, само много най най за нея Naughty Честито ви порастване  Hug

Ех, някой ден ще се гордеят децата ни, че по барикади сме ги водили  Heart Eyes Дано да е имало смиисъл де  Rolling Eyes

чао чао  Heart Eyes

# 657
Ей, верно само болести в тая тема, но то... сезона си е такъв. Тоя ВирУс дет върлува ни тръшна всичките - Явката смуче и той АБ, баба му, демек "мама Еми", демек тъщата, демек майка ми го гледа от днес по цял ден. Аз от днес съм пръв работник, ама да не е до утре, че май съкращенията предстоят и в нашия отдел, едно "птиченце" ми каза, че май утре ще се разбере, кой как и от къде ще му хвръкне главата, та... А иначе цял ден ми е мотано, от хремата ли, от обстановката ли, от работата ли newsm78 #Crazy newsm78, знае ли ми главата, чорлаво ми е и сега Mr. Green
Бобчо, понякога вирусите не мож с хомеопатия излекува, когато са упорити...  newsm78, поне аз така си мисля.
Булче, Гале, във вас ни е надеждата да оправим нещата - протестирайте. Ако ме съкратят утре, включвам се и аз с Явката, обещавам!!! Ще бъде егати хумора - работила 2 дни след майчинство hahaha...

# 658
Хелоу мацки.
Булче,гледам Крис те е преместил от сатурновата дупка,добре се е справило детето.
Ятце,много неприятна ситуация,стискам палци да нямаш честитка.При вас закона за защита на майката не важи ли?!
На мен за осми март от работа ми пратиха една роза и 20 лв,сигурно ме подсещат да се връщам на работа.
Гале,тя твоята хубавица направо е закъсняла с любовните вълнения,тук момите почват на 12.
И ние в кюпа на болните.Вече две седмици не можем да изплуваме цялата къща.Дребния не ще и да помирише АБ-то,само като го види и започва да плюе и повръща.
На всички болничии  бързо да оздравяват!

# 659
Ооо, БобчоHug
Ятце, и аз съм работила 2 дни след майчинство, ама ти поне ще си ходила, а аз си седях вкъщи  Laughing Най-вероятно ще те подминат, защото трябва разрешение от инспекцията по труда за съкращение на майки с деца под 3 год. възраст. Не, че от инспекцията се опъват и не дават де! До колкото разбрах обаче решението се бави около 3 месеца, поне тук. Вероятно при вас ще е по-различен периода. Бързо да оздравявате!
Моите хулигани го докарват на вид, но упорито ще си изкараме 14 дни АБ и при двамата. Аман от Пневмококи и Стафилококи! 2 месеца са болни. С хомеопатия не става. Горките, единственото им разнообразие беше ходенето на протеста  Laughing иначе все изолирани. Вчера вече излизахме. Надявам се да не са заразни вече. Нито кашлят, нито кихат, нито сополи имат, ама бой до дупка на гадините!
Оф, Деси, премести ме! В по-дълбока!  Joy Като го видях и ми прималя! Веднага изпих мента/глог/валериана и докато подействат не можех да спра да треперя. Не съм се карала, то смисъл няма. След време ще ми е и смешно, но в момента нервите ми са разклатени. Ами ако се беше обърнал шкафа с него?! Остави, че съм калпава и ми е трудно да събирам каквото и да е от пода. Добре, че Ники помага и събра всички играчки. За мен са само дрехите.
Сега, О! Чудо!, спят и двамата, а аз пия кафе и клюкаря. Отпускат ми вече половин час аванта!

Общи условия

Активация на акаунт