Краят на света отмина, нащо февруарче смело скача в новата година (48)

• 31 467
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Хе–хе, curiosity killed the cat. Joy
Ще се похваля, като се сдобия, че няколко месеца се глася вече и все ми минава посестрима път. Naughty

Хайде, лека ви нощ! newsm46

# 661
  • София
Хе–хе, curiosity killed the cat. Joy
Ще се похваля, като се сдобия, че няколко месеца се глася вече и все ми минава посестрима път. Naughty
Че и лека нощ пожелава! Ся как се очаква да спЪ? smile3516

# 662
Добро утро,момичета-кокичета.
Честит Рожден Ден на Катрин.Пожелавам и детство изпълнено с много игри и усмивкиbigdance2
Само нашият РД остана.Само да сме живи и здрави. Simple Smile
Да взема да сложа и по едно кафенце,а?

# 663
Честит трети рожден ден на великолепната Катрин!  bouquet
(Една нова снимчица, а?)
Бъди здрава и щастлива!

Че и лека нощ пожелава! Ся как се очаква да спЪ?
Как спа? hahaha

# 664
Хей, да не ме изтриете! Тук съм си, само дет позачитам и не пиша(то с фейса ми е по-удобно да проследявам драмите, ама не мога да се откажа от клюкинките). Много драми покрай нас имаше в последно време, сега много работа, а наближава и сесията, та не знам кога пак ще драсна.
Благодаря милички за пожеланията за Кокича на девети! Много мило ми стана и се извинявам, че не пуснах почерпка!
Целувам ви и ви прегръщам!!!

# 665
  • offshore & overseas
Честит рожден ден на съвършената Катрин!! Наистина ми се ще да видя нейни снимки, колко ли много е пораснала!
Не, бре, ставаше дума за едно чудо на техниката. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ааа, за онуй черното ли питаш? Laughing

Шсъ сетиш тии, шсъ сетиииш! И като ти дойде пантерката вкъщи и си я гушнеш и цункаш, очаквам едно буренце лате да ме споходи пък мене (или в краен случай едно мини мини мини шишенце виски, мхм). Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И я раздуй към кои концерти си се устремила, че афиши много и не мога да се изориентиргам.

Мен ме чака днеска издаване и разпращане на фактури, нещо, което трябваше да правя периодически от два месеца насам (даже не са ли три, ама не бих се замислила чак толкоз дълбоко, да не би да ми се заформи дупка на чутурката). Sick Sick Sick

Бобиш, марХаба! Hug Давай по-подробно, ние попиваме инфо на корем. Crazy

П.П. И аз се интирисувам Юхчева дали е спала и как е спала и какво прави туй убуто Диди, м?

# 666
  • София
Честит рожден ден на прекрасната Катрин! Иска ми се да видя някоя нейна актуална снимка.  Heart Eyes Надявам се да е здрава и ѝ желая много веселие!

Кака ви спа задоволително, като се има предвид, че Диди кашля доста усилено (чак към сутринта почна да се забелязва отхрачващия ефект на сиропа) и същевременно иска да сме гушнати плътно. В резултат цяла нощ (трета подред) ми се кашля в лицето непрекъснато.  smile3544 Към сутринта се успокоиха нещата и тъкмо си мислех, че ще се спи и след 8 часа сутринта, но се почнаха едни приятни звуци от ремонта на горния етаж. Въпреки всичко  станах в добро настроение, което още ме държи.  reverance Не съм се сещала за мистериозната пантера на Котето Twisted Evil(макар че съм любопитна още кво е това  Mr. Green ).

И аз трябва да пиша фактури, да си превеждам осигуровките, да вадя документи и евентуално тия дни да се разходя до счетоводителката. За радост на Диди, много се кефи на служебните ни разходки.  hahaha

Малко ми идват в повече лекарствата на Диди, но засега съм в час. Вижте за ко стаа въпросТ:
- 3 пъти на ден Проспан сироп;
- 3 пъти на ден Вентолин сироп (през 8 часа, не било хубуу да има голяма нощна пауза, та я будя към 7-7 и нещо сутринта спицялно за него);
- 1 път на ден Ериус сироп;
- 2 пъти на ден Калциев глюконат сироп;
- 1 път на ден Вит. С ампула;
- 2-3 пъти на ден промиване на око + капки Цилоксан (мда, конюнктивит на другото око тоз път Rolling Eyes);
- 3 пъти на ден мазане с крем Контрактубекс (има 3 пъпки на лицето, които мажа по съвет на педиатъра).
- 2-3 пъти промиване на нос с физ. разтвор, ама то това го правя почти всеки ден от есента до края на пролетта.  Crazy

Е тез неща макс по 2 наведнъж. Отделно готвене за тримата (нали и мъжа ми работи от вкъщи и тряа да яде, т.е. да поддържа стоте си кила).  bowuu

Отделно ми е приповдигнато нещо и успявам да правя и упражнения (заедно с Диди, как иначе...), да работя (макар и по малко, мъж ми поема по-голямата част от ралтата ми), даже и книжка четох последните вечери.

п.с. Диди по цял ден приказва за нещата от живота, реди пъзели, танцува, пее и си придава важност като ми помага с разни неща - прибиране на играчки, подреждане на книги, простиране, пускане на перални и т.н.  bowuu

# 667
И я раздуй към кои концерти си се устремила, че афиши много и не мога да се изориентиргам.
Ей тез' двете прекраснотии:
и

Нямам търпениe...  moresmile

# 668
Юхич, мноу лекарства, мноу нещо. Sad

Не ви завиждам за фактурите.
Аз пък ще подавам молба за детските, че пак стана време. Mr. Green

# 669
  • offshore & overseas
И днеска няма да е туй с фрактурите - изникна спешност. Е, относителна, но трябва да бъде обгрижвана, starting of today. Crazy Да видим кога точно ще започна.

Котич, браво на теб! Аз не съм по концертите, но вярвам, че ще бъдат и двата enlightening. Grinning

Не че питаш, но аз лично бих отишла само на концерт на Любэ или на спектакъл на Камен Донев, но не сама, а с лъв ми. Трябва ми другарче, с което да споделя изживяването, а децата сякаш са малки още, хм, хм, хм.

Мхм, Ир, трудно е с лекарствата. За Калина мога да изготвя подобни списъци, при това без да навлизам в подробности.

Инак, растат дяцата, изживяват се като помощници (най-силният ми коз за манипулация, муахаха). Но и като принцеси, дами, фръцли...

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 14:04 от Мяуче

# 670
Ей, Коте и Юхче, много ме кефите като се "заяждате".  Twisted Evil Опасни сте. Всичко държите изкъсо и не изпускате от поглед. Мяучето и тя ви конкурира успешно.  Нашите опорни стълбове сте вие.  Heart Eyes
И аз тия дни/седмици с документи е занимавам. През март ще подавам за детски като Котето, сменях постоянен адрес, ЛК, предстои да сменя шофьорска книжка, да подам за градина/ясла. Не ги обичам тия бумащини и бюрокращини.
Ирче, и у вас е като в аптека. И у нас бяхме тъй. Чудех се как да разпределям приемите на всички лекарства. Дано да оздравява бързо Маслинка!  Hug
Пухе, да минава по-скоро кашличката на Сисето!  Hug Confused

Ох, щях да забравя- честит рожден ден на разкошната Катрин (която не сме виждали от много време, а знаем, че мама й прави приказни снимки). Много здраве и слънчеви усмивки!  nbirthday

# 671
На, прежалих си следобеда и подадох молба–декларация за получаване на месечни помощи за дете до завършване на средно образование, но не повече от 20-годишна възраст и си измивам ръцете от бюрокращината.... newsm35
Поне до септември, когато трябва да нося удостоверение, че Моника е записана на училище. Mr. Green

# 672
Честит 3-ти Рожден Ден на Катрин!Много здраве и усмивки!
Уф и на мен ми предстои това подаване,ама нещо до никъде не съм стигнала със събирането на документите от работодателите,но има време до 20-25-ти март Crazy
Коте,гледам пак нещо диетуваш,пак ли 90 дневната или някоя друга си захванала и аз се каня,че на 11 май съм на сватба,а съм се освинила яко Animal Pig
Еее,как и на мен ми се ходи на концерт,благородни ти завижда, на 27-ми март има на ФСБ,ама е сряда и нещо няма да ме огрее тази година Rolling Eyes
Танче,приятно изкарване в Русе,братовчед ми  е организатора на това мероприятие bowuu

# 673
Коте,гледам пак нещо диетуваш,пак ли 90 дневната или някоя друга си захванала и аз се каня,че на 11 май съм на сватба,а съм се освинила яко Animal Pig
Не, 90-дневната не ми действа. Свалям 5 кила първите две седмици и после 2 1/2 месеца се мъча без грам ефект. Crossing Arms
Карам си моята – плод, зеленчук, без тестено, ограничени мазнини и така, докато издържа. Laughing

Танче, какво мероприятие? newsm78
Пропуснала съм нещо...  Crazy

# 674
Танчето се стяга за надиграване(Русчуклийска среща) на 9-ти март мисля че беше Wink
Аз ако не е някаква определена диета никак не мога да се ограничавам Blush

Общи условия

Активация на акаунт