Краят на света отмина, нащо февруарче смело скача в новата година (48)

• 31 796
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Кво да ти кажа, гроздето е кисело...
smile3516
Иначе на твойто грозде няма да откажа.
smile3521

Мери, влязохме с гръм и трясък в новата година.
Вие как сте?
Пете, въпросът и за теб се отнася.
smile3502

# 166
  • Плевен
Абе как сме...Чудя се дали да си дам децата в интернат или да се самоубия...По-вероятно да направя второто...Може да са ми голяма радост, вероятно ще са повод и за голяма гордост в бъдеще, ама толкоз пък трудни месеци и години...не съм имала в живота си...В момента Радина се дере в леглото си, Тино нема и помен от заспиване и скача от спалнята, а на мен ми писна и си взех компютъра...Та да става квото ще....Еба си майката съм...Баща им се опитва да запази самообладание и да не ги отупа и двамата...Абе чудеса Simple Smile...Инак сме добре и сме здрави физически за сега...За психическото ни състояние... не мога да твърдя същото...

# 167
  • Burgas
Мери  Hug мойта кака хем е голяма и аз много често се чувствам така като теб, особено вечер като дойде време за сън, в повечето случаи Ивайла реве по половин, един час докато заспи( като се има напредвид, че не я слагам на обяд да спи)

# 168
Добро утро!

Смятам, че е време за кафе:

И честито на всички именяци! За вчера и за днес, да сте много здрави, да сте усмихнати, щастлива, а дечицата да лудуват и палуват на воля!

Отива на работа, дано ми е спорна, че предстоят атестации...бляк... Mr. Green.

# 169
Добро утро!
Неви, мерси за кафето, нищо че не го виждам. Laughing
Уау, бебето ти е на годинка - честито! hahaha

Мери, с два малчугана на един акъл е трудно.
Ще се справиш! Hug

Подновявам идеята за колаж на януаро-февруарчетата. Grinning
За целта моля всички, които желаят детето им да бъде включено в него, да качат подходяща снимка от третия им рожден ден ето тук.
Аз се наемам да направя колажа във вид, подобен на този от първа страница в момента.

# 170
  • Burgas
Добро утро и от мен!

Честито на всички именници! Да е жива и здрава и нашата именничка Ивайла!

# 171
  • София
Честита Нова Година! Дано е по-добра, по-здрава и по-успешна за всички!

Честит имен ден и на всички празнуващи днес!

anik79, да ти е жива и здрава Ивайла!  bouquet

Реших да се запиша най после и аз, че току виж сте ме затрили от първа страничка  Embarassed

За анкетата мисля в клуб да празнуваме тази година, ако не ни мине котка път. Андреа така си е поръчала, че иска в клуб, защото цитирам: "Аз много обичам да ходя в клубче"..... от сега....
За играчки не искам и да чувам вече, не знам дали има нещо, което да не го е получила. Иначе големия подарък за Коледа и беше колело ( 16" с помощни колелета, надявам се в следващите няколко години да си го кара и да не се налага да го сменяме, че бая се оръсих...)
С подаръците за РД мисля да мина по-скромно Simple Smile

Сега се връщам да почета назад, че съм пропуснала доста

Хубава, успешна и усмихната седмица от мен!

# 172
Честито на всички големи и малки, празнуващи вчера и днес! На здраве, късмет и щастие да сте орисани!   bouquet

# 173
Честит имен ден на именниците!Бъдете здрави и много щастливи!

# 174
# 175
  • Най-зеленият остров
За много години! Здраве, късмет, благополучие и здрави нерви пожелавам на всички /в това число и на себе си/  Hug Hug Hug Hug Hug
Честит Имен ден на патерички на всички Ванковци и Вани - За наша Ивайла и Ванко специални   bouquet
И аз започвам да се замислям за РД на Ния. Миналата година празнувахме съвместно с Ванко в детско клубче. Тази година не знам дали вече да не празнува самичка. Големи са вече и разбират. Колко беше щастлива, когато за именния си ден черпи в яслата  Heart Eyes.
За подаръците, които получи мисля че остана доволна но сега нямам идея какво да и вземаме за РД. Снощи я питах какво иска освен "торта с крем" / това го знае от детската песничка/ и тя  - пъзел. Има над 10 такива, с голям кеф си ги разваля и реди отново  Flutter
Коте, супер идея за колаж. След рождения ден непременно ще кача снимка.
Юхууу, мерси за кафето   bouquet 
Лек ден на всички

# 176
Добро утро!

Моята отпуска свърши Confused от днес съм на работа.Заведох Сияна на ясла,г-жата каза,че в 2 часа спирали парното и ставало голям студ #2gunfireЗагъвали ги с по 3 одеяла.Уж добре я пооблякох,дано не и е студено.

# 177
  • София
Добрютру в тоя мразовит ден!  Mr. Green
Заведох Сияна на ясла,г-жата каза,че в 2 часа спирали парното и ставало голям студ #2gunfireЗагъвали ги с по 3 одеяла.
Как може такова нещо? smile3556 Милите дечица... Въобще в този случай не трябва ли да затворят яслата? Все пак малки деца са това.

Айде, захващам го пак.  smile3519

# 178
Директорката много добре знае!Сега в студа е решила най-накрая,че има нужда от ремонт спалнята на ясленчетата.
Правят си икономии и от парното!Едната лелка ми каза,че в първия работен ден е било 14 градуса #Cussing out Добре,че не пуснах Сияна тогава!

# 179
За много години момичета.Живи и здрави бъдете през новата година.
Аз най-накрая имам добри новини,излязаха ми резултатите от амниоцентезата,поне първите и според тях ще си имаме ЗДРАВО МОМЧЕНЦЕ.Много съм щастлива,да знаете само как ми олекна.
Малчо днес е на ясла,та само се моля да е здрав та да походи малко повечко. PraynigВчера изкара цял ден,но не беше спал,почти не беше и ял,на обяд малко хляб и след обяд цяла купа с грис.Но сигурно е нормално.
Пухич ужасно е това,да студуват дечицата.Българска му работа. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт