Илиянка, честито на атерици на малката кака Дария! Да е здрава и послушна!
Мен пък не ме е страх нито от лекари, нито от зъболекари
Снощи попаднах на една обява за една къщичка тип съборетина и съм много щастлива, звъннахме на собственика, дано довечера да идем на оглед, че за събота и неделя имало много желаещи... Стискайте палци да е нашето местенце и живот и здраве след 3-4 години да имаме посртоен наш дом

За яслата на Ради - вчера пак ме разиграваха тия хорица - отивам на обяд в 12 да я взема, бавят се 10 мин и като я дожедоха ми казаха че тъкмо я били приспивали , а пък аз съм отишла да я взема. Така се ядосах, само дето го обличаме и го събличаме детето. Днес пак отидохме с рев и поисках телефон, за да може в 12 часа да звънна и да попитам да ида ли да я взема, или ще спи там. Писна ми да ме разиграват. А Ради само като я гушна лелята да я носи нагоре и спря да плаче...явно и всяват респект, а пред мен се лигави. Иначе и вчера на обяд като си я вземах я слушам как си говорят с лелята и после като ме видя и се разплака
хайде стига съм ви надувала главите...
хубав слънчев ден
сега сме болни,пием АБ,че и аз закачих малко,да видим колко ще е
иначе сме добре,играем,спим,ядем,но не говорим нищо смислено,все издава някакви звуци и думи,но нищо не разбирам
в яслите вече е по-добре,но бягала от определени палави момчета
и я затваряли в спалнята да си играе далеч от тях:(

Добрите не са страшни и с упойки нищо не боли. И аз имах ужас от зъболекари от малка, но в Англия се оправих и вече, ако нещо не ми хареса, просто ги сменям.
Честита пролет, момичета!

.

Сестрите твърдяха, че в много от случаите вирусчето си работи безсимптомно, но тази липса на съпротива от страна на организма му, ме хвърля в тих ужасТ. Както знаете вече близо 2 месеца пием всеки ден по шепа хапчета за повишаване на имунитета, а във въпросният ден от сутринта пиеше през два часа - Инфлуцид, Тонзилотрен, Коризалия, Шуслерова сол 3, вит. С две ампулки за деня и Осцилокок. 

Дано не успее....