ФЕВРУАРЧЕТО расте, ето става то на две, вкусна торта ще яде!...35

• 37 204
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
# 616

Няма да ви казвам,че ме мързи и за това съм от нередовните (това и в двата смисъла  hahaha).
Бобчо,този проблем с многото деца и малкото легла го имаме и в групата на каката (32 деца,25 легла),по този повод поръчаха двуетажни легла,че и мястото нямало  ooooh!.
За мартениците,изпратих само за госпожите и леличките в групата,за касиерката и мед. сестрата (те ни посрещат всяка сутрин) и толкова.
Зелдичка,и Симо като Лина го раздава лИбовчия  Laughing.Успех за по-вече награди от викторините.
Лена,ще се справиш  Hug.Така ще направиш тренировка как се гледат 2  Wink.

Да ви кажа,откакто каката си ходи на градина,все едно нямам дете вкъщи,пу-пу.Сяда,играе,после като и кажеш събира,чак на моменти се чудя да не ми го подменят рано сутринта и да ми го връщат късния след обяд?!Сега сме на вълна да излизаме ако може още в 8.30 ч.  ooooh! и да има всеки ден големи локви.

Това за момента около нас  Hug.

# 617
Добро утроооо Heart Eyes
Разходки, разходки, разходки...
Само дето каката ни се разболява, от снощи я боли гърлото и вдига температура. А тази вечер бяхме поканени на гости, с децата в едни приятели, но те са с бебе на 4 месеца и... естествено няма да можем да идем Sad А аз даже купих подарък за децата им, че имат и голяма кака на почти 4г., тъй като не сме ходили у тях откакто се е родила малката, за севте ни поканиха, но каръщината няма край...
Нищо, поне снощи ММ и каката ходиха да я учи да кара колело, че и взехме голямо, а тя е карала до сега малко и то със спомагателни колела Laughing Но вече може да кара голямото, още е малко несигурна, но днес продължават с уроците, евентуално...
Ох, нещо ми е мнооого тъпо.

# 618
И аз в отбора на мързящите ги ...  Blush
Но за компенсация мятам едно кафенце:

При нас няма нищо интересно ... Бобо две сутрини подред ми се буди с рев, така и не ми стана ясно защо. Нещо го мъчи, но какво е нямам идея, защото няма смисъл да се говори и да се общува с хората, нали се сещате!

Отивам да правя солен кекс.   chef

# 619
  • София
И от мен едно закъсняло ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Да сте живи и здрави, бели и червени, радостни , засмени!! Hug

Извинявайте, че ме няма нещо тези дни, но съм на работа, а и децата пак са с хреми и нещо и на мен ми е мнооого чоглаво и все по-така.... Sad
Писна ми от тези вечни болести...! (Както и на вас, разбира се.... Sick) Дария е била без хрема сигурно 2-3 дни за цяла зима!!! #Crazy Сега чакам резултати от последната биограма...
Извинявайте! Що за поява....! ooooh!
Лили, освежаващо е да види човек едно готино пенесто кафе! Wink А Али също ми се буди едната нощ - на 2 пъти - с рев. Но при нея е явно, че са последните кътници... Confused
Стани, искрено ти завиждам! Хем ми се седи вкъщи, хем да не се усещат деца! Wink

# 620
Честит празник, момичета!  bg

Ние сме се оцъклили в 6.30! Това дете започна всяка сутрин да реве и съответно се буди и ставаме ...  Tired Какъв му е проблема нямам идея ...

# 621
честит празник Българи!!!

# 622
  • София
Привет и от мен, момичета! И честит празник! Hug

# 623
Слънцето се показа и темата съвсем замря... Heart Eyes

Честит празник на целия български народ!

При нас нищо ново, само дето каката от тази вечер официално е на антибиотик, не спира да вдига температура, горе долу 4 пъти на денонощие и се пада, като тази сутрин направо изгаряше, сигурно я е вдигнала по-рано... Гърлото и е огнено също, дере я като ножчета или както тя казва - "Сякаш таралежи се търкалят в гърлото ми". Ще я спра от училище, но пък утре съм обещала да карам братовчедка ми и стринка ми на София и таткото ще се грижи за нея, като ще му се наложи да ходи и на работа... Тя общо взето, когато не е с температура си е в кондиция и си се занимава сама, та мисля - няма да е проблем за половин ден, аз мисля към обяд да съм се прибрала вече...
Наоплаквах се, сега отивам да вечерям Embarassed по никое време, нали ходихме на лекар, после търсихме аптека...

# 624
Какво правите, девойчета?

Нещо голяма скука напоследък ни налегна. Минаха рождените дни и сега няма за какво да се вълнувам.  Mr. Green Миналата година се изхвърлих бая, а тази се оказа, че още повече!  ooooh! Иде ми да си ухапя задника от яд, такава съм патица! Уж скормничко, то излезна егати скромничкото, по - добре в детски клуб да бях го направила ...  Rolling Eyes

Бързо оздравяване на болничките!  Hug

Изчезвам аз, уж да пооправя тука, че е разсипал солети и гази ли гази!  Tired

# 625
Чаках Лили да се разпише, за да постна и аз, че срамота само мойте писания на тая страничка, поне да не са подред Mr. Green
Аз транзит наминавам само, щот нищо ново при нас... Остават ми 6 дни до първия работен ден и ме е лекинко страх Sick

Айде нещо за душата...

# 626
Хайде по нощите и аз да се разпиша... за който не е пеочел въс фб, пак смд болни. Днес бяхме до педи и си ни изпрати с рецепта изписана от двете страни... после на патка (хомеопатка)  ходихме и тАка. Сега давам  нвщо хомеопатично, но не зная какяо е Sad . Лекарката ни напуска в пликчета хПченцата и ми ги номерира и това беше.  Общо взето нищо ново под небето.
Янче, как  е Алекс?

# 627
Здравейте мамчета и дечица!  Hug

Честито на рождениците от последните дни!  Hug

Болничките да оздравяват - Бобчо, Зелда, Ятце, Агилея.  Hug

Бобчо, мерси, че се беше сетила да питаш за моето момче. Както писах вдигна температура на рождения си ден, но за 2 дни и му мина. Сега 2 седмици по-късно обаче сутринта пак се събуди с температура. Аз се поизплаших, защото вече кашля от месец. Цял ден се опитва да му запазя час, но за какво ли се хабих - вирус било, от никакво лечение няма нужда - капки за нос тук не се изписват, изследвания не се пускат, защото антибиотици вирус не борят, току-виж се оказало астма, но това не можело сега да се диагностицира. Офф, спирам да се оплаквам - пак ще блъскаме панадол, ама май ще отварям българските капки.  newsm78

Не исках да пиша само за болести, ама май не се сещам за друго сега. Днес каките се опитаха да го облекат в рокля, но той категорично им отказа, а преди няколко месеца сам тичаше и искаше да облича роклите на малката си кака. Айде стига съм ви заминавала с глупости - лека седмица.  Hug

# 628
Привет момичета  Hug

Рекох да се разпиша, че съм жива. Обзела ме е апатия и много ме мързи да споделям, не само тук ами и на живо  Tired

Преди малко, къде на майтап, къде наистина, попълних данни за кандидатстване в ясли. Засега не смятам да я пускам, но знам ли какво ще реша след няколко месеца. Докато излезе класирането може да съм на друг акъл.  По първо желание събираме 8.2 точки и се чудя това дали е много или малко, но не ми се чете, каквото сабя покаже.

Сашето тази вечер отхвърли всички готвени неща и се наяде от консерва от червен боб  ooooh!

Ииии, пак ходихме на зъбар и този път успяха да погледнат по-добре - имаме си кариес на единия кътник  Tired как ще го правим, не знам. Засега планът е да я водим няколко пъти в кабинета да свиква.

Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 629
Здравейте!
Бобчо, разбрах за Ради, много неприятно... Някой беше писал във фейса, че вирусите са няколко и може и всичките да ги хванеш и изкараш подред. Е, по този повод, аз смятам, че у дома са влезли всички грипни щамове и само си ги прехвъляме. Каката кашля вече зловещо, до повръщане - тя така си кашля от дете. Хубавото е, че температура вече не вдига, пием си антибиотика и сиропчето и учим вкъщи. Таткото не е зе също, той направо се разкашля с ужасни храчки и го болят гърдите. Явор също започна да се прокашля пак, тъкмо намали последната седмица и сега отново. Дано не се разболее и той, че другата седмица почвам работа, ако се наложи да си остане вкъщи, кой ще го гледа?!?! newsm78
Стига с болести!!!
Кама, тия Александри с тия зъби... и нашата кака Алекс от рано тръгна на зъбар и са ни много проблемни и млечните, а се оказа че и постоянните... води я, да свиква и да не стават сериозни кариесите, за да няма болка.
Песл, тия ингилиши, демек англичани как само ви лекуват...

Хайде да ви почерпя с кафето и да почвам учебните часове у дома hahaha

Общи условия

Активация на акаунт