Добро утро!
Преди да стартирам с подготовката за работа, ясла и излизане, реших да споделя сутрешното кафе с вас

Нека деня ви е усмихнат, като слънцето, греещо отвън!

)

Али неясно защо се страхува да сяда на колела, камиончета и други такива колелати... И верно - браво за английския! Моята само повтаря след мен отделни думи, но иначе нищо не казва сама на английски (ама верно, че и на български малко говори, в интерес на истината....
)
Иначе си обича попарата и даже я ползвам за примамка, защото иначе прави обичайните си ритуали с НЕ НЕ НЕ за всичко дотук - излизане от чувала, излизане от кошарата, събличане, влизане в банята, обуване после.... абе, всичко....!
Та аз пея песни, разигравам театри, примамвам с попарки и т.н. и т.н., а жената като се появи, тя й ръмжи и я гони като зверче!
Много тъпо.... 

Много черен период, много болки и болежки, аман. И мъжо като мен, и него го боли глава постоянно, и той гълта хапчета само, не мога да си го обясня това чудо. Чак почвам да вярвам в урочасването 

и второ, че ме е страх да не попадна на шумни съседи 

. Сега с този "байсикъ"... баща и го изнесе на балкона - нещо като наказание, а на мен ми се цупи цяла вечер. Иначе не сме гений и ние не говорим много - беден ни е речника, дори "фафа" и "капе" не знаем.
Да ви минава главоболието бързо!
Много е инатливо това дете.