cama, точките са ти средна работа. Нас ни приеха с 8,1. Бяхме някаква гранична група и явно е било на късмет. Зависи от района, в който живееш и колко детски градини има.
Лорис е пак с конюктивит. Писна ми от яслата и болестите дето ги влачи оттам, обикновно и аз пипвам по нещо след него. Направо се чудя къде да се скрия от тия болести. Сега съм със зверски запушен нос за 13692786729 пореден път тази зима
Мине се не мине и Лорис вдигне я Т, я сополи тръгнат, я конюктивит... абе весело ни е. Искаме да отидем на квартира, но пари няма. ММ още си търси работа, но от никъде не се обаждат. Бил си пуснал CV-то и в Макдоналдс, ама и от там нищо. Много ли е дърт не мога да разбера, защо не го искат никъде. Мисли да заминава в Англия, но нали учи. Остава му още една година, а до тогава ще си стоим без пари. Таксата за университета също я вдигат от тази година и така. Уф, как пък нещо хубаво не написах

И Симо си е още болен - поне не кашля зловещо и не вдига много Т. Този път мисля до последно да не давам АБ, макар че и педи и в спешния ни го предписаха
Чакам си пролетта! 

. Вчера СЪЩО БЕШЕ без Т и значително добре, побърка ме направо, та затова и не съм се включвала. Цял ден не подви крак и не мигна, а аз вечерта бях на ръба на нервна криза и без глас от викане... За шамарите няма да коментирам
) За нея специално 
. 
Ето така е в представите ми този празник...да откъсна цветенце за мама...