Краят на света отмина, нащо февруарче смело скача в новата година (48)

• 31 478
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • offshore & overseas
Честита Баба Марта! Да сте бели и червени, весели засмени и от здраве да не се отървете!!

Радост, стискам палци! Grinning

Откак съм с новата camera, не мога да си харесам истински и 1 снемка - голямо проклятие е тва DLSR-а (па било то и entry level).  Stop

Ще видим дали ще успея да се вместя в дедлайна, да си го рекнем на чист бг език. Laughing

Танче, айде, наслука и весело!  bouquet

# 631
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
МНОГО ЗДРАВЕ И РАДОСТ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ФЕВРУАРЧЕТА,КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА!  bouquet Hug  bouquet

# 632
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДУ, д/мами  Hug

Танче, да си здрава и щастлива, а Андреа да те радва и ядосва  Wink

# 633
Честит рожден ден, адашче! Усмихната, обичаща, сбъдваща мечтите си бъди! Много прекрасни мигове с ади и любимите ти хора!   bouquet

# 634
  • offshore & overseas
Честит рожден ден, Танче! Бъди здрава, обичана, спокойна и щастлива!!  bouquet

Ето тук качих вчерашните си усилия с диванетата (това за онез, дето нямат фб). Ако някой проявява любопитство, може да фърли по едно очо. Тъй или инак ги има и у фейса. Embarassed

Отдавна не се бях изхвърляла с толкова много кадри. И въпреки това няма ни един подходящ за колажа - ще продължавам да снимам, значи. Crossing Arms

Хубав ви ден - при нас започна доста зле, но се надявам да следваме максимата all's well that ends well. Mr. Green

# 635
Привет!
Танче, честит рожден ден!
Бъди здрава!  bouquet
Мяуче, фърлих по едно очо, даже две, и не знам к'во плачеш.
Страхотни са снимките, имаш невероятни попадения. Heart Eyes
Аз цял ден си почивам – бърсах прах, метох, мих (в това число и три етажа стълби) и се напочивах, тъй да се каже. Mr. Green
Сега си вземам малко въздух и започвам да си почивам с работа. Laughing
Но на вас приятна ви почивка (щот' знам, че под слънцето има и такива странни късметлийски твари, дет' уважават съботно–неделната почивка)! Wink

# 636
Честита баба Марта!
Танче честит рожден ден!Желая ти здраве,щастие и винаги да си заобиколена от хора които те обичат!  bouquet
Сияна още кашля много и вчера и правихме снимка и изследвания за съмнение за пневмония,но слава богу са добре и казаха,че я е съборил тазгодишния грип.Следващата седмица продължаваме да се гледаме вкъщи.На работа ми се "зарадваха" много ooooh! но за мен детето ми е по-важно.За сега устискваме без Аб,да видим обаче до кога.

Мяу много красиви деца имаш Heart Eyes

# 637
Здравейте, дами!

Честит ви празник! bg
Дано все още се гордеете, че сте българи, въпреки всички основания за обратното. Mr. Green

# 638
  • София

Честит празник, дами! Aко не можем да се гордеем с настоящето си, поне да почетем славното си минало. bg

п.с. Явно с Котето сме в еднакво настроение.  Mr. Green

# 639
п.с. Явно с Котето сме в еднакво настроение.  Mr. Green
Ама как уцелихме един тон, а? smile3532

# 640
  • offshore & overseas
Честит национален празник на онези, които (все още) се вълнуват и гордеят, че са българи!! Grinning

Аз не съм от тях. Не че се срамувам, но не се и гордея. Не изпитвам ни-що. У мен отдавна-отдавна (даже не мога да си спомня кога) е угаснала и последната искрица емоция към род и родина. Tired

Но пък ако има заря, ще ѝ се порадвам, защо не.

# 641
  • София
ДД! Hug

Честит празник!
Честито и на всички рожденници, които съм пропуснала - здрави и щастливи!
Честита прекрасна новина на Радост, лека и безаварийна!

bouquet

Не съм ви чела по-назад... у нас се затръшкахме с едни болести, ларингити Максови и чудесии, не е за разправяне. В момента мен ме мори такъв грип, дето не помня от години да съм пазила леглото плътно 3 дни - Т, гърлобол, уши, очи, стави, сополи, дископатията ме схвана за разкош - абе всички екстри накуп.  Mr. Green За последно съм яла в сряда.  Mr. Green Twisted Evil Mr. Green Много тежка работа, пазете се!  Hug Hug

# 642
  • offshore & overseas
Никич, ти тъкмо се оплака, че не мож свали едни 3 кг и съдбата ти даде шанс (аз да се помайтапя малко, пък ти ще ми простиш -- сметам да сте добре, или поне на оправяне, вече!). Друг път вервам много дълбоко шъ съ замислиш, преди да се оплачеш, димек - какво си пожелаваш (и при мен става все така Crazy).

Отдавна не съм слагала латето и май ми е ред, затуй... пльос:

На някои може и да им е късно, ма аз сега го пия, шмъ прощавате.

Ей ви накрая и една разплетена дамаджана. Laughing Аз продължавам опитите за колажа. И няма да спра, докато не получа задоволителен резултат пък!

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 15:32 от Мяуче

# 643
  • София
Привет!

Диди нещо се разкашля тия дни ииии си е вкъщи. Нищо сериозно, на сильопчета и витамини е. В това време хич не бързам да я фърлям на бацилите в яслата.  Rolling Eyes Някак се оправяме с работата.  Crazy

За протокола - на 3 години Диди е 98 см и 14 кг. Преди няколко месеца уж я бяха изкарали 99 см, но тогава беше с обувки, на един крив метър, а сега я подредихме с педиатъра на точния метър, хоризонталния, та съм склонна да вярвам на сегашните мерки.  Mr. Green

Коте, кофти, че се падна баш ти да протоколираш, ама - късмет.  smile3560 На Пепе и на Аля ми се мернаха мерките, ще те проверя после как водиш отчета.  Twisted Evil

Мяуче, проблемът е изцяло в твоята вечно критична главица, щото на мен и снимките ми се струват супер, и моделите. По-хубуу от туй - здраве му кажи.  Heart Eyes

Ника, вземай се в ръце и оздравявай!  Hug

Пух, Сиянка
как е?  Flutter

# 644
Добър ден!
Юхче мерси,че питаш  Hug По-добре е,започна да отхрачва като кашля.Продължава ме да сме вкъщи обаче и тази седмица.В четвъртък сме на контролен.Днес и запазих час за очен лекар за другата седмица.Стиснете ни по едно палче всичко да е наред.
Пожелаваме на Диди бързичко да се оправя Hug
Ники  Hug по-скоро да се оправиш и ти!

Общи условия

Активация на акаунт