ФЕВРУАРЧЕТО расте, ето става то на две, вкусна торта ще яде!...35

• 37 203
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Я и аз да се разпиша тук.
cama, точките са ти средна работа. Нас ни приеха с 8,1. Бяхме някаква гранична група и явно е било на късмет. Зависи от района, в който живееш и колко детски градини има.
Лорис е пак с конюктивит. Писна ми от яслата и болестите дето ги влачи оттам, обикновно и аз пипвам по нещо след него. Направо се чудя къде да се скрия от тия болести. Сега съм със зверски запушен нос за 13692786729 пореден път тази зима  ooooh! Мине се не мине и Лорис вдигне я Т, я сополи тръгнат, я конюктивит... абе весело ни е. Искаме да отидем на квартира, но пари няма. ММ още си търси работа, но от никъде не се обаждат. Бил си пуснал CV-то и в Макдоналдс, ама и от там нищо. Много ли е дърт не мога да разбера, защо не го искат никъде. Мисли да заминава в Англия, но нали учи. Остава му още една година, а до тогава ще си стоим без пари. Таксата за университета също я вдигат от тази година и така.

Уф, как пък нещо хубаво не написах ooooh!

# 631
Ехо
И аз съм горе долу на линия, ама немам нищо убаво за казване, така че си мълча  Sad
И ние сме болни- Симо почна, няколко безсънни нощи изкарах с него и точно леко се закрепи, усещам че мен ме хвана същото  #2gunfire И Симо си е още болен - поне не кашля зловещо и не вдига много Т. Този път мисля до последно да не давам АБ, макар че и педи и в спешния ни го предписаха  Tired

Много палци от мен за всички болнички  Praynig
Дани, стискам палци и на вас да се уредят бързо нещата около мъж ти и всичко.
Кама- колко зъболекаря я гледаха? Аз на зъболекари вяра нямам, все различни неща ми казват. Затова ходя на няколко прегледа и после си преценявам. Стискам палци всичко да мине леко!
Друго не се сещам май  newsm78 Чакам си пролетта!

# 632
То май наистина напоследък само споделяме за болести, вируси и всякакви такива, но като това е на дневен ред... Sad
Та в реда на мисли, да взема и аз да се оплача - вкъщи имам чувството, че е развъдник на бактерии, вируси и всякакви такива.  Явката днес си е у дома, въпреки че няма съвсем вид на болен, но снощи имаше 38,3, бързо я свали с панадола, спа горе долу добре, въпреки че се прокашляше отвреме навреме, тази сутрин много му се чудех да го пускам ли, но имаше една никаква 37,5-37,7, дето за нищо не е. Та днес съм с 2 деца и един тати, който вече май е по-добре.
Хайде да ви почерпя с кафенце, а Heart Eyes

... и нещо за душата

# 633
Ехоо, ама наистина вече аман от болести...

Всички болнички да оздравяват и силно гуш от нас  Hug

Честно казано невярвам в хомеопатията, но днес Ради няма сополи, кашля, но значително по-малко, и това само след 2 дни и 4 бонбончета  Crazy . Вчера СЪЩО БЕШЕ без Т и значително добре, побърка ме направо, та затова и не съм се включвала. Цял ден не подви крак и не мигна, а аз вечерта бях на ръба на нервна криза и без глас от викане... За шамарите няма да коментирам  Embarassed, само тя си знае милата ...  Sad И не ме питайте как я приспаях в 21 часа - след много рев я наказах на терасата на тъмното и после заспа за 1 мин. Не питайте как ме гледаха баба и, дядо и и татко и, ама и те да са по цял ден с нея и те ще са в моето състояние. Поне сега са убедени че яслата е по-добрия вариант за детето , а снаха им е пълно куку  ooooh!

Днес съм решила да я извеждам да се умори, чедано дазаспи на обяд.

Хайде стига съм се жалвала. Хубав ден ви пожелавам и много слънчев (както е при нас)  Hug

# 634
Бобчо, кажи кои са 4-те вълшебни хапченца, питай "патката" да каже, че да ни споделиш и ние да се оправим така бързо, като Ради. Радвам се, че е по-добре! Права си за подлудяването, питаш ли ме мене - с две съм и каката, макар и по-голяма и да разбира повече, си се глези и тя - иска си своето. Днес я боли и стомахче, предполагам от антибиотика, та пак не е съвсем в ред. Сега приспивам Явор, след което се мятам в детската стая да учим, че да не изпуска материал, абе приказка - при това цветна.
А слънцето при нас днес е оскъдно, но ние пак си направихме кратка разходка след посещението при педито.

# 635
Хайде добро утро на Янчето (то други не останаха  hahaha ) За нея специално

# 636
Бобчо, верно че само ние останахме, май... Joy
Този как бих си го сепвирала в мойто легло..., само дето къщата пълна с деца и трудно ще го вместя в програмата hahaha
Къде сте момичета, защо не пишете?!

# 637
 HugПривет, при нас нищо ново.  Росен говори на   английски... Rolling EyesЦели изречения прави, и то на място ги използва. Всички болнички да оздравяват Peace.

# 638
Абе и аз съм тука, ама така злобно ме мързиииии ...  Tired
Някакво ми е никакво, днес се гледам на огледалото /не го правя често/ и като видях как ми се е сбръчкало челото, лошо ми стана. Иначе съм си взела ББ крем да се мацам, да съм красотна, то се видяло че няма да отслабна, поне да не плаша хората като излизам.  Mr. Green

Бобо е станал егати лайното лайняно вмирисано! Днес се търкаляше по цимента на площадката, щото не му давам да ходи на улицата ...  Rolling Eyes

Болничките как са?  Hug

# 639
Честит осми март, дами   bouquet

Кама- колко зъболекаря я гледаха? Аз на зъболекари вяра нямам, все различни неща ми казват. Затова ходя на няколко прегледа и после си преценявам. Стискам палци всичко да мине леко!

Двама. Първия обаче нищо не можа да види, защото така и не я излъгахме да си отвори добре устата. Разсмях я и така в бързината надникна. При другата обаче я излъгахме с едно огледалце и успя да огледа много добре. Така че на практика един, но тя е наша зъболекарка от години и и имам доверие.

# 640
# 641
# 642
  • София
Честит празник мили приятелки! Днес започна чудно деня ми- от яслата ми подариха картичка, на която всяко дете е лепило цветенца и учителката е надписала  Heart Eyes, а с влизането ми в стаята на работа на бюрото ме очакваше букет цветя - за всички жени на работа, мъжете бяха сложили цветя  Heart Eyes
Весел празник и през целия ден да ви е цветно настроението!

# 643
Ето така е в представите ми  този празник...да откъсна цветенце за мама... Heart Eyes. Честит празник, мами!

# 644
Честит празник и от мен!
Аз не съм особено фен на този празник, но откакто миналата година Симо започна да ме мамосова на макс точно на този ден, леко си попромених възгледите.
Иначе нямам нищо за докладване, освен, че съм с вируса на Симо и ми е много чоглаво. Симо се закрепи горе долу, ама си има още сополяци  Tired Аман аман
Ама хайде по-весело: разкажете кой как смята да празнува?

Общи условия

Активация на акаунт