СЕДМИ клас - първи срок - 6 тема

• 35 382
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Вече на светло в София
Погледнете в пощата Hug
Приятни занимания и успех!
Мерси   bouquet

# 181
  • 1st floor

И като за начало на новия учебен  сезон полезна информация: пробни изпити в школа "Междучасие"    Mr. Green

БЕЛ - 12 и 13 януари
МАТ - 19 и 20 януари

Конкретни часове и допълнителна информация - на сайта на школата.

Може ли да ми дадете линк, че нещо не мога да открия информацията на сайта на Междучасие. Praynig Къде и как се записва, цена? newsm78 Намирам само за редовните курсове, не за пробните изпити. И къде ще се проведат - в Първа АГ или на Гурко?

# 182
# 183
  • в полите на Балкана
Честито на вчерашните и днешни малки и големи именници със здраве да си носят името.   bouquet
Тук е снежна приказка и по този повод искам още ваканция.

# 184
Честито на именниците ви, да са ви живи и здрави, прекрасни мигове им желая   bouquet

Моята мома изкарала 88 точки на олимпиадата по математика, нещо обаче не беше много ентусиазирана, лесни били задачите.  Радвам се, че го осъзнава  Mr. Green

# 185
  • Варна
Браво на умницата! Peace
Моя днес питал за олимпиадата и резултатите,ама още не били проверени моля ви се! Crazy
Но мнението му за задачите е ,че били много трудни!Видях ги и аз,не са леки,но всеки според аршина си де! Wink

# 186
Честит имен ден Simple Smile на празнуващите - здраве, веселие и успехи Simple Smile

Рая, браво на детенце, ние не сме се представили добре. Попитах я защо резултати й са все ниски, отговора й беше: ама за какво да се мъча к'т от тези олимпиади нямат никакво значение. Shocked Това моето дете все се щади  ooooh! Знае къде се е оплела, знае как може да се реши, ох дано да май месец да оправи, макар, че вече се притеснявам Simple Smile

# 187
Абе, не е голямо геройство явно, тя самата не беше особено доволна......има нещо. Явно наистина са били лесни задачите, не съм ги виждала.

# 188
  • София
Деска, това за олимпиадата по математика ли? Ако е за нея - не знам какво се моткат, досега сто пъти е трябвало да ги предадат в инспектората. За олимпиадата от вчера, по физика, е рано за резултати, макар едва ли явилите се деца да са много заради ваканцията.

# 189
  • Варна
Да,за математиката говоря! PeaceСтранно ми е и на мен.
А по история нямаше в у-щето,нямало достатъчно желаещи. Crazy
Не го и записах в друго,че не му е важно.

# 190
Честит празник на вчерашните и днешните именици!

Да са живи и здрави много, много успешни!

# 191
Трудно започва този първи учебен ден у нас.....Никой не го искаше, во главе с мене...Свикнахме на мързел и спане Embarassed.....

Рая мърмори милата за това тяхно трудово, от което и на мен ми е писнало. Но...и този месец и вече край! Няма да и се обърква деня с такова недоразумение като трудово в друго училище.......Има ли и други като нас?

Моята мома изкарала 88 точки на олимпиадата по математика, нещо обаче не беше много ентусиазирана, лесни били задачите.  Радвам се, че го осъзнава  Mr. Green

Поздравления, браво! Точките са си точки, дано така добре да продължава напред!

Честито на всички именници вчера и днес! Живи и здрави, мноооого щастливи бъдете!!!!

# 192
Мамич, да ни се връщат успехите от едно на друго дете в темичката ни  Laughing

И ние ходим на трудово в друго училище, голяма пародия е, возят ги с автобуси, няма да ви кажа как ми е свито сърцето всеки път, като знам каква зима е при нас и къде се намира МУЦ-а ни. Освен това, понеже само нашето училище е с 45 минути, като отидат половината час е свършил.....Отбий номер му викам аз на това, ама госпожите там получават колкото една госпожа па БЕЛ или математика примерно, които се скъсват да обясняват и да проверяват. Кой за каквото учил де  Confused

# 193
Сериозно ли ходите  в друго училище?
Защо не идва външен учител при учениците, а карат децата с автобус?
По-рентабилно ли им е така?  Shocked

Поздрав за всички, които празнуват днес!

# 194
И ние ходим на трудово в друго училище, голяма пародия е, возят ги с автобуси, няма да ви кажа как ми е свито сърцето всеки път, като знам каква зима е при нас и къде се намира МУЦ-а ни.

М да....и нашето трудово е в друго училище, в МУЦ-а....Само дето при нас никой не ги вози, те са в обратната смяна....Трудовото ни е от 9,30 - 10,30ч. След това от 12ч. имат СИП Математика...И...нито да се прибере, нито има къде да иде за този 1, 30 час....А зимата...направо е и студено, освен всичко останало......Много мислихме какво да правим...Смятахме да говорим с наши познати(има една баба  позната) да ходи там за 1 час...И накрая решихме - записа се в библиотеката и този 1ч. и 30 мин. ходи там и чете книги. Хем е на топло, хем е полезно. Та така.....Никакви автобуси, никой не ги води....Всеки сам се оправя! Tired

Общи условия

Активация на акаунт