Кой е правилния подход когато жена харесва някой мъж?

• 11 210
  • 89
  •   1
Отговори
Спорим с една приятелка на следната тема: Кой е правилния подход когато жена харесва някой мъж??? Дали да му покаже, че го харесва или да се държи с него като с "един от компанията"Иначе казано  да се прави на не особено заинтересована от неговата личност.Какво мислите вие???

P.S.Ще ми е интересно да прочета мнението и на някой мъж.

# 1
А има ли универсален подход?Защото аз си мисля,че няма.

# 2
Зависи мъжа какъв е.

# 3
Да бъде красива.
Той ще направи останалото. А тя ще може да избере какво и се прави.

# 4
Аз винаги съм била директна Whistling

# 5
Спорим с една приятелка на следната тема: Кой е правилния подход когато жена харесва някой мъж??? Дали да му покаже, че го харесва или да се държи с него като с "един от компанията"Иначе казано  да се прави на не особено заинтересована от неговата личност.Какво мислите вие???

P.S.Ще ми е интересно да прочета мнението и на някой мъж.

Днес светът е динамичен. Хората бързо се преориентират, въобще не му мислят. Не зная какъв % са готови да ухажват с години. Това е останало в миналото.
Да се държи отблъскващо и да се надява на успех....Нямам думи!

# 6
Смятам, че в момента в който един мъж разбере, че някоя жена го харесва или му е "сигурна" у него изчезва инстинкта на "завоевател" и той губи интерес.......
П.П. В никакъв случай нямам предвид  тя да се държи грубо или арогантно .....

# 7
# 8
Няма правилен и не правилен подход.Има успешен такъв. Wink

# 9
  • Бургас
Зависи - от това какъв е мъжът най-вече.

# 10
  • София
Спорим с една приятелка на следната тема: Кой е правилния подход когато жена харесва някой мъж??? Дали да му покаже, че го харесва или да се държи с него като с "един от компанията"Иначе казано  да се прави на не особено заинтересована от неговата личност.Какво мислите вие???

Да се прави на незаинтересована и безразлична. Ако той я харесва, сам ще направи първата крачка, ако не - няма смисъл да се занимава с него.

# 11

И аз така мисля......

# 12
ако можеш и имаш свой як род дет да отгледа децата ти без бащата, тогава казваш че го харесваш.

ако нямаш такъв род и трябва да разчиташ на родът на мъжа , тогава изследваш колко ще е загрижен за теб и за твоите деца като го отблъскваш.

за предпочитане е първия вариант. щото втория при развод тряя да го съдиш за издръшка.

но като разводите са около 50% официално тогава  постъпват 50% по този начин

Последна редакция: нд, 23 дек 2012, 14:39 от kgb007

# 13
и една хубава песничка за коледа  Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=dq8mqnGcenU

# 14
  • out of space
Зависи на колко години са двамата.

Като млада девойка и аз се правех на умряла лисица- понякога имах успех, понякога не.

Сега съм директна, но също и такива мъже си харесвам.  Simple Smile Всичко се ограничава в рамките на флирт, разбира се.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт